Non-Swedish? English summary of webpage

.

Gästbok


Idag är det drop-in mellan 15 och 19, kom gärna förbi! Hitta hit. Enbart kontanter.
Vill boka tid istället? Hör av dig tidigast 10:00 för bokning.

Skriv gärna kommentarer och frågor här! Ni kan även nå mig på min mobil (helst ej sms) på phone number. Håll god ton och skippa påhopp och hot så blir allt så mycket trevligare!

Den senaste månaden har genomsnittstiden för svar varit 38 minuter och 59 sekunder.

Meddelande
Skriv 6 här:  för att undvika spambotar
Namn:
E-mail:
Skicka till: gästboken endast offer
Önskar eventuellt svar till e-mail
Meddelande:

hostmaster

- 2019-01-05 19:50
häj! jag testar åäö, FÖR DET BÄSTA SOM FINNS ÄR ÅLAND

räkmacka kanske

smörgåsbord också.

SMÖRGÅSBORD I SAY

Offer svarar

:

Haha tack & varsågod!

Thyra Holmbom

- 2019-01-01 21:07
Hej, jag gjorde en navelpiercing den 12 december hos dig, jag har varit noggrann med rengöring och jag tror det har börjat läka. Det har aldrig varit något kladd eller var, inget blod eller skorpor. Men nu känner jag att jag vill försöka göra roliga saker, som t.ex bada igen. Går det att bada nu eller måste jag vänta längre? En annan fråga är om man kan använda brun utan sol runt piercingen framöver eller missfärgar det själva smycket?

Offer svarar

:

Hej!
Kommer det ingen vätska eller så är det troligtvis lugnt att bada osv. Men vill du vara på säkra sidan så kör vattentät kompress (tegaderm) över, samt tvätta när du är klar. Gällande brun-utan-sol och smycket har jag ingen koll (vet inte heller vad vi satte i), men du bör hålla det några millimeter från själva hålet under läktiden.

Maja

- 2018-12-26 21:59
Har tidigare haft tungpiercing men det har läkt igen nu, är det möjligt att pierca över ärret på samma ställe igen?

Offer svarar

:

Hej!
Ofta går det att göra det när det gäller tungpiercingar, men måste göra bedömningen på plats. Annars inte mycket justering i position i alla fall. :)

Lovis Forsgren

- 2018-12-26 17:26
Hej!
Jag är 16 år och tänkte göra en navelpiercing hos dig framöver. Jag har läst på och vet vad det handlar om. Min fråga är ifall du måste ha mina föräldrars samtycke eller om jag kan komma själv

Offer svarar

:

(Du hade ett mellanslag i emailadressen, därför dina meddelanden inte godkändes. Samt sista gången fel adress, men ändrat nu)
Hej!
Komma till studion själv kan du göra oavsett, men kan hända jag vill ha ok från förälder över telefon, beror lite på. Men slå en signal när det är dags så får vi snacka! Borta fram till 3 januari dock.

Veronica Frost

- 2018-12-18 09:26
Kan ni kontakta mig, jag skulle vilja köpa ett presentkort på en navelpiercing till min systerdotter i julklapp

Offer svarar

:

Ja, antingen kom förbi och köpa det kontant, annars kan det gå att göra överföring och få presentkortet mailat.

Carro

- 2018-12-18 06:11
Eller om du har öppet nångång under dagen idag och isåf vilken tid? Samt vilken adress isåf?

MVH Carro

Offer svarar

:

Hej! Dom enda öppettiderna jag har är mina drop-in-tider (normalt onsdag ca 15-19), i annat fall får du ringa eller sms:a för att boka tid. Adressen tar vi då, ifall du inte hittat den på hemsidan. :) Skeptisk att jag hinner förbi idag dock.

Carro

- 2018-12-18 01:37
Hej. Tänkte höra om ni har öppet imorgon onsdag runt kl 12-13. Tänkte komma förbi och kolla på smycken.

