English via Google Translate

.

Gästbok


Idag måndag: Har troligen tid idag eller ikväll! Ring eller be om sms-bokningsmall för att boka tid.
Vill slippa boka? Nästa drop-in onsdag 16:00-19:00!

Skriv gärna kommentarer och frågor här! Ni kan även nå mig på min mobil (helst ej sms) på phone number. Håll god ton och skippa påhopp och hot så blir allt så mycket trevligare!

Den senaste månaden har genomsnittstiden för svar varit 1 timme och 46 minuter.

Meddelande
Skriv 2 här:  för att undvika spambotar
Namn:
E-mail:
Skicka till: gästboken endast offer
Önskar eventuellt svar till e-mail
Meddelande:

Anonym

- 2018-10-15 10:55
Hej offer!
Jag är sugen på att göra en conch piercing. Jag såg att man vid piercingtillfället får en kort stav som läksmycke och undrar om det är möjligt att få en ring istället? Kan du berätta för och nackdelar med ring och stav samt berätta hur lång tid det tar ungefär innan man kan byta smycke?

Anonym

- 2018-10-15 10:55
Hej offer!
Jag är sugen på att göra en conch piercing. Jag såg att man vid piercingtillfället får en kort stav som läksmycke och undrar om det är möjligt att få en ring istället? Kan du berätta för och nackdelar med ring och stav samt berätta hur lång tid det tar ungefär innan man kan byta smycke?

Tua

- 2018-10-12 10:52
Hej! Undrar spelar det någon roll vilken längd man har på tungpiercingen? Asså typ hellre för lång än för kort?:)

Offer svarar

:

Hej! Så kort du kan ha utan att det blir för tight, är ju bäst. :) Minst risk att tugga på den osv. Du märker om den var för kort när du sovit med den. Det kan bli en grop i piercingen, men så länge du inte störs av det och det inte gör ont är det lugnt. Nu pratar vi alltså när det är läkt.

Ellen

- 2018-10-05 12:37
Hej!

Jag är lite sugen på att göra en septumpiercing men är i klorvatten tre ggr i veckan, går det att vara i vattnet direkt efter piercingen eller bör man vänta tills den är läkt?

Offer svarar

:

Hej!

Septum läker normalt rätt bra, och skulle troligen fungera, men vettigt om du har ett par fria veckor ändå.

Veronika

- 2018-10-02 18:23
Hej, gör du daith-piercing? Har hört å läst att det kan lindra migrän. Vad kostar en sådan piercing?

Offer svarar

:

Hej!
Jadå absolut. Jo, många har fått den effekten, även om det är lite oklart varför det fungerar för dom. Den kostar 350 kr som grundpris, dvs med standardsmycke och utan rengöring. Dom flesta vill ha ett finare smycke (50-150 kr extra) och rekommenderad rengöring går på 90-120 kr. Ring eller be om smsbokningsmall för att boka tid, eller kom förbi på en drop-in.

Ida

- 2018-09-13 17:47
Hej, gjorde min nippelpiercing för några dagar sen, jag fick en böjd stav som läkstav och jag undrar bara om själva ”hålet” blir böjt läkt och man inte kan ha en rak stav när den läkt?

Offer svarar

:

Hej!
Bröstvårtan är väldigt böjlig, så det går ofta att ha en rak stav även om du har böjd stav som läkstav. Men många föredrar lätt böjd stav även som smycke sedan.

Ida

- 2018-09-13 13:03
Hej jag vill göra en septumpiercing men har haft lite problem med sår i näsan på sistone. Tror du det går att göra en piercing ändå?

Offer svarar

:

Hej! Jag svarade på typ det här till dig igår, har du läst mitt svar? :) Men beror ju iofs även på var i näsan du har såret/såren. Men låter osmidigt oavsett, sen bra att veta varför du har/får sår där, så det inte påverkar läkningen.

Anonym

- 2018-09-12 18:54
Hej offer!
Jag är sugen på att göra en conch piercing. Jag såg att man vid piercingtillfället får en kort stav som läksmycke och undrar om det är möjligt att få en ring istället? Kan du berätta för och nackdelar med ring och stav samt berätta hur lång tid det tar ungefär innan man kan byta smycke?

