Non-Swedish? English summary of webpage

.
OBS: Google har hittat på att jag är mitt i stan och/eller stängd -- jag är fortfarande aktiv på Mariehem.

Gästbok


Idag fredag:
Har troligen tid i eftermiddag! Ring eller be om sms-bokningsmall för att boka tid.

Visa plan för kommande dagarna

Skriv gärna kommentarer och frågor här! Ni kan även nå mig på min mobil (helst ej sms) på phone number. Håll god ton och skippa påhopp och hot så blir allt så mycket trevligare!

Den senaste månaden har genomsnittstiden för svar varit 2 timmar och 19 minuter.

Meddelande
Skriv 3 här:  för att undvika spambotar
Namn:
E-mail:
Skicka till: gästboken endast offer
Önskar eventuellt svar till e-mail
Meddelande:

A

- 2020-08-26 09:44
Hej,
Jag tog hål i näsvingen hos dig för några månader sedan och tänkte nu byta till ring. Är det ok att komma förbi på drop in för köp av nytt smycke och skulle du kunna hjälpa till att byta smycket då också?

Offer svarar

:

Hej!
Yes, om det är tillräckligt läkt, dvs känts och sett helt bra minst en månad i sträck, så går det. Är både piercingen och nya smycket från mig tar jag inget betalt heller. Jag prioriterar även snabbare ärenden, så även om det skulle vara kö lär du inte behöva vänta särskilt länge.

Kajsa

- 2020-08-21 16:30
Hej! Har funderat på att skaffa en näsring i vingen men är inte så insatt i vad för slags smycke som är rimligt att läka med. Eftersom piercingen är så centralt i ansiktet vill jag ju ha något jag är bekväm med redan från början, vilket en stud eller liknande inte är fallet, samt helst en rätt så tunn ring då jag gärna vill ha något lite mer nätt. Vad är möjligt? Flera månaders läketid känns lite nervöst om man inte får ett bra resultat från början.

Offer svarar

:

Hej! Det är inte lämpligt att sätta in en tunn tight ring från början. Dels måste det kunna svälla upp i början, och dels så rör sig ringar mer i början. Dessutom är det lätt att väldigt tunna ringar får en skärande effekt under läktiden. Så kula/pärla (i form av stud eller labret) är det lämpligaste. Ring kan fungera, men då helst grövre än 1mm och inte lika tight som många vill ha det senare. Men kan inte bedöma helt utan att kika på näsvingen, och diskutera placering osv. Så kom förbi på drop-in så ser vi! Dock rekommendar jag att vänta tills luftfuktigheten blivit lägre, det är en av dom sämre piercingarna att göra nu när det är väldigt fuktigt.

Joline

- 2020-08-18 21:00
Hej är 14 år och undrar om man får ta piercing i näsvingen i den åldern eller om man måste vara äldre

Offer svarar

:

Hej!
Jodå, är minst en av dina föräldrar med så går det. Dock vettigt att vänta tills det inte är så fuktigt längre, så vänta någon månad. I övrigt är det bara att ringa eller smsboka samma dag, eller komma förbi på drop-in (ofta tis & tors).

FAQ

- 2020-08-15 21:51
Vilka betalmedel finns? Kort/swish/kontant?

Offer svarar

:

Enbart kontanter, svenska sedlar & mynt samt eurosedlar. Går att köpa presentkort på valfritt belopp också genom överföring till konto, men blir några dagars fördröjning då.

Stefan Ågren

- 2020-08-11 21:18
Tjenare funkar det att göra 2,4mm hål i snibbarna på en gång? : )

Offer svarar

:

Hej!
Jodå det går. Jag använder oftast bara 2,4 mm i vissa genitala piercingar samt ibland i septum, och använder då ringar av olika former, så framförallt det jag har som läksmycken. Det är inte lika lämpligt att sätta in ringar i början i örsnibbar, och vet inte hur jag har det med sterila stavar på 2,4mm hemma just nu. Men det bör gå att lösa med någon veckas förvarning.

Sara

- 2020-08-02 21:51
Hej! Undrar hur stora möjligheterna är att göra en dermal på exakt samma ställe som det tidigare (ganska många år sedan) suttit en? Måste vara på samma ställe då den ska passa in i en tatuering.