MVH Carro

Rebecca

- 2018-12-13 13:40
Hej. Jag mejlade dig men inte fått något svar. Kan du kika på det mejlet? :)

Offer svarar

:

Jag svarade på det inlägget, kolla spamkorgen? Vissa (korkade) spamfilter tänker Offer = special offer = spam ><

Clara

- 2018-12-03 13:15
Hej!
Jag undrar om det går att beställa no pull disc från dig? Jag bor i Västerås, så jag kan tyvärr inte ta mig till Umeå så lätt och ni är dom enda som jag sett i Sverige som har no pull disc.

Med vänlig hälsning,
Clara

Offer svarar

:

Hej!
Yes det går att lösa. Jag skickar info på mailen.

Ebba

- 2018-12-02 17:25
Hej! När man tar piercing i näsvingen, är det möjligt att få en liten "kula" (silverfärgad) som läksmycke istället för en nosestud med en pärla? Skulle det även gå att ha en svart ring istället?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, nosestud med liten kula är faktiskt vad som ingår, och sten kostar lite extra. :) Så inga problem. Däremot är det ofta klokt att skippa ring som läksmycke där. Men kan hända att jag har någon sån hemma som läksmycke med, men vettigare att vänta tills det är läkt med det.

T

- 2018-11-30 11:30
När vet du om du har dropin den 12/12? Vi har 15 mil enkel väg och skulle behöva planera lite i förväg....

Offer svarar

:

Ändrade/Bekräftade det nu, så lugnt :) Men alltid bäst att kika på hemsidan så jag inte är sjuk eller så. Vill ni kan vi kanske boka in er just innan drop-in:en så ni slipper riskera att vänta, ring isåfall samma dag.

Therese

- 2018-11-26 12:19
Kan jag göra en Smileypiercing även fast jag snusar? Tänkte att munhålan är ju något förändrad samt att snuset i sig kanske kan medföra läkningsproblem eller högre risk för infektioner?

Offer svarar

:

Det är inte optimalt, dels pga snuset som ofta är intill och gör det svårare att läka, och dels att det lätt blir ohygieniskt (folk använder fingrar för att peta dit den). Även ökad risk för migrering. Men många lyckas snusa och ändå behålla sina smileypiercingar, fast att göra det under läktiden (som iofs inte är särskilt lång) är ju extra dumt. Kan inte ge dig jättebra svar, men sämsta piercingen att snusa med :)

Sabina Karlsson

- 2018-11-17 00:07
Hej vad tar du för dermal ? Och septum?

Offer svarar

:

Hej!
Kolla under Info och Prislista eller Priser :) Men 600 kr som grundpris för dermals och 400 kr som grundpris för septum. Men alltid bra att ha med extra för annat/finare smycke, rengöring osv. Ring eller be om smsbokningsmall för att boka tid!

Sabina Karlsson

- 2018-11-17 00:00
Hej vad tar du för dermal ? Och septum?

Matilda

- 2018-11-12 19:19
Hejsan.
För 1 år sen gjorde jag en Helix piercing med pistol (dumt jag vet)
Problemet är att den läker typ aldrig! I början ett tag gick det bra osv, tvättade och var noga. Några månader senare vart det som en lite knöl under. Behandlade den med Tea tree oil och koksaltlösning och den är som borta nu. Men iallafall, problemet är att den gör typ fortfarande lite små ont.. eller alltså vissa dagar gör det inte alls ont och vissa dagar gör de mer ont.. tyvärr har jag varit klantig och onoga med rengöringen. Har rengjort ibland men inte varje dag då jag vart så less då inget funkade. Min fråga är om du tror den nånsin kommer läka? Börjar bli less då även om jag tvättar eller inte tvättar så hjälper inget känns de som.. har de gått för långt liksom att den "aldrig" kommer läka nu med tanke på att jag 90% av tiden inte ens tvättar den? Sköljer endast av den i duschen och kan ta en tops då och då och köra runt hålet..
Tacksam för svar.

Offer svarar

:

Hej!
Ja, normalt brukar jag säga "vänd dig till din piercare" men du gick ju inte till en sådan hehe. Ja, många har problem flera år efter dom misshandlat sitt öra på det sättet, ibland hjälper det inte ens att ta ut smycket. Men ofta går det att göra något åt det. Hör av dig om du vill komma förbi (eller kom på drop-in) så hoppas jag att jag kan hjälpa dig. Ibland innebär det att pierca om (pierca över/bort) det gamla hålet.

