Non-Swedish? English summary of webpage

.
OBS: Google har hittat på att jag är mitt i stan och/eller stängd — jag är fortfarande aktiv på Mariehem.

Gästbok


Idag onsdag:
Sovdags! Hör av dig tidigast 11:00 för bokning, har troligen tid idag eller ikväll!
Ring eller be om sms-bokningsmall för att boka tid.

Snart: Troligen borta/otillgänglig ca tors-lör denna vecka.

Visa plan för kommande dagarna

Skriv gärna kommentarer och frågor här! Ni kan även nå mig på min mobil (helst ej sms) på phone number. Håll god ton och skippa påhopp och hot så blir allt så mycket trevligare!

Den senaste månaden har genomsnittstiden för svar varit 1 timme och 33 minuter.

Meddelande
Skriv 7 här:  för att undvika spambotar
Namn:
E-mail:
Skicka till: gästboken endast offer
Önskar eventuellt svar till e-mail
Meddelande:

Pernilla Holmström

- 2022-05-14 13:31
Hej!

Vill bara tacka så mycket för du hjälpte min dotter gällande percing! Har en mycket nöjd tjej här hemma.

Mvh Pernilla H

Offer svarar

:

Hej!
Härligt att höra. Hoppas läkningen går fint :) Bara att höra av er om det skulle vara något.

Unda

- 2022-05-08 16:44
Hej, jag undrar hur länge man ska ha kompress efter navel piercing, jag tog navel piercing för en vecka sedan och har inte märkt var eller nån sår skorpa. Är inte röd och har inte speciellt ont skulle jag säga, jag har varit noga med tvätten varje kväll. Så jag vill kolla med dig om hur länge du skulle säga att jag ska ha den mer?

Offer svarar

:

Hej!
Så länge du har den är det ingen risk du fastnar eller kommer åt, men många orkar inte längre än någon vecka, speciellt om det inte kommer någon vätska eller så. Kör du längre än det mindre risk det blir några problem, men valfritt.

Matilda

- 2022-05-02 16:24
Hej!
Jag gjorde en septum piercing hos dig i början av februari och jag undrar bara hur man vet om den har läkt. Min är snart 3 månader gammal och jag skulle gärna vilja byta smycke men vet inte om jag borde. Det sticker till i hålet ibland när jag roterar smycket vilket gör mig lite osäker.

Offer svarar

:

Hej!
Jag brukar säga att när det sett och känts helt bra minst en månad (dygnet runt). Kan vara någon nerv som ligger och bråkar. Har det kommit någon vätska eller så senaste månaden? Om inte skulle jag nog våga byta. Du kan ju komma förbi så kan jag kika och hjälpa.

Leia

- 2022-04-28 15:31
Hej, vad har ni för alternativ på navelpiercing smycke?

Offer svarar

:

Hej!
Du menar läksmycken? Det beror lite på hur naveln ser ut, men har traditionella navelsmycken med sten (lite olika färger), går att få med sten där uppe också. Finns även svart variant.
Menar du till senare har jag mycket mer, med hängen, i guld, rosé osv. Bäst är om du kommer förbi genom att boka eller komma på drop-in (ofta tis & tors 16-18).

Maria

- 2022-04-28 11:16
Hur långt ska man vänta med att bada efter en navelpiercing?

Offer svarar

:

Så länge du har vattentät kompress går det att göra tidigt, även om jag brukar avråda första veckorna bara pga risken att det läcker in. Att bada utan kompress bör helst väntas med tills det inte kommer vätska osv, men ofta går det ändå, men högre risk för infektion och/eller att störa läkningen på andra sätt. Sen om det dröjer en månad eller ett halvår, det märks. :)

Maria

- 2022-04-24 21:44
Har ni någon åldersgräns på piercing i navel? Har en 13 åring som gärna vill ha

Offer svarar

:

Hej!
Ingen definitiv åldersgräns, så ifall vi alla tror att det kan fungera (att personen kan ta hand om den osv) låter det inte som en omöjlighet. Dock är det ofta lurigt att göra om navelpiercingar, så missköter personen den finns det risk att det inte går att ha senare, inte ens tio år senare. Ring/smsboka eller kom förbi på drop-in för att boka tid!

anonym

- 2022-03-30 18:11
Hej! Jag undrar hur lång tid det brukar ta för hål i örsnibben att läka och så innan man kan börja bada? Villl liksom inte bli begränsad till sommaren.