Offer svarar

:

Hej!
Det är ofta väldigt lurigt, stor risk den vill ut (igen). Kan ge lite bättre svar om jag kikar och känner på området, men blir rätt mycket chansning oavsett. Hör av dig om du vill förbi!

Anonym

- 2020-08-02 00:41
Hej! Tog min ögonbrynspiercing hos dig för några månader sen, den rmigrera tyvärr och nu har jag ett ärr. Jag undrar om det är möjligt att ta om den även fast det finns ett ärr, och har även kvar smycket, går det att återanvända?

Offer svarar

:

Hej!
Tråkigt att höra. Har du varit förbi eller åtminstone haft kontakt när det började ske? Det är ofta mycket olämpligt att ta om på samma ställe om den migrerat därifrån tidigare, men behöver inte flytta så många millimeter för att det ska vara oskadd vävnad. Men vi borde även fundera varför det skedde, fast enklast att göra det när du ändå kommer förbi. Vettigast att vänta till efter sommaren oavsett (när det inte är fuktigt längre).

Emilia Andersson

- 2020-07-31 22:25
Är det åldersgräns på alla piercingar?

Offer svarar

:

Jag har inga fasta åldersgränser, utan gör en individuell bedömning. Med ok från föräldrar är de flesta (icke-genitala) ok från ca 14 år. Framförallt örsnibbar är jag bekväm att göra betydligt yngre personer med förälder. Läs under Info och Åldersgränser så får du lite mer koll.

Lingon

- 2020-07-28 16:13
Hej!
Jag undrade om det går att läka ihop mina öronsnibbs piercingar och ta ett nytt hål mitt på örsnibben, för de hål jag har är väldigt långt ner. Jag tänkte töja ut hålen senare till runt 8mm, är det en dum idé?

Offer svarar

:

Hej!
Inte omöjligt, speciellt om du hållt dig till små storlekar (inte töjt). Vissa örsnibbshål växer aldrig igen ändå, speciellt ifall dom är tagna med pistol (vilket jag misstänker, då är det inte så mycket precision). Läker dom inte ihop går det att puncha bort hålet och låta det läka på riktigt, hör av dig om du vill ha hjälp med det. Men nej, låter vettigt att få dom bra placerade, speciellt när du ska töja en bit, blir så lite vävnad nedtill annars. Även om jag iofs inte har sett dina öron, men hellre att ta dom för högt än för lågt vid töjning oftast.

Denise Eriksson

- 2020-07-16 10:36
Hej!
Jag har för kanske 7 veckor sedan piercat näsan med pistol på en frisörsalong. Jag fick till mig att ja kunde byta smycke efter 4 v och gjorde detta. Ett tag efter har ja fått en knöl över näsan och tvättade till en början med alsolsprit vilket ja sedan läste intr var bra. Jag har sedan den senaste veckan tvättat med koksaltlösning och de har blivit bättre dock är det fortfarande en liten knöl. Tänkte höra med er om ni vet vad det är och vad jag kan göra, om det är att fortsätta tvätta o vänta som är de bästa eller ta bort piercingen? Jag fick inga kloka svar från det stället som jag tog piercingen på mer än att tvätta med vatten..
Vänliga hälsningar Denise

Offer svarar

:

Hej!
(Du skrev inte in rätt kontrollsiffra, så såg inte att du skrivit förrän nu)
Svårt att ge råd över text såhär. Kom förbi i studion så kan jag kika på det. Dumt att ta råd av någon som tar hål med pistol.

Atiqa Imran

- 2020-07-15 23:42
Hej! Har fråga vad kostar det att göra pierecing brevid läpp?

Offer svarar

:

Hej!
Bredvid läppen? Well, allt (utom öron) har grundpris 400 kr för en, 700 kr för två. Men alltid bra att räkna lite högre, kan vilja ha finare läksmycke, ev rengöring osv. Ring/Smsboka samma dag för att boka tid!