Offer svarar

:

Hej!
Det läker bättre med stav då den inte rör sig alls lika mycket, samt stör piercingen mindre att ligga mot, ha mössa över, komma åt osv under den förhållandevis långa läktiden. Det går att sätta in ring i början, kanske inte lika tight som önskat (för att tillåta svullnad och rengöring), med ovanstående nackdelar. Läktiden är ofta minst ett halvår på såna, och egentligen dumt att byta smycke under den tiden.

Ida

- 2018-09-12 09:28
Hej jag vill göra en septumpiercing men har haft lite problem med sår i näsan på sistone. Tror du det går att göra en piercing ändå?

Offer svarar

:

Hej!
Lite svårt att bedöma med den infon. Varför har du sår? Kollat upp med läkare? Alltså det är klart att det går att pierca, men låter ju som det kan bli en bökig läktid, och lär knappast bli bättre med såren heller att tillföra ett till sår, samt ett smycke som är där. Så försök bli av med i första hand. :)

Anonym

- 2018-09-06 21:37
Hej!
Jag piercade min tunga för ungefär en månad sedan, inte hos dig men hos en annan piercare. Jag vet att du ser att man går till sin piercare egentligen angående frågor men jag tror att min piercing har blivit antingen inflammerad eller bara har någon knöl just framför tungpiercingen. Som jag skrev är det en knöl där & det gör inte direkt ont i hålet eller något utan det har bara blivit som en knöl. Varför jag inte går eller skriver till min andra piercare är för att han sa till mig NÄR TUNGPIERCINGEN VAR GJORD att de INTE tog ansvaret för inflammationer (något liknande minns inte exakt). Detta har skrämt mig något otroligt då jag inte vet om jag kommer få hjälp eller inte. Jätte tacksam för svar & eventuell hjälp:)

Offer svarar

:

Hej!

Inflammation är bara kroppens försvar mot skador, det som i tungan mest märks av att den sväller upp en hel del första dagarna. Kanske infektion du menar.

Som piercare i sverige ska konsumenttjänstelagen följas, och det mesta går inte att avtala bort, och oavsett kan det inte göras efter tjänsten (piercingen) är utförd. I tjänsten ingår även att se till att du får den information som behövs för att det ska kunna läka, vilket i praktiken betyder att du ska kunna fråga den saker under läktiden. Däremot kanske han, likt jag gör (dock innan!), säger att *största* ansvaret för en lyckad piercing (inkl undvikande av infektion osv) ligger på den som piercas. Är det en professionell piercare så ska du inte vara orolig att kontakta den eller ställa frågor. Jag har lite svårt att hjälpa här, jag vet inte hur förutsättningarna var innan, har inte sett eller känt på knölen eller vet tillräckligt för att göra en bedömning. Vill du ha min hjälp lär du behöva komma förbi i studion. Slå en signal samma dag eller kom på en drop-in! Dock tar jag i regel betalt (100 kr) för konsultation för piercingar gjorda av andra.

Generellt kan jag säga att det inte lär vara någon direkt hälsorisk ifall det inte gör ont. Men det betyder inte att det inte kan vara drygt, att det kan bli värre/större, och att det kan finnas saker att göra.

Lycka till hur du än gör!

Lovisa

- 2018-08-30 13:09
Hej! Jag undrar om du har erfarenhet av att göra, vad jag förstått, kallas för ashley-piercingar i underläppen? En labret som går igenom mitt på underläppen till baksidan så endast ena änden är synlig. Är det något du gör/man kan boka in? :)


Tack på förhand!

Offer svarar

:

Hej!
Yes, har gjort några sådana. Sitter en bild uppe i studion med, men kanske inte ligger på hemsidan. Ring eller be om smsbokningsmall samma dag så fixar vi det. :)

Rebecka

- 2018-08-28 20:58
Hej,

jag tog för en vecka sedan tre hål i öronen, samtliga med pistol. jag tog mina tredje i snibben på vardera sida och en helix på vänster sida. det på höger sida är det inga problem med men jag har endel problem på högersidan. det jag tog i snibben svullnade upp så mycket att jag var tvungen att ta ut den i söndags för den var riktigt svullen. det är fortfarande svullet sen jag tog ut smycket och det vätskar sig lite. det jag tog i helix är också riktigt svullet och gör ont när jag bara står rakt upp och ner. när jag rengör så lossnar det skorpor av torkat blod. Efter vad jag läst så förstår jag vad du tycker om att pierca med pistol, men med din erfarenhet, tycker du jag också borde ta ut den jag gjorde i helix?

jag har i tänkt att ta en conch på höger sida samt fler i helix men blir ju lite avskräckt. jag lär hädanefter endast ta med kanyl/nålblad även i öronen. Hur lång tid brukar du säga att läkningen tar för conch och helix? :)

tack på förhand!