Offer svarar

:

(Det är fjärde gången du frågar detta nu)
Hej!
Jag har skrivit på skötselråden "2-4 månader" för sådana, men ofta är det tillräckligt ok att bada efter 1-2 månader. Sen behöver det inte bli problem tidigare heller, men risken finns. Bäst att pierca dig så fort som möjligt.

Klara Hasselvik

- 2022-03-29 21:38
Hej! tar du bokningar under helgen?

Offer svarar

:

Hej!
Det händer absolut. Ring/smsboka samma dag för att boka tid, tidigast 12 på lör/sön.

anonym

- 2022-03-29 17:55
Hej! Jag undrar hur lång tid det brukar ta för hål i örsnibben att läka och så innan man kan börja bada? Villl liksom inte bli begränsad till sommaren.

Offer svarar

:

Hej!
Jag har skrivit på skötselråden "2-4 månader" för sådana, men ofta är det tillräckligt ok att bada efter 1-2 månader. Sen behöver det inte bli problem tidigare heller, men risken finns. Bäst att pierca dig så fort som möjligt. :)

anonym

- 2022-03-21 21:26
Hej!
Om vi är 3 tjejer där alla vill ta navelpercing vad skulle priset bli då?

Offer svarar

:

Hej!
Det finns grundpris och rabatterat, och sen finns ju mängdrabatt. Men troligen grundpris på ca 400kr/pers. Tänk dock på att priset är med standardsmycke, utan rengöringsprodukt, kompresser osv, så ändå bäst att ta med några hundra extra per person/piercing. Många vill ha annat smycke än det som ingår, speciellt eftersom många behöver ha det 6-12 månader. Ring/smsboka dagen ni vill förbi!

.

- 2022-03-18 12:24
Hej har piercat bridge hos dig och den har läkt fint men nu senaste dagarna har det blivit som en slags "klump" på ena sidan precis vid hålet. Är inte infekterat eller svullet och den är rätt liten (mindre än kulan) men gör lite ont om man tar på den. Vet du vad det kan vara?

Offer svarar

:

Hej!
Svårt att felsöka över sms. Men låt den vara ifred, det är ofta sånt som ställer till det. Gör gärna koksaltbad, jag tycker bridge brukar vara smidiga att ta en halv bomullsrondell och dränka den i, och ha så. Avsluta gärna med prontolind spray/gel, och i övrigt låt den vara ifred. Slå en pling eller kom förbi på drop-in så kan vi undersöka närmare annars. Men börja med koksaltbad, du kan kika på Allmänt krånglande piercingar på hemsidan. Lycka till!

Linnea

- 2022-03-15 19:23
Hej. Jag har tidigare haft hål i naveln två gånger, och den har växt ut så jag har ett ärr där nu, det här var i tonåren (är 28 nu) och jag lirade både innebandy och fotboll då vilket ledde till många smällar på piercingen. Är det möjligt att pierca om men under ärrvävnaden eller äre ett lost cause?

Offer svarar

:

Hej!
Naveln är den placering/piercingtyp jag oftast får avråda/avböja att pierca om, så det låter inte som jättebra förutsättning. Men jag kan inte svara på det säkert utan att kika och känna på. Så bäst är om du kommer förbi (boka tid eller kom på en drop-in) så kan jag göra en bedömning. Är det krångligt så ring så kan jag försöka bedöma genom samtal.

Anonym

- 2022-02-28 21:50
Då kommer en följdfråga hehe, går de att komma in på drop in för de?

Offer svarar

:

Jag brukar säga att jag vill främst ha enstaka piercing på drop-in, för vill inte att folk ska behöva vänta, men är det lugnt bör det gå. Går ofta att boka in just innan drop-in annars.

Anonym

- 2022-02-28 21:42
Hej! Piercar du nipples på en 17 åring med vårdnadshavare med sig? Med vänlig hälsning

Offer svarar

:

Hej! Det är inte uteslutet. Det kräver att kroppsdelen är tillräckligt utvecklad, och att alla inblandade är med på riskerna. Ring/smsboka för att boka tid.

Anonym

- 2022-02-25 10:14
Går det att ha airpods om man tar tragus?

Offer svarar

:

Inte under läktiden, det lär ställa till det rejält med läkningen. Inte på den sidan då, många kör lurar bara på ena sidan dom månaderna (eller over-ear).

Anonym

- 2022-02-22 09:05
Hej! Gör du vertikal labret?

Offer svarar

:

Hej! Jo, absolut. :) Ring/smsboka eller kom förbi på drop-in om du vill ordna.