Ida

- 2020-07-06 13:05
Hej!
Jag piercade min bröstvårta hos dig den 18/6. Fick då rådet att använda kompress över piercingen så länge som möjligt. Nu börjar dock huden där tejpen sitter att bli lite ledsen. Byter kompressen oftast två gånger om dagen. Men piercingen vätskar och blöder inget. Hur länge, mer bestämt, är så länge som möjligt? :)
Vad har kompressen för syfte och vad är klartecken för att sluta använda dessa?

Tack på förhand!

Offer svarar

:

Hej!
Många är känsliga mot flera varianter av tejp, kan behöva testa lite andra. Samt om möjligt inte byta lika ofta, om den ändå inte vätskar. När det inte är fuktig tid på året brukar jag säga några veckor bara, men anledningen till att jag säger "så länge som möjligt" är att det är fuktigare och därmed mer mikroorganismer överallt (på kläder, sängkläder, händer osv) och kompress skyddar mot dessa (både när du är vaken och sover). Men oavsett störst infektionsrisk under tiden den vätskar, så troligen går det bra om du slutar med det - men var isåfall extra noga med att inte utsätta den för smutsiga saker. Det låter som det läker bra, hoppas det fortsätter göra det! Totala läktiden är ju minst ett par månader, ofta längre.

Julia

- 2020-06-08 00:36
Hej!
Jag undrar hur det fungerar om man piercar sig hos dig och det blir något ”fel” typ att den migrerar eller blir sne eller liknande, måste man betala om du ska titta på den och om det exempelvis skulle migrera måste man betala för att ta om den?

Offer svarar

:

Hej!
Jag tar inget betalt för konsultering av piercingar som jag har gjort, och det är normalt första steget oavsett. Sen beror det lite på vad som hänt och varför, om vi haft kontakt om innan och när det skett osv, så det går inte att svara på generellt. Sen måste vi se vad som är möjligt att göra åt. Ibland helt utan kostnad och ibland kostnad för material osv. Har det gått väldigt lång tid och/eller det är uppenbart ens eget fel kan jag ta fullpris för att göra om eller så, även om jag är snäll för det mesta. Men hör av dig ifall det är aktuellt så ser vi. :)

Julia

- 2020-06-08 00:25
Hej!
Jag undrar hur det fungerar om man piercar sig hos dig och det blir något ”fel” typ att den migrerar eller blir sne eller liknande, måste man betala om du ska titta på den och om det exempelvis skulle migrera måste man betala för att ta om den?

Ida

- 2020-06-06 21:05
Hej
Skulle vilja göra en daith piercing är det något du gör? Isf pris? Är det dumt att göra nu under sommaren?
Med vänlig hälsning, Ida

Offer svarar

:

Hej!
Jadå absolut. Ja, alltså dom tar minst några månader att läka och det är inte optimalt att ha dom oläkta under den fuktiga perioden som ofta börjar runt mitten av juli. Det är klart, det är ännu värre att göra om en månad jämfört med nu, men bäst om du kan vänta tills det är normal fuktighet efter sommaren, ofta i september (men det varierar). Ring eller smsboka dagen du vill förbi, eller kom på drop-in!

Natalie Aydin

- 2020-06-06 09:05
Hej, skulle vilja boka tid för navelpiercing om cirka en månad, har du tid då?

Offer svarar

:

Hej!
Med tanke på situationen kommer jag troligen ha ganska gott om tid i sommar. DOck inte optimalt att pierca sig under dom fuktigare månaderna, vilket normalt är juli-augusti. Det är klart, kör du kompress resten av sommaren, undviker bad osv, så är det inte jättemycket högre risk. Men betydligt smidigare att göra när det inte är fuktigt. Hur länge det är varierar, förra året höll det i ca tre månader.

Anonym

- 2020-06-01 16:59
Hej! Kan alla ha smiley?

Offer svarar

:

Hej!
Nej, men det kollas lätt genom att lyfta upp överläppen och se ifall du har en sträng där. Sen finns det lite olika mycket hur olika piercare är bekväma med att pierca genom, men det bör vara minst 3mm på "höjden". Kom förbi på drop-in så kikar jag!

Anonym

- 2020-05-28 17:16
Stämmer det att man kan pierca en inåtvänd bröstvårta?