Malin

- 2018-10-30 11:27
Hej!
Har haft piercing i örsnibbarna förut (tagen med pistol när jag var liten) fick sen en inflammation och hålen växte ihop i samma veva. Nu sku jag vilja göra om hålen, går det?
Det är typ en hård liten klump i öronsnibben kvar. Antar det är ärrvävnad?

Offer svarar

:

Hej!
Absolut, det bör inte vara några problem.
Yes, lätt hänt speciellt när dom görs på dåligt sätt (t ex med pistol). Ofta går det att ta bort den gamla ärrbildningen i samband med nytt hål vilket är bra speciellt om förhårdnaden är störande eller om du planerar att töja. Kostar lite extra om du vill göra det.
Ring eller be om smsbokningsmall dagen du vill förbi! Eller kom förbi på drop-in någon onsdag.

Havin

- 2018-10-28 01:25
Hej jag ska till Göteborg på tisdag och tänkte komma förbi eran drop in på onsdagar. Men visst hade ni ingen åldersgräns sålänge målsman tyckte det var okej? Det är ett problem mamma kunde inte följa med så jag åker med mormor men är det okej ändå eller kan man isåfall ringa mamma på plats?

Offer svarar

:

Hej! Trevligt för dig, men Offer Studio ligger i Umeå :) Annars hade det eventuellt gått att lösa. För övrigt så nej, jag har inga fasta åldersgränser, utan bedömningen sker individuellt, eventuellt i samråd med föräldern.

anonym

- 2018-10-17 21:02
hej jag ska pierca tunga om ett tag och är 100% säker på att jag måste klippa tungbandet då jag har extremt kort tunga, frågan är om vem man ska kontakta för att få det gjort och hur länge måste jag vänta efter det ingreppet för att kunna pierca tungan?

Offer svarar

:

Hej!
Du kan vända dig till en privattandläkare eller en privatkirurg, och troligen betala rätt mycket. Beroende på hur din sträng ser ut finns det chans att jag kan göra det. Isåfall kan du antingen göra det och vänta ca två veckor, eller göra det vid samma tillfälle vilket gör det lite obehagligare, men läktiderna överlappar varandra och du har en läkt tungpiercing totalt sett tidigare. Vill du jag gör en bedömning vad som är möjligt måste du komma förbi, så ring eller be om smsbokningsmall isåfall. Bedömningen är gratis, men kapandet går på 500 kr, eller 400 kr i samband med tungpiercande.

Anonym

- 2018-10-15 10:55
Hej offer!
Jag är sugen på att göra en conch piercing. Jag såg att man vid piercingtillfället får en kort stav som läksmycke och undrar om det är möjligt att få en ring istället? Kan du berätta för och nackdelar med ring och stav samt berätta hur lång tid det tar ungefär innan man kan byta smycke?

Offer svarar

:

Hej!
Yes normalt sätter jag in en stav för att det läker bättre. En ring får inte vara ifred alls på samma sätt, värre att ligga emot, du skulle komma åt den mer och åka upp och ned mycket. Öron är rätt olika, men ofta behöver en större ring en önskat sättas in, vilket gör att den blir än mer utsatt under läktiden. Fördelar är det ont om, men är möjligen utseendemässigt :) Broskpiercingar i öronen tar rätt lång tid, det är inte alls ovanligt att det tar 6-12 månader innan dom känns helt bra. Det kan dock gå att byta till ring tidigare om det görs hygieniskt och till en läkring (dvs väldigt bra material osv), då största risken för problem (infektion osv) sker första tiden. Så individuellt hur det läker och hur utsatta dom blir, men minst någon månad bör du vänta innan jag (eller annan piercare) byter till annat smycke. Hoppas du fått lite svar, skulle kunna göra bättre bedömning om du kom förbi.