Emma

- 2022-02-15 16:34
Hej, tänkte bara höra med dej ag har haft min tungpiercing sen jag va runt 13 år är 23 idag. O funderar på att ta bort den. Är det något man måste tänka på? Kan de fastna saker i hålet?
Är även gravid ifall de skulle ha nån påverkan.

Offer svarar

:

Hej!
Du hade lyckats slänga in ett mellanslag i slutet på mailadressen, därför inlägget inte godkändes :)
Nejdå, så länge den mår bra nu är det bara att ta ut smycket. Sen är det inte säkert att hålet drar ihop sig helt (dvs ångrar du dig finns det en chans att det går att leda upp), men troligen svårt att få in ett vanligt smycke efter några veckor, och det brukar inte fastna något där.

Wilma Edlund

- 2022-02-13 11:27
Hej!!

Jag tog piercing i min nipple förra året och det har läkt jättebra. Har inte haft ont (förutom såklart om jag stött i den hårt). Nu igår märkte jag att jag tappat ena kulan i piercingen så jag tog ut hela schabraket, tvättade och gick och la mig. Sen hittade jag den andra kulan nu på morgonen så skulle sätta i piercingen igen. Men den går inte igenom… finns det någon risk att den över natten vuxit igen? Och vad kan jag göra?

Offer svarar

:

Hej!
Troligen har kanalen dragit ihop sig en del. Försök inte att vålda in smycket, då bara risk att du skadar den kanal som finns kvar. Ring/smsboka för att komma förbi så fort som möjligt. Eventuellt sätter vi in ett tunnare smycke tillfälligt.

Emma

- 2022-02-11 22:56
Är du kvinna eller man

Offer svarar

:

Jag är piercare, och utför piercingar på personer med alla kön. Mitt (privata) kön känns inte relevant här. Men slå en signal så kommer du säkert få en uppfattning. :)

L

- 2022-02-10 20:15
Hej, hoppas jag inte missat info om detta någonstans på sidan fast jag har kollat noga. Angående prisrabatten när man är bl.a. arbetslös; behöver jag ta med något sorts bevis för det? Typ logga in på AF för att visa att man är inskriven eller något mer komplicerat som behöver framförhåll? Bra att veta i förväg så man inte står där sen minus de X extra hundralapparna man behöver tänker jag.

Offer svarar

:

Hej!
Nejdå, förklara situationen på plats brukar räcka. :) Däremot alltid bäst att ha med några hundra extra, för många som vill ha annat smycke än det som ingår, och/eller rengöringsprodukt osv. Ring/smsboka dagen du vill förbi! Alternativt kom på drop-in om det är ett snabbare ärende.

Sol

- 2022-02-06 13:58
Är det sant att det gör skitont att ta tragus?

Offer svarar

:

Haha, alltså det är en broskpiercing, så det känns ju en del. Men det är över på en sekund. Jag skulle inte säga att det gör skitont. :)

Kasia

- 2022-01-26 11:17
Hej, I have pierced my belly button 1,5 year ago, and it seems like it still did not heal as there is some liquid with blood coming out of it. I think it means that I have to remove it?

Offer svarar

:

Hi!
It sounds that something is wrong. Did I do it? Can you give me a call, or even better, come by at drop-in hours tomorrow between 16 and 18? (If it is mine the investigation is free of charge, otherwise 50-100 SEK, but maybe need another jewelry or such, so good to have some anyway. EUR is ok as well)

z

- 2022-01-21 12:29
Hej!

Jag undrar om de är normalt med lite rodnad runt navelpiercingen och att den är lite öm nu 1 vecka efter att jag pierca den

Offer svarar

:

Hej! Yes, det är helt normalt, läktiden är ju minst några månader. Så länge det inte är uppsvullet till den grad att smycket är för kort är det sällan några problem. :)

Zandra

- 2022-01-11 14:42
Hej! Hur mycket tar du för en navelpiercing?

Offer svarar

:

Hej! Grundpriset för utförande av piercing är 500 kr. Sen beror på vilket läksmycke som önskas osv, står rätt bra under Info och Priser eller Prislista. :) Alltid bra att ha med sig några hundra extra oavsett.

S

- 2021-12-31 14:26
Hur länge måste man ha kompres över navelpiercingen efter att man tagit den?

Offer svarar

:

Så länge du har den kommer du inte åt den, så ju längre desto bättre. Men det är få som gör det längre än någon vecka.

T

- 2021-12-18 17:37
Gör det något om staven i tungan är för kort (efter läktiden)?