Offer svarar

:

Om den går att skjuta ut i ett utåtvänd tillstånd så går det ofta att pierca ändå, men bedömningen måste göras på plats. Hör av dig för att boka tid eller kom förbi på drop-in.

Cecilia Engström

- 2020-05-20 17:35
Hej!
Min dotter gjorde en industrial i slutet på februari och skulle nu vilja byta till en pinne ist för de två hon har.
Vad kostar ett sånt och vad tar du för att hjälpa till med bytet.
...så jag vet hur mycket pengar vi ska ta med.

Offer svarar

:

Hej!
Ett sånt smycke går på 80-150 kr (finns ännu mer fancy för uppemot 200 kr). Är både hålet och smycket från mig tar jag inget betalt för att hjälpa till att byta. Men alltid bra att ha med extra om det skulle vara något mer. Smidigast är om ni kommer på en drop-in, vilket jag normalt har tisdag & torsdag 16-18. Kolla på hemsidan samma dag för att vara helt säker. :)

Anonym

- 2020-05-14 00:16
Hej! Jag har bestämt mig för att pierca näsan, men jag går på acnemedicin "isotretinoin" (föredetta Roaccutan) vilket gör slemhinnorna och huden känsligare. Har du någon erfarenhet av det? Kan man pierca sig ändå?

Offer svarar

:

Hej!
Nej, har inte erfarenhet av det själv, men vet att det kan öka risken för ärrbildning och att läkare normalt rekommenderar att vänta några månader efter avklarad behandling med det. Så det är nog det rådet jag skulle ge, tråkigt om det blir mer ärrvävnad än nödvändigt i ansiktet.

Anonym

- 2020-04-27 21:15
Hej! Är en sextonårig tjej som mer än gärna skulle vilja pierca mina bröstvårtor! Tror du det skulle funka utan vårdnadshavares tillstånd? Väldigt nyfiken.

Offer svarar

:

Hej!
Jag kräver normalt ok från förälder om personen är under 18 och inte gjort något liknande hos mig tidigare. Får du ett generellt tillstånd (förslagsvis över telefon när du är på plats), alltså att "hon får pierca sig" utan att säga specifikt vilken kroppsdel, då behöver dom ju inte veta vars du gör det.

Lingon

- 2020-04-27 20:25
Hej, jag undrade (eftersom jag är 17) om jag kan skaffa en piercing i tungan utan mina föräldrar närvarande. De har godkänt att jag får göra det men kan inte komma dit.

Offer svarar

:

Hej!
Jadå, eventuellt kan jag vilja höra över telefon att det är ok när du är på plats. Ring/Smsboka samma dag, eller kom på drop-in (ofta tis & tors 16-18) bara :)

FAQ

- 2020-04-16 22:03
Jag vill pierca min läpp måste man ha en plupp(hoppas du fattar) eller kan jag direkt sätta in en ring?

Offer svarar

:

Det går att sätta in ring som läksmycke, problemet är att det blir isåfall en märkbart större ring än du lär vilja ha sedan för att tillåta uppsvullnad, så ser ofta inte så bra ut eller är så smidigt. Dessutom får du räkna med längre läktid då än med labret (stav med platta på baksidan). Det som jag kan sätta på stavarna är blanka, svarta och guldiga kulor, samt blanka med sten, i olika storlekar. Kan även finnas koner att få som läksmycken. Sen efter 4-8 veckor går det fint att byta till ring.

thimmie

- 2020-04-07 21:37
Hej, jag va och piercade bröstvårtorna hos dig för ungefär 1 månad sen. då satt du in barbells utav bioplast och det jag undrar är om det går att byta kula på dom eller om gängen typ bara funkar 1 gång? vill inte ta ut piercingen utan vill enbart byta kula på piercingen

Offer svarar

:

Hej!
Nejdå, gängorna på bioplaststavar fungerar massor av gånger (om du inte vrider sönder gängorna då). Vill du byta kulor under läktiden rekommenderar jag att komma förbi mig (eller annan studio) för att göra det på ett hygieniskt och snällt sätt. Hör av dig eller kom förbi på drop-in om du vill ha hjälp med det. :)

FAQ

- 2020-03-29 15:03
Huden närmast hålern på mina två helixpiercingar som jag har haft i cirka 4 månader har börjat torka. Vad borde jag göra?