Anonym

- 2018-10-15 10:55
Hej offer!
Jag är sugen på att göra en conch piercing. Jag såg att man vid piercingtillfället får en kort stav som läksmycke och undrar om det är möjligt att få en ring istället? Kan du berätta för och nackdelar med ring och stav samt berätta hur lång tid det tar ungefär innan man kan byta smycke?

Tua

- 2018-10-12 10:52
Hej! Undrar spelar det någon roll vilken längd man har på tungpiercingen? Asså typ hellre för lång än för kort?:)

Offer svarar

:

Hej! Så kort du kan ha utan att det blir för tight, är ju bäst. :) Minst risk att tugga på den osv. Du märker om den var för kort när du sovit med den. Det kan bli en grop i piercingen, men så länge du inte störs av det och det inte gör ont är det lugnt. Nu pratar vi alltså när det är läkt.

Ellen

- 2018-10-05 12:37
Hej!

Jag är lite sugen på att göra en septumpiercing men är i klorvatten tre ggr i veckan, går det att vara i vattnet direkt efter piercingen eller bör man vänta tills den är läkt?

Offer svarar

:

Hej!

Septum läker normalt rätt bra, och skulle troligen fungera, men vettigt om du har ett par fria veckor ändå.

Veronika

- 2018-10-02 18:23
Hej, gör du daith-piercing? Har hört å läst att det kan lindra migrän. Vad kostar en sådan piercing?

Offer svarar

:

Hej!
Jadå absolut. Jo, många har fått den effekten, även om det är lite oklart varför det fungerar för dom. Den kostar 350 kr som grundpris, dvs med standardsmycke och utan rengöring. Dom flesta vill ha ett finare smycke (50-150 kr extra) och rekommenderad rengöring går på 90-120 kr. Ring eller be om smsbokningsmall för att boka tid, eller kom förbi på en drop-in.

Ida

- 2018-09-13 17:47
Hej, gjorde min nippelpiercing för några dagar sen, jag fick en böjd stav som läkstav och jag undrar bara om själva ”hålet” blir böjt läkt och man inte kan ha en rak stav när den läkt?

Offer svarar

:

Hej!
Bröstvårtan är väldigt böjlig, så det går ofta att ha en rak stav även om du har böjd stav som läkstav. Men många föredrar lätt böjd stav även som smycke sedan.

Ida

- 2018-09-13 13:03
Hej jag vill göra en septumpiercing men har haft lite problem med sår i näsan på sistone. Tror du det går att göra en piercing ändå?

Offer svarar

:

Hej! Jag svarade på typ det här till dig igår, har du läst mitt svar? :) Men beror ju iofs även på var i näsan du har såret/såren. Men låter osmidigt oavsett, sen bra att veta varför du har/får sår där, så det inte påverkar läkningen.

Anonym

- 2018-09-12 18:54
Hej offer!
Jag är sugen på att göra en conch piercing. Jag såg att man vid piercingtillfället får en kort stav som läksmycke och undrar om det är möjligt att få en ring istället? Kan du berätta för och nackdelar med ring och stav samt berätta hur lång tid det tar ungefär innan man kan byta smycke?

Offer svarar

:

Hej!
Det läker bättre med stav då den inte rör sig alls lika mycket, samt stör piercingen mindre att ligga mot, ha mössa över, komma åt osv under den förhållandevis långa läktiden. Det går att sätta in ring i början, kanske inte lika tight som önskat (för att tillåta svullnad och rengöring), med ovanstående nackdelar. Läktiden är ofta minst ett halvår på såna, och egentligen dumt att byta smycke under den tiden.

Ida

- 2018-09-12 09:28
Hej jag vill göra en septumpiercing men har haft lite problem med sår i näsan på sistone. Tror du det går att göra en piercing ändå?

