Non-Swedish? English summary of webpage

.

Kontakt

För att kontakta Offer Studio finns ett flertal möjliga vägar:

Normalt bara tidsbokning

Då jag oftast inte har några speciella öppettider måste en boka tid för att pierca sig, köpa smycken, snacka öga-mot-öga osv. För att boka tid måste ni ringa eller be om smsbokningsmall, och göra det samma dag ni önskar komma.

Måste ni veta om jag har tid tidigare (exempelvis på grund av resa) går det bra att ringa kvällen innan, så kan jag ofta lova att jag har tid under ett tidsintervall. Ni kan då få ett svar i stil med "Jag har tid imorgon någon gång mellan 16 och 20, men du får ringa imorgon efter 13 för att boka exakt tid.".

Men även drop-in ibland

Jag kör numera normalt drop-in onsdagar 16-19, men kolla på startsidan för att vara säker. Speciellt under sommaren kan det vara många avvikelser!

Samtal/SMS

Enklast är att ringa på . Vill du enbart boka tid går det även att sms-boka. Skriv då bara att ni vill sms-boka så får ni en mall att svara på. Oftast svarar jag i telefon från 13 till 00 varje dag. Är jag upptagen och ni ringer (oskyddat) från ett svenskt mobilnummer skickar jag i regel ett sms när det går bra att ringa, eller ringer upp.

Försökt ringa men går inte fram? Eller slut på pengar på mobilen? Skicka ett sms så ringer jag upp!

Meddelande

Det går även bra att skriva ett privat eller öppet meddelande i gästboken. Ni får svaret skickat till er mail. För det mesta svarar jag på dessa meddelanden inom ett dygn. Under sommaren kan det gå upp emot en vecka innan svar om jag är på resande fot. Önskar ni att boka tid eller behöver svar snabbt så ring istället.

Har du tid just nu?

Nedanstående ruta uppdateras kontinuerligt under dygnet:

Idag fredag: Har troligen tid i eftermiddag! Ring eller be om sms-bokningsmall för att boka tid.
.