Non-Swedish? English summary of webpage

OBS: Google har hittat på att jag är mitt i stan -- jag är fortfarande på Mariehem.

Info: Öppettider

Tidsbokning dom flesta dagar

Eftersom Offer Studio är en liten piercingstudio så har jag nästan aldrig några speciella öppettider. Oavsett om ni vill köpa smycken, diskutera framtida piercingar, eller pierca er så måste ni boka tid. Enklast och bäst är att ringa mig på samma dag. Numera kör jag dock drop-in ibland, se nedan!

Ibland drop-in Under våren har jag testat att köra drop-in ibland. Troligen kör jag sporadiskt det även framöver. Håll koll på förstasidan för senaste infon! Även dom veckor jag har drop-in går det fint att boka tid som vanligt. Speciellt lämpligt ifall du inte vill riskera att vänta, eller vill att vi kan ta god tid på oss. if ($dropin && false) {

PÅ PROV: Drop-in!

Just nu kör jag drop-in på prov. Kolla förstasidan för info om när det är nästa gång! Dock risk att det är fler som har ärenden hos mig, och eftersom jag är själv i studion finns risk att du måste vänta. Så vill du/ni göra något som tar någon längre till eller vill kunna ta det väldigt lugnt är det bättre att boka en tid.

Drop-in onsdagar

Till vidare kör jag även drop-in onsdagar 16-19 normalt, men kolla gärna på förstasidan för att se eventuella avvikelser. Tänk på att det kan vara någon där innan, så risk att få vänta utanför ett litet tag. Önskar du/ni att göra/pierca mycket kan det finnas poäng att boka tid istället. Om ni kommer på drop-in, glöm inte att jag enbart tar kontanter.

När har du tid då?

Jag har tid ofta, och är flexibel. Framförallt har jag tid på kvällarna. Även ofta tid på helger/helgdagar osv.

När ska jag boka tid?

Enklast för mig är om ni ringer eller sms:r samma dag ni vill ha tid. På detta sätt minimeras risken att jag (eller ni) får förhinder eller blir sjuk. Ring med fördel efter klockan 12. Har jag inte möjlighet att svara, och ni ringer från en mobilnummer, brukar jag slänga iväg ett sms när jag är tillgänglig.

Men jag måste resa långt, behöver boka tidigare

Vid behov kan jag preliminärboka någon/några dagar längre fram. Till exempel kan jag boka in "en navelpiercing på torsdag någon gång mellan 15 och 19, men jag hör av mig samma dag om exakt tid". Vänta gärna så länge som möjligt då dessa i många fall får strykas/ändras pga sjukdom, förhinder eller annan förändring. Långväga kunder kan såklart även komma på drop-in!

Enklast för mig är om ni ringer någon gång mellan 15 och 01 dagen innan ni vill ha tid en vardag. Ibland kan det fungera tidigare samma dag. Vill ni ha tid en helgdag så ring efter 13 samma dag. I vissa fall kan jag boka in en tid längre i förväg om personen t ex har långt att resa.?>
.