Offer svarar

:

Hej!
Lite svårt att bedöma med den infon. Varför har du sår? Kollat upp med läkare? Alltså det är klart att det går att pierca, men låter ju som det kan bli en bökig läktid, och lär knappast bli bättre med såren heller att tillföra ett till sår, samt ett smycke som är där. Så försök bli av med i första hand. :)

Anonym

- 2018-09-06 21:37
Hej!
Jag piercade min tunga för ungefär en månad sedan, inte hos dig men hos en annan piercare. Jag vet att du ser att man går till sin piercare egentligen angående frågor men jag tror att min piercing har blivit antingen inflammerad eller bara har någon knöl just framför tungpiercingen. Som jag skrev är det en knöl där & det gör inte direkt ont i hålet eller något utan det har bara blivit som en knöl. Varför jag inte går eller skriver till min andra piercare är för att han sa till mig NÄR TUNGPIERCINGEN VAR GJORD att de INTE tog ansvaret för inflammationer (något liknande minns inte exakt). Detta har skrämt mig något otroligt då jag inte vet om jag kommer få hjälp eller inte. Jätte tacksam för svar & eventuell hjälp:)

Offer svarar

:

Hej!

Inflammation är bara kroppens försvar mot skador, det som i tungan mest märks av att den sväller upp en hel del första dagarna. Kanske infektion du menar.

Som piercare i sverige ska konsumenttjänstelagen följas, och det mesta går inte att avtala bort, och oavsett kan det inte göras efter tjänsten (piercingen) är utförd. I tjänsten ingår även att se till att du får den information som behövs för att det ska kunna läka, vilket i praktiken betyder att du ska kunna fråga den saker under läktiden. Däremot kanske han, likt jag gör (dock innan!), säger att *största* ansvaret för en lyckad piercing (inkl undvikande av infektion osv) ligger på den som piercas. Är det en professionell piercare så ska du inte vara orolig att kontakta den eller ställa frågor. Jag har lite svårt att hjälpa här, jag vet inte hur förutsättningarna var innan, har inte sett eller känt på knölen eller vet tillräckligt för att göra en bedömning. Vill du ha min hjälp lär du behöva komma förbi i studion. Slå en signal samma dag eller kom på en drop-in! Dock tar jag i regel betalt (100 kr) för konsultation för piercingar gjorda av andra.

Generellt kan jag säga att det inte lär vara någon direkt hälsorisk ifall det inte gör ont. Men det betyder inte att det inte kan vara drygt, att det kan bli värre/större, och att det kan finnas saker att göra.

Lycka till hur du än gör!

Lovisa

- 2018-08-30 13:09
Hej! Jag undrar om du har erfarenhet av att göra, vad jag förstått, kallas för ashley-piercingar i underläppen? En labret som går igenom mitt på underläppen till baksidan så endast ena änden är synlig. Är det något du gör/man kan boka in? :)


Tack på förhand!

Offer svarar

:

Hej!
Yes, har gjort några sådana. Sitter en bild uppe i studion med, men kanske inte ligger på hemsidan. Ring eller be om smsbokningsmall samma dag så fixar vi det. :)

Rebecka

- 2018-08-28 20:58
Hej,

jag tog för en vecka sedan tre hål i öronen, samtliga med pistol. jag tog mina tredje i snibben på vardera sida och en helix på vänster sida. det på höger sida är det inga problem med men jag har endel problem på högersidan. det jag tog i snibben svullnade upp så mycket att jag var tvungen att ta ut den i söndags för den var riktigt svullen. det är fortfarande svullet sen jag tog ut smycket och det vätskar sig lite. det jag tog i helix är också riktigt svullet och gör ont när jag bara står rakt upp och ner. när jag rengör så lossnar det skorpor av torkat blod. Efter vad jag läst så förstår jag vad du tycker om att pierca med pistol, men med din erfarenhet, tycker du jag också borde ta ut den jag gjorde i helix?

jag har i tänkt att ta en conch på höger sida samt fler i helix men blir ju lite avskräckt. jag lär hädanefter endast ta med kanyl/nålblad även i öronen. Hur lång tid brukar du säga att läkningen tar för conch och helix? :)

tack på förhand!

Offer svarar

:

Hej!

Ja, vettigast att ta ut det. Dels för att vävnaden lär vara rejält skadad (av att slafsas sönder med piercingpistol), dels för att smyckena sällan är lämpade för läkning. Sen brukar dom som gör hål med pistol ge olämpliga skötselråd osv, men går ju att läsa t ex på denna sida istället. Misstänker du infektion kan det finnas anledning att tvätta med något starkare några dagar (eller besöka vårdcentral och få bedömning).