Offer svarar

:

Hej!

Ja, vettigast att ta ut det. Dels för att vävnaden lär vara rejält skadad (av att slafsas sönder med piercingpistol), dels för att smyckena sällan är lämpade för läkning. Sen brukar dom som gör hål med pistol ge olämpliga skötselråd osv, men går ju att läsa t ex på denna sida istället. Misstänker du infektion kan det finnas anledning att tvätta med något starkare några dagar (eller besöka vårdcentral och få bedömning).

Hårdare delarna av öronen tar ofta lång tid, minst 3-4 månader. Ofta kan bli närmare ett år. Dock är det inte så att det kommer göra ont eller se jävligt ut så länge, bara att det är lämpligt att ha kvar läksmyckena samt rengöra. Du borde inte göra några slutsatser av att ha gjort hål med pistol. Att pierca på riktigt är en helt annan grej. :) Du bör vänta tills åtminstone du inte är öm ifall du vill pierca mot samma/närliggande ställe.

Ring eller be om smsbokningsmall om du vill komma förbi!

FAQ

- 2018-08-28 04:24
Är dina smycken nikelfria?

Offer svarar

:

Det viktiga är faktiskt inte ifall dom är nickelfria, utan ifall dom ger ifrån sig något nickel. Som läksmycken använder jag nästan uteslutande G23-titanium, ibland i kombination med bioplast, och ingen av dom innehåller nickel. Piercar du dig inom EU (och piercan följer lagen) är det ingen risk ifall du är nickelallergiker. Köper du smycken är det i princip samma sak där, även om det alltid är bäst att säga ifall du är allergisk mot något innan du köper smycken. Det fuskas mycket med smycken hos dom som inte piercar ("smyckesbutiker", gatuförsäljare, många hemsidor osv), även om dom gärna kallar sina smycken "nickelfria" är det ofta lögn.

Helen Gustafsson

- 2018-08-27 20:39
Ej piersad, endast stora hål efter örhängen. Örhängen åkt igenom, delad örsnibb. Sjukvården kan ej åtgärda detta. Råd att söka privat. Hört att ni inom denna bransch kan fixa detta, är det så? Hör gärna av dig. / Helen

Offer svarar

:

Hej!
Det finns personer inom piercingcommunityt som pysslar med öronrekonstruktioner, tyvärr ingen i norrland vad jag känner till. I första hand skulle jag vända mig till Adam på Uppsala Piercing Studio. Annars vet jag att Chai på Calm i Stockholm gjort sådana länge också. Sen går det ju att vända sig till vanlig privatkirurg, men då lär kosta mer och inte bli bättre. Hoppas du får till det! Tyvärr inget jag kan hjälpa dig med.

Rebecca

- 2018-08-26 19:16
Hej! Jag undrar om man kan göra en septumpiercing och sedan sätta in en tunn ring som inte ”hänger” ned så mycket utan sitter rätt tätt emot näsan. Behöver man ta i brosket då eller kan man bara ta en mindre ring för att få samma resultat?

Offer svarar

:

Hej!
Septum gör jag som tunnast i 1,2mm. Helt tätt vill jag inte sätta in som läksmycke, för det måste finnas möjlighet att rengöra på vettigt sätt osv. En septum tas ska tas i sweet spot", så inte hårdare (brosket) nedanför. Ibland finns det lite att välja mellan höjdmässigt, men måste kika på din näsa för att göra en bedömning. Sen är det inte alltid jag har alla storlekar och varianter hemma så det kan också begränsa möjligheterna. Ring/Sms:a för att boka tid, eller kom förbi på drop-in, så ser vi!