Offer svarar

:

Beror på hur läkta dom är, men helosansalva är ofta vettigt. Slå en signal eller kom förbi ifall du vill ha hjälp! Ofta är uttorkning pga för stark rengöring, eller att det görs för ofta.

Anonym

- 2020-03-29 14:09
Hej! Har några frågor angående att töja en septumpiercing.
Spelar placeringen på piercingen någon roll, alltså går alla septum att töja eller borde man ha placerat den annorlunda när man tog den?
Hur lång ska det emellan töjningarna?
Något speciellt man bör tänka på? Rengöring? Smycke? Tack på förhand!

Offer svarar

:

Hej!
Generellt går alla septum att töja, men ibland hade dom gått att placera högre upp för att det ska se bättre ut med större smycke. Grövre smycken är ju ofta större i diameter också, men dom första stegen finns rätt små. Kom förbi i studion så kan du få hjälp! Ibland går det att sätta in nästa tjocklek utan problem, ibland måste det ledas upp (ledsticka/"töjstav"). Töjer du sakta (inte skadar vävnaden) behöver det inte rengöras speciellt. Hur snabbt varierar, men minst några veckor mellan storlekarna, beroende på hur det känns. Köp smycke av studios så du inte får något skräp :)

Tuva

- 2020-03-12 10:06
Hej om en navel Percing läkt igen kan man ta en ny då?

Offer svarar

:

Navlar är dom piercingar som oftast är svåra att göra om (där en bara har en vettig chans), men du får komma förbi så kikar vi, beror på ärrvävnad, tidigare placering och framförallt navelns utformning.

Mia

- 2020-02-27 12:38
Hej! När ska du uppdatera ditt galleri? Varit samma bilder där i flera år nu, vill se andra/mer piercingar!

Offer svarar

:

Hej!
Ja, eftersom jag är själv i studion har jag mycket annat som alltid behöver göras. Sen inte riktigt bestämt hur jag gör med gamla bilder, känns lite tråkigt att ta bort dom, men samtidigt inte så intressant med massvis av likadana. Att bygga filterfunktion tar lite tid också. Men absolut, håll koll under våren så ska jag försöka att inte göra dig besviken. :)

Anonym

- 2020-02-25 21:22
Hej igen, tack för svar! En följdfråga då: ifall man då tar hålet med en 1.0mm och sen sätter in en ring som är 0.6, kommer hålet då att liksom bli tightare och krympa till 0.6mm ish?

Offer svarar

:

Hej!
Jo, det gör det normalt så småningom. Lättare att gå tillbaka till 1,0 då dock.

Cecilia Engström

- 2020-02-25 20:27
Hej!
Är det ok för min 14, snart 15-åring, att göra en industrial om jag som förälder följer med?

Offer svarar

:

Hej!
Jadå, om örat tillåter. :) Ring eller be om smsbokningsmall samma dag, eller kom förbi på drop-in.

Anonym

- 2020-02-25 19:52
Hej! Jag vill pierca näsvingen och undrar ifall man kan pierca med en tunn nål te.x 0.8mm och sätta in en ring direkt? Om inte, vad är det tunnaste man kan börja med?

Offer svarar

:

Hej! 1,0 mm är det tunnaste jag brukar köra, dom läker generellt bättre då (vissa studios/piercare kör minst 1,2 mm). Ring är inte optimalt som läksmycke, speciellt inte om du vill att den ska sitta rätt tight, för det fungerar inte med ev svullnad och att kunna rengöra vettigt. Oavsett vilken tjocklek som hålet görs i går det ju att sätta in en tunnare ring sen, men det är minst några månader senare.

FAQ

- 2020-02-25 12:21
Jag har gjort helix piercing är det normalt att de kommer var?

Offer svarar

:

Var är en vätska/sekret som kommer vid infektion, och det är inte bra/normalt. Vänd dig till din/en piercare, t ex kom förbi hos mig, så det går att göra en bedömning. Verkar det allvarlig ska du såklart vända dig till vården, men då är stor risk att dom tvingar dig ta ut piercingen, vilket till och med kan förvärra situationen.

