Galleri
Ansikte
Underläpp sidan
En lycklig tjej efter att ha blivit piercad i underläppen på sidan. Jag sätter oftast in en labret, som sedan kan bytas till ring när det börjat bli läkt.


Underläpp andra sidan
Här har vi också en underläpp. Labreter jag sätter in är oftast i bioplast för att vara extra skonsam mot tänder och tandkött. Kulan är av titan.


Näsvinge
Oftast sätter jag in en liten nosestud i näsvingen, här är ett undantag då jag använt en kort labret (lite större titankula)


Ögonbryn
I ögonbryn sätter jag oftast in en 1,2 mm böjd stav. Staven är medvetet för lång under läktiden. När den är läkt kan man byta till en kortare, eller till en ring.


Septum
Söt liten flicka med septum (även kallad tjurring). De allra flesta gråter lite vid näspiercingar, då nervtrådarna går intill tårkanalerna.


Bridge
Även kallad Erl. En mycket klurig piercing, både när det gäller placering och skötsel. Det är nästan ingen som blir helt rak och fin, men den här ser mycket lovande ut.


Ring i näsvingen
Även här ett undantag från standardpiercingen, då jag efter önskemål satt in en grövre ring direkt.


En trogen kund
Vi har just satt in en bridge/erl på henne. Hon kommer alltid tillbaka och vill ha fler, lika glad varje gång! Gillar hon smärta tro?


Septumretainer
Efter önskemål satte jag in en bioplastretainer på direkten. Denna viks sedan upp, så den inte är synlig under läktiden. Detta går även att göra på en del andra piercingar.


Vertikal labret
En vertikal läppiercing är tt pierca genom läppen, med inre hålet på ovansidan av läppen. Dom har lite längre läktid, men kan vara riktigt snygga. En lite ovanligare piercing.


Börjar med 1,6 mm...
Jag sätter i regel endast in 1,6 mm i septum från början. Om jag inte missminner mig planerade denna person att töja en del. Man bör dock vänta någon månad extra innan man gör det.


Septum med hästsko
För några tior extra kan man få hästsko direkt. I vissa fall kan dessa användas som retainers (vika upp), men inget man ska räkna med. Snyggt är det iaf!


Rook
En lite ovanligare och mer avancerad öronpiercing. Ofta fungerar det bättre att sätta den längre in, men då syns den mndre. Det blir en kompromiss. Sen långt från alla som denna piercing lämpar sig på.


Söt färgglad kund
Förgyllde med en underläpp. Jag är dock inte ansvarig för näsvingen på bilden. Härligt hår!


Blandade öronpiercingar
Om jag minns rätt gjorde vi både rook (övre) och tragus samtidigt här. Jag sätter helst in någon sorts stav i båda.


En karl får pärla på nosen
Inte är det bara unga tjejer som tar i näsvingen. Jag föredrar dock alltid att sätta någon typ av kula/pärla i början, även om det går att få en ring direkt.


Inte svimfärdig, bara lustig
Nytagen underläpp. Bara roligt att folk ser roliga ut framför kameran, trevlig var hon också!


Kinder
Jag sätter helst in långa bioplast labretter från början. Man får bara akta sig så man inte biter sönder dom! Snygga är dom.


Bröstvårta och navel
Manlig bröstvårta
Jag sätter i regel in en barbell i bröstvårtan. Att ta båda bröstvårtorna i ett svep på en kille sägs vara en av de smärtsammaste piercingkombinationerna. Men snyggt, inte sant?


Kvinnlig bröstvårta
Kvinnors bröstvårtor är i regel mindre känsliga än männens, då dom är ''gjorda'' för att babys ska kunna suga (och bita) i dom.


Navel med kompress
Jag rekommenderar att man använder kompress i början av läktiden, så skyddar man mot kläder, smutsiga händer osv.


Turkost navelsmycke
Det finns nu möjlighet att köpa till annan kristall till sin (bioplast)navelpiercing, redan vid läksmycket.


Långt navelsmycke
Ofta sätter man in ett smycke som är några millimeter för långt, för att det ska vara lättare att rengöra.


Manlig navel
Inte ofta det kommer in en kille och önskar pierca naveln. Här är ett av få undantag! Härligt.


Nöjda bröstvårtor
Glad kund som inte har något emot att bli stucken flera gånger i rad. Råkar dock veta att hon inte är så bra på att sköta dom - men ännu är dom kvar!


Enpunkt / Dermal anchor etc
Enpunktspiercing på armen
Enpunktspiercing (engelska: dermal anchor) är en piercing där en liten platta placeras under huden. Relativt lättläkt.


Lite närmare
Här ser vi samma piercing lite närmare. Placerad på överarmen/handleden. Planen var att sätta två-tre stycken i rad, detta är den första.


Enpunktspiercing sternum
Området/benet mellan brösten heter sternum. Ganska vanligt att placera en enpunktspiercing där, då en vanlig piercing (t ex böjd stav) är hopplöst - dom läker i princip aldrig.


Två vid ögonen
Här placerade vi två enpunktspiercingar av lägre modell ganska nära ögonen. Riktigt effektfullt! Man bör dock tänka över det noga innan, då det ger en del ärrbildning vid uttagning.


Motsvarande anti-eyebrow
Denna dermal anchor placerades för att den skulle passa både med och utan glasögon.


Glada ankare
Trevlig kund som fick symmetriska dermal anchors vid nyckelbenet. Planerar man själv att göra dessa rekommenderar jag att testa rita ut hemma först -- många är osäkra på var dom egentligen vill ha dom.


Nackskott
Ett betydligt bättre alternativ att köra dermal anchor än surfacepiercing i nacken. Kan vara bra att ha en vän som hjälper en att tvätta osv. Snygg, synd bara att man sällan ser den själv!


Nästan ett halsband
Det kan vara den här kunden som planerat i princip ett halsband av dermal anchors. Man har viss mängdrabatt om man gör flera samtidigt hos mig.


Tre i rad
Man kan bygga på med fler och fler, något många vill göra. Tyvärr började dom har krångla efter några år, så vi fick tillslut ta ut dom. Det gäller att dom får vara ifred, annars fungerar det inte.


Komplement till öronpiercing
Att sätta dermal anchors bakom/runt örat gör en del, kanske för att det blivit trångt på själva örat? Inga problem för den här kunden dock.


Surface framför tragus
Även om jag ofta förespråkar dermal anchors för att få liknande utseende så gör jag ibland surfacepiercingar. Staven är skarpt böjd på två ställen och får formen som en hakparantes: [


Tunga etc
En piercing i tungan
En mycket trevlig piercing. Relativt lättläkt. Personen på bilden är en modell jag arbetat med tidigare, snygg hatt!


Tungpiercing profil
I tungan sätter man in en stav som är ganska mycket längre än själva tungan, då den i regel sväller upp en hel del


Helmetall
Även om jag föredrar att sätta in bioplast händer det att jag kör titanstav ibland efter önskemål. Men lång och jävlig är den ändå.


Sådan son, sådan mor...
Nej så lyder inte uttrycket. Efter att sonen piercat sig valde även mamman att göra det. I tungan.


Genital
Vertikal klitoriskappa
Den vanligaste underlivspiercingen hos tjejer. Sätter normalt i en böjd stav på 1,6 mm, även om ring förekommer. Många tycker den ger extra njutning vid speciella tillfällen!


Prince Albert
Normalt förkortat "PA". Den går genom urinröret och ned på undersidan. Normalt tar jag dessa i 2,5 mm grovlek. Många går upp till 3,2 eller 4,0 mm senare.