Tua

- 2018-08-26 14:20
Hej igen! Kom på en fråga! Gjorde min tungpiercing hos en annan. Men undrar om det går bra att komma till dig och byta från läkstaven, till något finare. Har haft min i 2 veckor nu. Men tänkte byta när det har gått 4 veckor. Den har läkt jättebra och har inte ont nu. Det är bara staven som är lång och jobbig! :)

Offer svarar

:

Hej!
Absolut, jag säljer smycken också, oavsett vem som gjort hålet. :) Vill du ha hjälp att byta en piercing som inte jag gjort tar jag normalt en femtiolapp. Är där dom flesta dagar så sms:a/ring, annars drop-in på onsdag.

Ida

- 2018-08-24 23:49
Hejsan, jag är intresserad av att pierca mina bröstvårtor men har rätt så små vårtor, går det att pierca ändå? Och kan man pierca båda samtidigt?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, ofta går det ändå. Att dom är små till bredden gör inte så mycket, det blir bara längre läktid. Det som kan ställa till det är ifall dom är för platta, då ökar risken för att dom migrerar (stöts ut). Men jag gör bedömning på plats, så boka en tid så tar vi det därifrån. :) Det går absolut att göra båda samtidigt, många gör det.

Tua

- 2018-08-24 15:43
Hej! Jag tänkte komma förbi någon dag här framöver och köpa tungpiercings smycken, och undrar vad du har för några? Såg någon bild och vill gärna ha ett smycke där det står " Fuck you " på finns det något sånt eller är dom slut sålda hos dig?:)

Offer svarar

:

Hej!
Jag har massa olika, både färdiga smycken och lösa kulor. Just dom görs inte längre men jag är ganska säker att jag har någon kvar. Kan uppdatera det här svaret senare idag om jag kommer ihåg att kolla. :)

Amanda

- 2018-08-23 15:09
Hej jag vill så gärna pierca tungan men har man svårt att prata efteråt? Hur länge håller det isåfall? Jobbar väldigt mycket nu och pratar med kunder konstant.. Tänkte om det är bättre att vänta?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, alltså dom flesta är ganska uppsvullna första 3-5 dagarna, och då hörs det att du gjort något dumt. Dessutom, ju mer du pratar första dagarna desto mer/längre kan det svälla upp. Vissa är uppsvällda upp till två veckor, andra inte alls, men dom allra flesta några dagar. Sen kommer du inte prata helt obehindrat förrän du har kortare smycke. Det byter dom flesta själv efter 2-3 veckor, annars går det att komma förbi och kapa av det efter 4-7 dagar (beroende på hur länge det är uppsvullet). Det finns även en del grejor du kan göra för att minska svullnaden, men se till att ha några dagar där du inte behöver prata så mycket. :)

Emelie

- 2018-08-22 10:23
Hej! Jag piercade mig hos dig för snart 1 år sen då jag gjorde min navelpiercing. Problemet med denna är att den åkte ut & hålet växte igen vilket gjorde att jag fick ett fult ärr. Är detta något som man kan pierca om eller hur fungerar det?

Offer svarar

:

Hej!
Menar du att smycket lossnade och den växte igen, eller migrerade piercingen (stöttes ut)? Är det det senare är det troligen ganska hopplöst att göra om. Annars (eller egentligen oavsett) måste jag kika på den för att göra en bedömning. Men navlar är generellt luriga att göra om. Kom förbi på en drop-in eller boka en tid om du vill att jag kikar på den.

Amanda

- 2018-08-22 01:19
Hej! jag är väldigt sugen på att pierca ena bröstvårtan men mina bröstvårtor är som inåtväxta (så det är helt platt) och ploppar bara fram då det är kallt osv..hehe. ville bara fråga om det ens går att pierca då eller skulle det bara se konstigt ut?:)

Offer svarar

:

Hej!
Svårt att säga utan att kika på dom. Ibland går det att peta ut den och pierca, och så att den kan stanna i det läget. Blir viss förhöjd risk för migrering (att den stöts ut) men har gjort flera gånger då det fungerat. I vissa fall har även bröstvårtan fortsatt vara i "utåtläge" även om piercingen tagits bort efter. Kom förbi på drop-in eller boka en tid så ser vi vad jag tror!