FAQ

- 2020-02-08 20:35
När kan man byta piercingarna? Har haft mina helix piercingar i 1 månad nu, kan jag byta de med ringar av guld?

Offer svarar

:

Jag brukar säga när det sett och känts helt bra minst en månad. Så ofta efter 4-6 månader.

Jafar Hussein

- 2020-02-06 16:09
Hej!
Undrade om du gör stretching, och hur mycket det kostar om du gör det.

Mvh Jafar.

Offer svarar

:

Hej!
Jag kan absolut hjälpa till att töja. Det beror på hur mycket och var det handlar om, men ring/sms:a för att boka tid, eller kom förbi på drop-in (ofta tisdagar & torsdagar) så löser vi det. :)

Ida Östensson

- 2020-02-04 13:33
Hej! Jag funderar på att ta en helix hos er och undrar om man kan börja med en ring direkt ist för ett örhänge med en plopp bakom

Offer svarar

:

Hej!
Ringar får inte vara ifred alls på samma sätt, och är dumt att sätta in från början, speciellt i hårdare delar (brosk). Dessutom hade vi behövt sätta in en märkbart större ring för att tillåta uppsvullnad. Jag sätter oftast in labretsmycken (stav med platta på baksidan, och kula/pärla på framsidan). Det går att sätta in en (större) ring men det är betydligt större risk för problem då.

Anonym

- 2020-02-01 22:22
Kan du rekommendera någon sida där det är bra att köpa piercingar, t.ex piercingkungen?

Offer svarar

:

Hej!
Köp smycken hos dom som också piercar - det är de enda som har kontroll över vad som säljs. I första hand rekommenderar jag att du köper av din lokala piercing studio. Men det finns även studios som har försäljning över internet, dom största i Sverige är barbarella.se. Även platinum ink, calm och tribe har webshoppar. Men går du till din lokala studio kan dom ofta ta hem smycken från återfölsäljare, och blir billigare även för dig. Hör av dig om du vill ha hjälp att få tag i något smycke!

Thyra

- 2020-01-26 15:28
Hej! Jag gjorde navelpiercing hos dig för ca ett år sedan. Det läkte fint till en början men nu på senaste har den varit irriterad och röd och börjar vandra ut ur kroppen, sitter inte fast i mycket hud mellan. Ska jag ta ut piercingen eller försöka rädda den? Om jag ska rädda den, hur gör man?

Offer svarar

:

Hej!
Svårt att säga utan att kika på den, men har den migrerat (stöts ut) mycket så är det bästa du kan göra att ta ut den. Den kommer inte att vända och gå inåt igen. Ofta är det på grund av dåligt smycke, tighta kläder eller att en fastnar mycket i den som dom stöts ut. Ibland går det att göra om dom sen, men ofta märkbart större risk att det händer igen.

Emma

- 2020-01-25 01:47
Hej! Min vän vill göra tungpircing och undrar om du har tid imorron nån gång under dagen?

mvh Emma

Offer svarar

:

Tror vi redan hunnit snacka om det. :) Samt tar bara bokning över telefon - ring/sms:a samma dag.

Ma

- 2020-01-17 17:52
Hej. Jag gjorde en Prince albert hos dig några veckor innan jul och den har läkt jättebra.
Hur mycket kostar det att töja hos dig och när kan jag göra det? Efter 2 eller 3 månader? Tack på förhand :)

Offer svarar

:

Hej!
Jo, jag svarade på när du skrev förut, kolla spamkorgen :) Men vettigt att vänta närmare tre månader egentligen, men går tidigare också. Smycke +50 kr brukar jag ta, så 150-200 kr får du räkna med.

