Non-Swedish? English summary of webpage

OBS: Google har hittat på att jag är mitt i stan och/eller stängd — jag är fortfarande aktiv på Mariehem.

Info: Bokning

Enbart bokning samma dag

Dom flesta dagar har jag enbart tidsbokning, då jag inte är i studion några fasta tider. Som regel tar jag bara bokning samma dag, sällan före 13. Ibland går det att preliminärboka innan, ifall en t ex har långt att åka. Fördelen att boka samma dag är att vi båda vet att vi har tid och är friska.

Jag har främst tid mot kvällen, dvs efter 18. Fredagar och lördagar är lite speciella, men kan ha tid på eftermiddagen och undantagsvis på kvällen. Jag piercar även söndagar, sällan före 15.

Jag har numera även drop-in regelbundet förutom juli-augusti, kolla på förstasidan för att hålla koll på när det är.

Enklast att ringa

Enklast är att ringa mig på . Jag svarar för det mesta mellan 11 och 00, bortsett från dom flesta fredag- och lördagkvällar. Svarar jag inte får du ett sms när det går bra att ringa, förutsatt att du ringer från ett oskyddat svenskt mobilnummer.

Sms-bokning

>>Nyhet!<<

Jag tar även enklare bokningar över sms. Om ni har frågor annat än adress eller är osäker på något är det bättre att ringa. Vill ni sms-boka så skicka ett sms till att ni vill sms-boka så får ni en mall tillbaka som ni ska svara på. Mallen ser ut så här:

Sms-bokning. Svara på följande frågor:
1. Vilken/Vilka piercingar/placeringar gäller det?
2. Hittar du till studion?
3. Du vet att det enbart tar kontanter?
4. Du är tillräckligt gammal eller ok från förälder?
5. Du vill boka in på numret du smsar från? Annars skriv annat mobilnummer.
6. Mellan vilka två tider idag har du möjlighet? (ange *så stort intervall som möjligt* för största chans att jag har tid)
Svarar du tillfredställande på alla frågor får du ett sms med tidpunkt eller meddelande att jag inte har möjlighet då. Vid oklarheter eller frågor annat än adress så ring, eller läs på hemsidan offerstudio.se.

Det är ok att bara skicka svaren, utan att i förväg be om en mall. Vill ni endast komma förbi och köpa smycke eller få konsultation om en piercing svara på 2, 3, 5 och 6.

Ett godtagbart svar på detta skulle kunna vara:

1. Jag vill ha två i underläppen, min kompis en i bröstvårtan
2. Ja, har varit där förut
3. Ja
4. Jag är 16 men förälder följer med, min kompis är 18
5. Nej det är en annan kompis, du når mig på 0701234567
6. Kan tidigast 16:00 och vi måste vara klara senast 22:30. Hellre sent än tidigt.

Ofta svarar jag först "Fint, jag återkommer minst en timme innan om exakt tid så ha koll på mobilen!", och senare svar i stil:

Du har tid ikväll 21:15. Se till att vara i tid så hinner jag med er båda. Bra att ha med extra kontanter för finare smycke, rengöring osv. Ok?

Se även till att bekräfta detta, så jag vet att ni uppfattat tiden.

OBS, respektera mallen. Jag måste ha tillfredställande svar på alla frågor innan jag bokar in, så att fråga vilka tider jag har är lönlöst eftersom saker kan hinna ändras mellan två sms.

.