Lina

- 2018-08-20 01:19
Hej!
Undrar om det finns möjlighet att få retainer direkt vid medusapiercing? :)

Offer svarar

:

Hej!
Jag tror jag ska ha någon sådan, så blir isåfall genomskinlig platta på ca 2,5mm på utsidan. Om jag minns rätt. :) Räkna med att det kostar 50-100 kr extra.

Ayelin Muñoz

- 2018-08-17 09:22
Hej! Jag är väldigt intresserad av att pierca mig på bröst vårtan, men undrar om du anser att jag behöver en förälderns godkännande. Jag är 17 år gammal och fyller 18 år om 8 månader i april.

Hälsningar Ayelin!

Offer svarar

:

Hej!
Enligt lag finns det ju ingen åldersgräns, men det är en bedömning jag gör individuellt, utifrån vad du har/haft tidigare osv. Ring eller kom förbi på drop-in så ser vi vad jag tänker.

Frida

- 2018-08-15 22:01
Hejsan!
Jag har länge velat göra en navelpiercing. Men för nått år sen opererade jag bort blindtarmen med en titthålsoperation och då la dom snittet lite övanför naveln.. Går det fortfarande att göra en navelpiercing då?
Med vänlig hälsning, Frida

Offer svarar

:

Hej!
Går inte att svara på härifrån, det är ju inte ens alla som är lämpade för navelpiercing överhuvudtaget. Om du känner med tummen och pekfingret från naveln och kanske 10mm uppåt, känns det mjukt då eller känner någon strukturförändring? Känns det helt mjukt borde det inte påverka möjligheten att ta en lyckad navelpiercing. Men ja, enda sättet att svara på är om du kommer förbi egentligen. Jag har tid dom flesta dagar, så hör av dig samma dag eller kom förbi på en drop-in så undersöker vi.

Tua

- 2018-08-12 15:53
Hej! Tog min tungpiercing i fredags och har varit vit på tungan sedan dagen efter, är det farligt? Har jag fått svamp. Jag har rengjort den som man ska? Kommer det försvinna? Tacksam för svar!:)

Offer svarar

:

I fredags piercade jag inget, så antar du tog den hos någon annan. Bäst att fråga sin piercare som kan bedöma mest korrekt :)

Anonym

- 2018-08-06 00:30
Hej! Jag har skrivit till dig tidigare ang min tungpiercing jag gjorde i april som blev sne. Jag tänkte bara höra med dig hur det är med tungpiercingar nu i rötmånaden, om det är större infektionsrisk även då? Annars skulle jag vilja komma förbi och få den fixad. Tänkte även dubbelkolla att jag inte behöver betala fullt pris igen när jag kommer tillbaka även fast det gått ett par månader.

Offer svarar

:

Hej! Jag måste kika på den, ibland kan tungpiercingar inte placeras/riktas helt som en önskar och blir därför något snea till sin natur. Det är alltid större risk medan det är fuktigare, men just nu är det faktiskt inte så fuktigt, dessutom är tungan inte lika drabbad av hög luftfuktighet. Nejdå, anser jag att jag placerade den dumt så blir det en reklamation (0 kr), men oftast en frivillig justering vilket går på 100-200 kr (i princip materialkostnaden). Ring eller be om smsbokningsmall, då jag även behöver veta när vi gjorde den förra gången.

Bert

- 2018-08-01 20:13
Jag skulle vilja pierca tragus i ett öra och helix i det andra. Är det en lämplig tid på året för detta ut ett lökningsperspektiv?

Offer svarar

:

Hej!
Nej, hårdare delarna av öronen är sämst att göra nu när det är fuktigare. Normalt håller det i sig till mot slutet av augusti. Så när som helst efter det är klokare. :)

Becca

- 2018-07-31 17:08
Hej!

Köpte precis en svart metall barbell plus ett par extra (mindre) bollar, dock så passar de mindre bollarna ej själva stången vilket var tanken med köpet av extra (små till utseendet) bollar. Förstår det inte går byta nu då jag väl kört hem med dom, men hur får jag fram vilken storlek små bollar passar den nya stången? I värsta får jag komma förbi igen bara :)

Med vänlig hälsning,
Becca

Offer svarar

:

Hej!
Oj, vafan, fel påse måste hamnat där. Kom förbi så ordnar vi. Fast jag lämnar studion om 20 min. Ring/sms:a så ordnar vi, jag lämnar inte kommunen förrän imorgon lunch.