Nath

- 2020-01-11 21:04
Hej!
I november tog min dotter hål i örsnibbarna med pistol (har förstått nu att man bör gått till studio för att undvika pistol) allting har gått bra, dock fastnade hon med örhänget i tennisnätet några v in på läkningen. Efter 7 v böt vi smycke (små ringar) enligt rekommendation och i det ena hålet är det som en knöl i/bredvid hålet. De syns inget men man kan känna det. Vi tvättar med kompresser med koksalt lösning sen några dagar tillbaka. Hur vet man om det är en infektion eller en ärr knöl ? Läste på din sida om aspirin pastan man kunde ha på, bör jag testa ? Det verkar inte göra ont, kan komma pytte lite smuts på ringarna, men det ser inte varigt ut.
Tacksam för svar!
Vänliga hälsningar / Nath

Offer svarar

:

Hej!
Svårt att säga utan att kika på det, eller åtminstone veta mer. Skulle inte tro att det skulle hjälpa i det här fallet, men koksaltlösning är aldrig fel. Vill ni få lite mer rådgivning kan ni höra av er för bokning samma dag, eller komma på drop-in på tisdag (ca 16-18, ev längre).

FAQ

- 2020-01-09 18:15
Är det vanlig att piercingen blöder, att den blir lila och röd? (Helix)

Offer svarar

:

"Beror på". Eller vanligt som att det händer majoriteten är det inte, men det kan bli som ett blåmärke runt piercingen och det behöver inte vara några problem. Att den blöder lite i början av läktiden är inte heller konstigt. Är du orolig så kontakta din piercare (mig?).

A

- 2020-01-05 01:46
Hej!
Jag har en drygt 2 år gammal conchpiercing som nu börjat krångla och framförallt så har jag fått en ganska stor knöl på baksidan av piercingen... Jag har läst en del om ’NoPull piercing disc’, vad är dina åsikter om det? Funkar det? Och har du såna hemma?

Offer svarar

:

Hej!
Har jag gjort den?
Men ja, NoPull piercing disc är en vettig produktför sådana problem. Jag råkade vara först med Sverige med den även - och jag har den samt (i vissa fall bättre) alternativ hemma. Hör av dig om du vill ha hjälp :)

Sofia

- 2020-01-03 07:21
Hej

Jag har tidigare haft ytterligare tre hål i örsnibbarna som växt igen. Vill ta om dessa. Vill också göra en Helix. Är de dumt att göra alla dessa samtidigt? Hur bör jag sprida ut intervallamässigt? Och så önskar jag boka tid förstås :) Tack på förhand.
Mvh

Offer svarar

:

Hej!

Mjukdelar är rätt lugna, så ingen omöjlighet att göra alla i en session. Det är dumt att göra piercingar i hårdare delarna på båda sidor samtidigt för att det gör det lurigare att sova osv. Men har du ingen stress kan du ju dela upp dom två och två. Finns ingen större poäng att vänta många veckor mellan dom egentligen, om dom första verkar läka bra. Yes för att boka tid så ring eller be om smsbokningsmall samma dag. :)

Anna

- 2019-12-14 16:08
Gör du daith piercing?

Offer svarar

:

Jadå, den har blivit rätt vanlig. :) Ring eller be om smsbokningsmall samma dag för att boka tid.

Ellen

- 2019-12-11 23:30
Hej! Jag har tidigare haft hål i öronen men som har vuxit igen, och är sugen på att ta om dem hyfsat snart men är ofta i klorvatten. Hur lång tid behöver jag undvika bassängen efter nytagna hål?

Offer svarar

:

Hej!
I teorin finns det en risk under hela läktiden, dvs 2-4 månader brukar jag säga. Men mjukdelar är rätt snälla, och störst risk i början, så håller du dig ifrån i några veckor är det troligen lugnt. Ring eller be om smsbokningsmall för att boka tid, eller kom förbi på drop-in!

Lina

- 2019-11-30 02:02
Hej, jag fyller 18 om några månader och undrade om det går bra att göra nipple piercing hos dig ?

Offer svarar

:

Hej! Enligt lag finns inget som hindrar, och är du så nära 18 brukar jag inte besvära föräldrar, så det går nog att lösa.

S

- 2019-11-26 18:57
Hej! Jag tog navelpiercing igår och den är liite sned, är det något som går att rätta till?

Offer svarar

:

Hej! Det beror ofta på hur personen står osv, därför jag alltid märker upp och låter en kolla själv. Men enklast vore om du kommer förbi så snart som möjligt så kanske det går att lösa! Försökte ringa dig för är i studion nu, men kan gå annan dag i veckan annars.

(tidigare inlägg är borta)
.