Non-Swedish? English summary of webpage

OBS: Google har hittat på att jag är mitt i stan och/eller stängd — jag är fortfarande aktiv på Mariehem.

Info: Offer

Offer?

Det är jag som har Offer Studio - det är jag som är Offer. Jag är född och uppvuxen i norrland. Har även hållit till i Uppsala. Numera är jag mest i Umeå.

När hen inte piercar...

Jag är mångsysslare, pysslar med fotografering, programmerande, arrangerar och hjälper till på diverse evenemang. Tidvis pluggar jag på universitet. I övrigt hittas jag festivaler, på parkfester, och andra events.

Egenskaper

Ja, det kan ju vara trevligt att veta lite egenskaper hos den som ska sticka hål i en. Jag är social, ganska envis (när det gäller att få saker att fungera, att lyckas med saker osv) och vill veta hur och varför om det mesta. Är ganska paranoid och rädd över vad som händer i världen, med massövervakning och att dom som bestämmer över oss sällan har koll på vad dom beslutar om. Samt att folk är så lättpåverkade, och godtar allting. Trevlig för det allra mesta. Jag är även dålig på att sms:a, för er som undrar.

Erfarenheter

Under drygt åtta år har jag piercat mig själv och andra. Jag är i grunden som flera andra piercare så kallat självlärd, dvs har lärt mig det mesta genom att studera, ha kontakt med andra piercare även internationellt, samt lärt mig från erfarenheter och misstag. Utöver detta åker jag på kurser, deltar i workshops osv för att hålla mig ajour med nya metoder, råd och rön. Jag filar ständigt på mina tekniker, och tar mig gärna an intressanta bodymodprojekt. Jag utför sedan 4-5 år tillbaka även enpunktspiercingEnpunktspiercing
Även kallade "dermal anchors", är en typ av piercing där en platta placeras under huden, och någon typ av platta/kula placeras på utsidan. Det kan låta som en jobbig piercing/implantat, men har betydligt kortare och enklare läktid än andra ytliga piercingar.
. Tatuera gör jag dock inte.

.