Emilia

- 2018-07-30 09:41
Ska till Umeå den 1 augusti o behöver ett kortare piercingsmycke o undra om har tid

Offer svarar

:

Jag lämnar troligen Umeå vid 12-tiden på onsdag (1 augusti), och brukar inte vara där så tidigt, så det låter svårt. Lär vara åter söndag mot kvällen.

Anonym

- 2018-07-30 00:27
Är du hemma i Umeå antingen 10 eller 11 augusti?

Offer svarar

:

Som det står på förstasidan är jag tyvärr borta åtminstone 7-13 augusti.

Fanny

- 2018-07-14 23:51
Tja jag ä lite sugen på medusa men hur gör man då me snusning osv? Kan man snusa eller röka? Eller måste man hålla sig ifrån de?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, det är ju inte optimalt. Framförallt att ha i snuset under så stor del av dygnet som folk brukar ha det - bättre att snusa kortare tid och skölja med koksaltlösning efteråt. Sen ifall du ska snusa under läktiden så får du tänka på hygienen, dvs använd inte fingrarna för att stoppa in eller ta ut snusen. :) Röka är bara att skölja efteråt, samt inte dela cigg/rökdon då. Framförallt första 2-3 veckorna.

Swedensteel

- 2018-07-14 07:50
Hur ont gör de att göra en pa?

Offer svarar

:

Dom allra flesta tycker inte det är så farligt alls faktiskt. Visst sticker det till, men det är över på någon sekund. Det är mest psykiskt. :)

Fanny

- 2018-07-12 20:00
Hej! Jag har bestämt mig för att pierca näsvingen men undrar då om du har tider i umeå i början på augusti?

Offer svarar

:

Hej!
Näsvingen hör till en av dom sämsta (tillsamman med hårdare delarna av öronen) att göra under den fuktiga tiden på året, så att göra den i början av augusti är dumt. Mot slutet av augusti brukar det vara mer normal luftfuktighet och därmed lägre/normal infektionsrisk osv. I övrigt så har jag tid för det mesta när det inte står annat på förstasidan, och just nu kan du läsa att jag är borta 2-5 och 7-13 augusti. Oavsett tar jag i regel bara bokning samma dag, så du får höra av dig när det är dags. :)

Ia

- 2018-07-11 21:42
Hej! Är sugen på att skaffa fler hål i örsnibbarna då jag endast har ett i vardera nu. Skulle gärna vilja ha typ 3-4 i varje men funderar på hur många man ungefär kan göra samtidigt vid samma tillfälle liksom? Tack på förhand!

Offer svarar

:

Hej!
Ptja, det går ju att göra många, tror jag gjort maximalt sju i en sittning. Problemet är dels att det blir jobbigare just när det görs, men framförallt att blir det sedan problem (infektion) i ett av dom, är risken stor att övriga drabbas. Men att göra 3-4 hål i mjukare delarna av öronen samtidigt går ofta bra. Dock kan det vara klokt att vänta lite då det är fuktigt i ca 1,5 månader nu, och märkbart högre infektionsrisk. Hör av dig dagen du vill komma förbi!

FAQ

- 2018-07-04 23:47
Om jag har svårt och bestämma mig för vilken piercing av två kan du då hjälpa till?

Offer svarar

:

Jadå, slå en signal (när jag har fungerande mobil igen) eller kom förbi på en drop-in så lurar vi. :) Finns ofta möjlighet att testa hur det skulle se ut om du kommer förbi, sen kan diskutera för- och nackdelar med dom olika under läktid och efteråt.

Jimmy Hänninen

- 2018-07-04 17:36
Mycket schysst o proffsig.
Rekommenderas varmt :)

Offer svarar

:

Tackar och bockar :D

Ewelina

- 2018-07-04 11:45
Försöker hinna! Skyndar mig!!

Offer svarar

:

Ses förhoppningsvis då!

Till dig och alla andra: Jag får mailen något snabbare än jag ser nya inlägg här.

