Byt till Offer Studio i Umeå

Non-Swedish? English summary of webpage

.
OBS: Google har hittat på att jag är mitt i stan -- jag är fortfarande på Mariehem.

Dorotea Tattoo Weekend

Nyhetsbrev
Välkommen till Offer Studio!

Du har kommit till Offer Studio, en piercingstudio i Umeå. Här kan du läsa mina skötselråd, kolla på bilder, fråga mig eller kommentera saker på kontaktsidan etc. Vill du ha ett mail när nyheter läggs upp eller galleriet uppdateras? Skriv in emailadress till höger!

Just nu: Just nu: Upptagen till ca 20, men kan ha tid senare ikväll, sms:a isåfall.
Drop-in imorgon (torsdag) 15-17 (därefter upptagen). Tidsbokning före.
Framöver blir det drop-in tis- & torsdagar - övriga dagar tidsbokning.

Visa plan för kommande dagarna

Nyheter

2019-06-10 Sommaren och nya smycken

Jag har äntligen fått in och sorterat upp storbeställningen, så nu finns mycket som varit slut i lager åter hemma. Mycket i guld, mycket i rosé, i princip alla storlekar av tunna släta ringar. Tog nya bilder på septumclickers och navelpiercingar, klicka för att se större varianter. Tänk på att jag ofta bara har ett smycke av varje variant, så passa på snart ifall du ser något lockande! Finns även mycket mer än dessa, detta är bara ett urval, kom förbi för att kika.

Nu är det sommar, vilket betyder att en fuktig period väntar, då det är högre infektionsrisk på alla piercingar. Värst drabbade är dock broskpiercingar, så hårdare delar av öronen samt näsvinge är mest utsatta. Slemhinnepiercingar som tunga, smiley, tongueweb och de flesta genitalpiercingar klarar sig bäst. Oavsett vilken ny eller oläkt piercing du har - tänk på att ha extra bra handhygien under sommaren!

Jag kommer även vara borta en hel del, här är en fingervisning:
  • Ca 9 - 16 september: Bortrest
Denna lista kommer justeras framöver. Är jag borta går det fint att skicka ett sms så återkommer jag när jag är tillgänglig! Datum då jag inte är borta går ofta att tidsboka genom att ringa eller sms:a samma dag, eller möjligen kvällen innan.

Jag kommer inte köra regelbunden drop-in under sommaren, utan kolla in på förstasidan för att se aktuella planerade drop-in-tider! Just nu planerade:
  • Onsdag 18 september 14-17 (troligen längre)
  • Torsdag 19 september 15-17 (därefter måste lämna)
  • Tisdag 24 september 16-18 (ev längre)
  • Torsdag 26 september 16-18 (ev längre)
  • (... återkommer om fler!)

Se till att ha reservsmycken till era piercingar, även när ni är ute och reser, samt vänta gärna med nya piercingar till efter sommaren!

2019-05-31 Dorotea 7-8 juni

Dags för piercing i Dorotea igen! Dorotea Tattoo Weekend (facebook-event), på Hotell Dorotea.Öppnar Öppnade 20:00 på fredagen. På lördag öppnar vi officiellt 15:00 men det finns troligen tid tidigare. Från 20:00 är det åldersgräns och entréavgift, innan det kan yngre passa på att pierca sig (kan kräva ok från förälder). I övrigt öppet till 02 båda dagarna, men kom gärna tidigt om ni vill pierca er. Har även mig en massa smycken, rengöringsprodukter osv.

Uppdaterar denna nyhet om/när nytt datum bestäms.

2019-02-18 Dorotea Tattoo Weekend

I Den helgen piercar piercade jag på Dorotea Tattoo Weekend igen (facebook-event).Nästa Dorotea Tattoo Weekend är planerat till 7-8 juni.

.