Hårdare delarna av öronen tar ofta lång tid, minst 3-4 månader. Ofta kan bli närmare ett år. Dock är det inte så att det kommer göra ont eller se jävligt ut så länge, bara att det är lämpligt att ha kvar läksmyckena samt rengöra. Du borde inte göra några slutsatser av att ha gjort hål med pistol. Att pierca på riktigt är en helt annan grej. :) Du bör vänta tills åtminstone du inte är öm ifall du vill pierca mot samma/närliggande ställe.

Ring eller be om smsbokningsmall om du vill komma förbi!

FAQ

- 2018-08-28 04:24
Är dina smycken nikelfria?

Offer svarar

:

Det viktiga är faktiskt inte ifall dom är nickelfria, utan ifall dom ger ifrån sig något nickel. Som läksmycken använder jag nästan uteslutande G23-titanium, ibland i kombination med bioplast, och ingen av dom innehåller nickel. Piercar du dig inom EU (och piercan följer lagen) är det ingen risk ifall du är nickelallergiker. Köper du smycken är det i princip samma sak där, även om det alltid är bäst att säga ifall du är allergisk mot något innan du köper smycken. Det fuskas mycket med smycken hos dom som inte piercar ("smyckesbutiker", gatuförsäljare, många hemsidor osv), även om dom gärna kallar sina smycken "nickelfria" är det ofta lögn.

Helen Gustafsson

- 2018-08-27 20:39
Ej piersad, endast stora hål efter örhängen. Örhängen åkt igenom, delad örsnibb. Sjukvården kan ej åtgärda detta. Råd att söka privat. Hört att ni inom denna bransch kan fixa detta, är det så? Hör gärna av dig. / Helen

Offer svarar

:

Hej!
Det finns personer inom piercingcommunityt som pysslar med öronrekonstruktioner, tyvärr ingen i norrland vad jag känner till. I första hand skulle jag vända mig till Adam på Uppsala Piercing Studio. Annars vet jag att Chai på Calm i Stockholm gjort sådana länge också. Sen går det ju att vända sig till vanlig privatkirurg, men då lär kosta mer och inte bli bättre. Hoppas du får till det! Tyvärr inget jag kan hjälpa dig med.

Rebecca

- 2018-08-26 19:16
Hej! Jag undrar om man kan göra en septumpiercing och sedan sätta in en tunn ring som inte ”hänger” ned så mycket utan sitter rätt tätt emot näsan. Behöver man ta i brosket då eller kan man bara ta en mindre ring för att få samma resultat?

Offer svarar

:

Hej!
Septum gör jag som tunnast i 1,2mm. Helt tätt vill jag inte sätta in som läksmycke, för det måste finnas möjlighet att rengöra på vettigt sätt osv. En septum tas ska tas i sweet spot", så inte hårdare (brosket) nedanför. Ibland finns det lite att välja mellan höjdmässigt, men måste kika på din näsa för att göra en bedömning. Sen är det inte alltid jag har alla storlekar och varianter hemma så det kan också begränsa möjligheterna. Ring/Sms:a för att boka tid, eller kom förbi på drop-in, så ser vi!

Tua

- 2018-08-26 14:20
Hej igen! Kom på en fråga! Gjorde min tungpiercing hos en annan. Men undrar om det går bra att komma till dig och byta från läkstaven, till något finare. Har haft min i 2 veckor nu. Men tänkte byta när det har gått 4 veckor. Den har läkt jättebra och har inte ont nu. Det är bara staven som är lång och jobbig! :)

Offer svarar

:

Hej!
Absolut, jag säljer smycken också, oavsett vem som gjort hålet. :) Vill du ha hjälp att byta en piercing som inte jag gjort tar jag normalt en femtiolapp. Är där dom flesta dagar så sms:a/ring, annars drop-in på onsdag.

