Non-Swedish? English summary of webpage

.
OBS: Google fĂ„r ibland för sig att jag flyttat eller stĂ€ngt — jag Ă€r fortfarande aktiv pĂ„ Mariehem.

Kontakt

För att kontakta Offer Studio finns ett flertal möjliga vÀgar:

Normalt bara tidsbokning

DÄ jag oftast inte har nÄgra speciella öppettider mÄste en boka tid för att pierca sig, köpa smycken, snacka öga-mot-öga osv. För att boka tid mÄste ni ringa eller be om smsbokningsmall, och göra det samma dag ni önskar komma.

MÄste ni veta om jag har tid tidigare (exempelvis pÄ grund av resa) gÄr det bra att ringa kvÀllen innan, sÄ kan jag ofta lova att jag har tid under ett tidsintervall. Ni kan dÄ fÄ ett svar i stil med "Jag har tid imorgon nÄgon gÄng mellan 16 och 20, men du fÄr ringa imorgon efter 13 för att boka exakt tid.".

Numera Àven regelbunden drop-in

Jag kör numera normalt drop-in tisdagar och torsdagar och oftast 16-18, ibland senare. Kolla alltid pÄ startsidan för att vara sÀker. Speciellt under sommaren kan det vara mÄnga avvikelser!

Under drop-in gÄr det att pierca sig sjÀlv eller med andra, köpa smycken eller fÄ hjÀlp/konsultation med befintlig eller planerad piercing. Piercar jag dig Àr bara jag (piercaren), du, och eventuella personer du tar med dig som Àr nÀrvarande.

Det varierar vÀldigt mycket hur mycket jag har att göra. Flera gÄnger har det knappt varit nÄgon, och dÄ sÄklart ingen vÀntetid, annars finns risk att du fÄr vÀnta i hallen utanför (nÄgorlunda uppvÀrmt).

Glöm inte att ta med kontanter, och alltid bra att ha med sig extra.

Samtal/SMS

Enklast Ă€r att ringa pĂ„ . Vill du enbart boka tid gĂ„r det Ă€ven att sms-boka. Skriv dĂ„ bara att ni vill sms-boka sĂ„ fĂ„r ni en mall att svara pĂ„. Oftast svarar jag i telefon frĂ„n 13 till 00 varje dag. Är jag upptagen och ni ringer (oskyddat) frĂ„n ett svenskt mobilnummer skickar jag i regel ett sms nĂ€r det gĂ„r bra att ringa, eller ringer upp.

Försökt ringa men gÄr inte fram? Eller slut pÄ pengar pÄ mobilen? Skicka ett sms sÄ ringer jag upp!

Meddelande/Mail

Det gĂ„r Ă€ven bra att skriva ett privat eller öppet meddelande i gĂ€stboken. Ni fĂ„r svaret skickat till er mail. För det mesta svarar jag pĂ„ dessa meddelanden inom ett dygn. Under sommaren kan det gĂ„ upp emot en vecka innan svar om jag Ă€r pĂ„ resande fot. Önskar ni att boka tid eller behöver svar snabbt sĂ„ ring istĂ€llet.

Medan gÀstboken Àr nere gÄr det att maila pÄ info [at] offerstudio [dot] se. Svarar normalt inom ett dygn. Inga bokningar över email.

Har du tid just nu?

NedanstÄende ruta uppdateras kontinuerligt under dygnet:

Åter tillgĂ€nglig!

Idag söndag:
Sovdags! Hör av dig tidigast 9:00 för bokning, har troligen tid idag eller ikväll!
Ring eller be om sms-bokningsmall för att boka tid.
Kortare ärende och vill slippa boka? Nästa drop-in tisdag 16-18 (längre vid behov)!
.