Ewelina

- 2018-07-04 11:01
Hej! Du har inte möjlighet att ta emot mig idag innan dropin? Är nämligen bortbjuden och ska vara där kl 16. Skulle behöva korta av stavarna i tungan..kan de funka? /Ewelina

Offer svarar

:

Hej!
Jo, kan svänga förbi där 12:30 om du hinner dit tills dess?

Olivia

- 2018-07-02 08:49
Hej! Jag skulle vilja göra en enpunktspiercing, eller bör jag vänta tills hösten? / Mvh Olivia

Offer svarar

:

Hej!
Well, dom läker normalt rätt fort, och rekommenderar oavsett att köra plåster/kompress över första veckorna, så det går absolut att göra under sommaren. Men risken är alltid högre under juli-augusti, så är det ingen stress är det egentligen vettigare att vänta.

Emma

- 2018-06-21 15:07
Hej jag undrar bara om jag får äta Nutella underläktiden? Kan jag göra illa mig om jag äter något med så lite flytande föda eller är de för kladdigt?

Offer svarar

:

Jadå, problemet ligger i att tugga och skyffla omkring maten i munnen när du har en nytagen tungpiercing. Men lev inte bara på det va :) Samt akta dig från att slicka nutella från läpparna osv!

Tova

- 2018-06-16 03:01
Tjenis! Jag är sugen på att göra en medusa piercing samt i tungan, men jag snusar. Så min fundering är om ja måste sluta / hur länge ja måste ha ”uppehåll”.

Offer svarar

:

Hej! Ja alltså det stora problemet/risken är att tillföra bakterier, ifall du använder fingrar för att lägga dit dom osv. Men vet många som kört på, och det fungerat. Bäst är ändå om du kan undvika första veckan då infektionsrisken är som störst.

Emma

- 2018-06-13 23:57
Hej jag skulle vilja ta tung piercing men jag undrade vilka typ av maträtter är svårt att äta när man har tagit tungpercingen? Exempelvis skräpmat?

Offer svarar

:

Hej!
Problemet är mest att du använder tungan för att skyffla omkring maten i munnen, så all mat du behöver tugga blir lurigt första tiden. För dom flesta är det jobbigt uppsvullet i 3-5 dagar, efter det lär sig dom flesta att ätat tuggföda försiktigt. Sen när du får en kortare stav (eller kapar smycket) efter någon vecka är allt normalt igen.

Oliver Banasiak

- 2018-06-01 02:01
Hej!

Undrar om det finns möjlighet att köpa NoPull Piercing Disc på posten av er? :)

Offer svarar

:

Hej!
Normalt säljer jag inte saker så, men eftersom ingen annan i landet verkar göra så kan jag göra ett undantag. Skickar info till mailen!

Alice

- 2018-05-30 21:31
Hej! Jag undrar om man kan göra navelpiercing med en liten utåtnavel? Den sticker inte ut utanför naveln men det finns ju en liten ”plupp”. Har huden ovanför så jag kan ju men har hört av många att det inte går.

Offer svarar

:

Jag måste kika på den för att göra den bedömningen. Så kom förbi vid tillfälle!

Isabell

- 2018-05-18 09:11
Hej! Jag undrar om du ha nån ledig tid idag? :)

Offer svarar

:

Det hade jag haft, men du lyckades inte skriva rätt siffra (för att undvika spambotar) så såg inte att du skrev. Ring eller be om smsbokningsmall för att boka tid i framtiden, t ex idag. :)

alexandra

- 2018-05-15 23:45
hej, piercade näsvingen för någon månad sen och nu har det blivit som en "plupp" eller vad man ska säga bredvid piercingen. vad beror det på och försvinner den av sig själv?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, det är troligen det vanligaste problemet med den typen av piercingar du råkat ut för, hypertropisk ärrvävnad. Kolla under Info och Knölbehandling på hemsidan. Eller kom förbi studion (drop-in eller tidsbokning) så kan jag kika på och rekommendera saker på plats.

Anonym

- 2018-05-07 12:52
Hej! Förstod inte riktigt ifall du menade att du är borta till den 16e maj?

Offer svarar

:

Hej!
Efter idag är nästa möjliga tid onsdagen den 16 maj (då jag även har drop-in).

(tidigare inlägg är borta)
.