Ida

- 2018-08-24 23:49
Hejsan, jag är intresserad av att pierca mina bröstvårtor men har rätt så små vårtor, går det att pierca ändå? Och kan man pierca båda samtidigt?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, ofta går det ändå. Att dom är små till bredden gör inte så mycket, det blir bara längre läktid. Det som kan ställa till det är ifall dom är för platta, då ökar risken för att dom migrerar (stöts ut). Men jag gör bedömning på plats, så boka en tid så tar vi det därifrån. :) Det går absolut att göra båda samtidigt, många gör det.

Tua

- 2018-08-24 15:43
Hej! Jag tänkte komma förbi någon dag här framöver och köpa tungpiercings smycken, och undrar vad du har för några? Såg någon bild och vill gärna ha ett smycke där det står " Fuck you " på finns det något sånt eller är dom slut sålda hos dig?:)

Offer svarar

:

Hej!
Jag har massa olika, både färdiga smycken och lösa kulor. Just dom görs inte längre men jag är ganska säker att jag har någon kvar. Kan uppdatera det här svaret senare idag om jag kommer ihåg att kolla. :)

Amanda

- 2018-08-23 15:09
Hej jag vill så gärna pierca tungan men har man svårt att prata efteråt? Hur länge håller det isåfall? Jobbar väldigt mycket nu och pratar med kunder konstant.. Tänkte om det är bättre att vänta?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, alltså dom flesta är ganska uppsvullna första 3-5 dagarna, och då hörs det att du gjort något dumt. Dessutom, ju mer du pratar första dagarna desto mer/längre kan det svälla upp. Vissa är uppsvällda upp till två veckor, andra inte alls, men dom allra flesta några dagar. Sen kommer du inte prata helt obehindrat förrän du har kortare smycke. Det byter dom flesta själv efter 2-3 veckor, annars går det att komma förbi och kapa av det efter 4-7 dagar (beroende på hur länge det är uppsvullet). Det finns även en del grejor du kan göra för att minska svullnaden, men se till att ha några dagar där du inte behöver prata så mycket. :)

Emelie

- 2018-08-22 10:23
Hej! Jag piercade mig hos dig för snart 1 år sen då jag gjorde min navelpiercing. Problemet med denna är att den åkte ut & hålet växte igen vilket gjorde att jag fick ett fult ärr. Är detta något som man kan pierca om eller hur fungerar det?

Offer svarar

:

Hej!
Menar du att smycket lossnade och den växte igen, eller migrerade piercingen (stöttes ut)? Är det det senare är det troligen ganska hopplöst att göra om. Annars (eller egentligen oavsett) måste jag kika på den för att göra en bedömning. Men navlar är generellt luriga att göra om. Kom förbi på en drop-in eller boka en tid om du vill att jag kikar på den.

Amanda

- 2018-08-22 01:19
Hej! jag är väldigt sugen på att pierca ena bröstvårtan men mina bröstvårtor är som inåtväxta (så det är helt platt) och ploppar bara fram då det är kallt osv..hehe. ville bara fråga om det ens går att pierca då eller skulle det bara se konstigt ut?:)

Offer svarar

:

Hej!
Svårt att säga utan att kika på dom. Ibland går det att peta ut den och pierca, och så att den kan stanna i det läget. Blir viss förhöjd risk för migrering (att den stöts ut) men har gjort flera gånger då det fungerat. I vissa fall har även bröstvårtan fortsatt vara i "utåtläge" även om piercingen tagits bort efter. Kom förbi på drop-in eller boka en tid så ser vi vad jag tror!

Lina

- 2018-08-20 01:19
Hej!
Undrar om det finns möjlighet att få retainer direkt vid medusapiercing? :)

Offer svarar

:

Hej!
Jag tror jag ska ha någon sådan, så blir isåfall genomskinlig platta på ca 2,5mm på utsidan. Om jag minns rätt. :) Räkna med att det kostar 50-100 kr extra.

Ayelin Muñoz

- 2018-08-17 09:22
Hej! Jag är väldigt intresserad av att pierca mig på bröst vårtan, men undrar om du anser att jag behöver en förälderns godkännande. Jag är 17 år gammal och fyller 18 år om 8 månader i april.

Hälsningar Ayelin!

