Non-Swedish? English summary of webpage

.
OBS: Google har hittat på att jag är mitt i stan och/eller stängd — jag är fortfarande aktiv på Mariehem.

Kontakt

För att kontakta Offer Studio finns ett flertal möjliga vägar:

Normalt bara tidsbokning

Då jag oftast inte har några speciella öppettider måste en boka tid för att pierca sig, köpa smycken, snacka öga-mot-öga osv. För att boka tid måste ni ringa eller be om smsbokningsmall, och göra det samma dag ni önskar komma.

Måste ni veta om jag har tid tidigare (exempelvis på grund av resa) går det bra att ringa kvällen innan, så kan jag ofta lova att jag har tid under ett tidsintervall. Ni kan då få ett svar i stil med "Jag har tid imorgon någon gång mellan 16 och 20, men du får ringa imorgon efter 13 för att boka exakt tid.".

Numera även regelbunden drop-in

Jag kör numera normalt drop-in tisdagar och torsdagar och oftast 16-18, ibland senare. Kolla alltid på startsidan för att vara säker. Speciellt under sommaren kan det vara många avvikelser!

Under drop-in går det att pierca sig själv eller med andra, köpa smycken eller få hjälp/konsultation med befintlig eller planerad piercing. Piercar jag dig är bara jag (piercaren), du, och eventuella personer du tar med dig som är närvarande.

Det varierar väldigt mycket hur mycket jag har att göra. Flera gånger har det knappt varit någon, och då såklart ingen väntetid, annars finns risk att du får vänta i hallen utanför (någorlunda uppvärmt).

Glöm inte att ta med kontanter, och alltid bra att ha med sig extra.

Samtal/SMS

Enklast är att ringa på . Vill du enbart boka tid går det även att sms-boka. Skriv då bara att ni vill sms-boka så får ni en mall att svara på. Oftast svarar jag i telefon från 13 till 00 varje dag. Är jag upptagen och ni ringer (oskyddat) från ett svenskt mobilnummer skickar jag i regel ett sms när det går bra att ringa, eller ringer upp.

Försökt ringa men går inte fram? Eller slut på pengar på mobilen? Skicka ett sms så ringer jag upp!

Meddelande

Det går även bra att skriva ett privat eller öppet meddelande i gästboken. Ni får svaret skickat till er mail. För det mesta svarar jag på dessa meddelanden inom ett dygn. Under sommaren kan det gå upp emot en vecka innan svar om jag är på resande fot. Önskar ni att boka tid eller behöver svar snabbt så ring istället.

Har du tid just nu?

Nedanstående ruta uppdateras kontinuerligt under dygnet:

Idag fredag:
Eventuellt tid nu ikväll. Ring eller be om sms-bokningsmall för att boka tid.
.