Offer svarar

:

Hej!
Enligt lag finns det ju ingen åldersgräns, men det är en bedömning jag gör individuellt, utifrån vad du har/haft tidigare osv. Ring eller kom förbi på drop-in så ser vi vad jag tänker.

Frida

- 2018-08-15 22:01
Hejsan!
Jag har länge velat göra en navelpiercing. Men för nått år sen opererade jag bort blindtarmen med en titthålsoperation och då la dom snittet lite övanför naveln.. Går det fortfarande att göra en navelpiercing då?
Med vänlig hälsning, Frida

Offer svarar

:

Hej!
Går inte att svara på härifrån, det är ju inte ens alla som är lämpade för navelpiercing överhuvudtaget. Om du känner med tummen och pekfingret från naveln och kanske 10mm uppåt, känns det mjukt då eller känner någon strukturförändring? Känns det helt mjukt borde det inte påverka möjligheten att ta en lyckad navelpiercing. Men ja, enda sättet att svara på är om du kommer förbi egentligen. Jag har tid dom flesta dagar, så hör av dig samma dag eller kom förbi på en drop-in så undersöker vi.

Tua

- 2018-08-12 15:53
Hej! Tog min tungpiercing i fredags och har varit vit på tungan sedan dagen efter, är det farligt? Har jag fått svamp. Jag har rengjort den som man ska? Kommer det försvinna? Tacksam för svar!:)

Offer svarar

:

I fredags piercade jag inget, så antar du tog den hos någon annan. Bäst att fråga sin piercare som kan bedöma mest korrekt :)

Anonym

- 2018-08-06 00:30
Hej! Jag har skrivit till dig tidigare ang min tungpiercing jag gjorde i april som blev sne. Jag tänkte bara höra med dig hur det är med tungpiercingar nu i rötmånaden, om det är större infektionsrisk även då? Annars skulle jag vilja komma förbi och få den fixad. Tänkte även dubbelkolla att jag inte behöver betala fullt pris igen när jag kommer tillbaka även fast det gått ett par månader.

Offer svarar

:

Hej! Jag måste kika på den, ibland kan tungpiercingar inte placeras/riktas helt som en önskar och blir därför något snea till sin natur. Det är alltid större risk medan det är fuktigare, men just nu är det faktiskt inte så fuktigt, dessutom är tungan inte lika drabbad av hög luftfuktighet. Nejdå, anser jag att jag placerade den dumt så blir det en reklamation (0 kr), men oftast en frivillig justering vilket går på 100-200 kr (i princip materialkostnaden). Ring eller be om smsbokningsmall, då jag även behöver veta när vi gjorde den förra gången.

Bert

- 2018-08-01 20:13
Jag skulle vilja pierca tragus i ett öra och helix i det andra. Är det en lämplig tid på året för detta ut ett lökningsperspektiv?

Offer svarar

:

Hej!
Nej, hårdare delarna av öronen är sämst att göra nu när det är fuktigare. Normalt håller det i sig till mot slutet av augusti. Så när som helst efter det är klokare. :)

Becca

- 2018-07-31 17:08
Hej!

Köpte precis en svart metall barbell plus ett par extra (mindre) bollar, dock så passar de mindre bollarna ej själva stången vilket var tanken med köpet av extra (små till utseendet) bollar. Förstår det inte går byta nu då jag väl kört hem med dom, men hur får jag fram vilken storlek små bollar passar den nya stången? I värsta får jag komma förbi igen bara :)

Med vänlig hälsning,
Becca

Offer svarar

:

Hej!
Oj, vafan, fel påse måste hamnat där. Kom förbi så ordnar vi. Fast jag lämnar studion om 20 min. Ring/sms:a så ordnar vi, jag lämnar inte kommunen förrän imorgon lunch.

Emilia

- 2018-07-30 09:41
Ska till Umeå den 1 augusti o behöver ett kortare piercingsmycke o undra om har tid

Offer svarar

:

Jag lämnar troligen Umeå vid 12-tiden på onsdag (1 augusti), och brukar inte vara där så tidigt, så det låter svårt. Lär vara åter söndag mot kvällen.

(tidigare inlägg är borta)
.