Offer svarar

:

Ja alltså det är lätt att tungan sväller upp ifall det är för tight, men för många blir det fördjupning i övre kulan när de har en kort stav, vilket i sig inte är ett problem. Ha så kort du är bekväm med, är bästa svaret! Jag har lösa stavar i de flesta längder (även uddalängder).

Emma

- 2021-12-15 00:38
Hej jag vill boka tid för intimpiercing

Offer svarar

:

Hej!
Ring eller smsa "smsboka" samma dag, så bokar vi in dig. Jag har tid de flesta dagar.

Tuvali

- 2021-11-25 19:27
Tjenare
Piercade tung Piercing för 2 veckor sen har jag haft lite bråttom så har nu bytt till den "vanliga" staven men vet inte om den möjligtvis är för kort eller om det ska vara så eller om jag bytt för snabbt? När jag har tungan i munnen så är det som kulorna blir "intryckta" i tungan men her jag ut tungan så sticker kulorna ut

Offer svarar

:

Hej!
Ibland är två veckor för tidigt, men ibland blir tungan något tjockare av att bli piercad. Smidigast är om du kommer förbi, ring/smsboka samma dag, t ex nu, eller kom på drop-in (normalt tis & tors 16-18).

A

- 2021-11-24 10:32
Hej, skickade in en fråga nyligen. Hade dålig uppkoppling så verkade inte som att något hände när man tryckte skicka, därför klickade jag flera gånger och ser nu att det blev en massa meddelanden... Ber verkligen om ursäkt för detta var inte meningen att spamma!!

Offer svarar

:

Så kan det gå, fick pyssla lite i databasen för att få borta alla extrainlägg Oftast bäst att ringa om du har frågor, ser att du skrivit rätt många gånger, även bortsett från spammandet :)

A

- 2021-11-24 10:30
Hej
Har hört att du brukar fota alla piercingar du tagit. Gäller det även med nipple piercings och liknande, och är det isåfall något man kan välja att avstå från?
Mvh

Offer svarar

:

Hej! Jag dokumenterar det jag gör framförallt av försäkringsskäl. Allt lagras skyddat och utan kopplingar till personuppgifter. Eventuella bilder täcker enbart själva området som piercas, i övrigt anonyma, bara kopplade till en tidpunkt.

H

- 2021-11-23 09:46
Hej! Jag har sedan länge velat ha en industrial men har efter ett misslyckat försök som jag behövde ta ut insett att jag har fel anatomi för en sådan. Har googlat runt lite och sett att man kan göra custom industrials. Ena versionen är då att man böjer stången. Den andra jag sett som jag kanske hellre skulle vilja ha är en industrial som består av två stänger som sitter ihop. Lite svårt att förklara utan att kunna visa men de två stängerna bildar liksom ett "V" i formen, du har säkert sett någon sådan. Jag tänkte därför höra om du gör sådana, då syftar jag främst på den andra varianten!
Tacksam för svar :)

Offer svarar

:

Hej!
Jodå, jag tror jag är med på vad du menar. Har du tur jag sånt hemma även. Dock inte steriliserat, så risk du får komma på konsultation först och sen göra, eller göra det med separata smycken först och kombinera dom vid ett senare tillfälle. Ring/smsboka för att boka tid, eller kom förbi på drop-in för konsultation :)

Jennie

- 2021-11-08 21:04
Hej
Undrar om jag vill göra två dermal anchor och tungan kan jag göra alla vid ett tillfälle? Fundera kring pris? Vad menas m behövande? vilket pris gäller då?

Offer svarar

:

Hej!
Jodå det är normalt inga problem, men kan vara lite jobbigare att ta flera (mer känslig i kroppen). Du har mängdrabatt vid två anchors (grundpris 600+500) medan tungan blir separat (grundpris 500 kr). Sen beror det på vilka smycken du önskar, om du vill köpa kortare piercing till tungan till framtiden osv.
Behövande är framförallt om du går på soc eller motsvarande. Då gäller de lägre prisen i prislistan. Men alltid bra att ha med sig några hundra extra per piercing.
Ring/smsboka samma dag om du vill förbi!

Ojje

- 2021-11-05 20:38
Hej! Vilken storlek på läksmycket (diameter på staven) använder du när du tar hål i örsnibben?
(Fortsättning på tidigare kommentar) Samt längd på smycket?

Offer svarar

:

Hej! Normalt kör jag 1,2 mm i örsnibb. Kan köra 1,6 mm vid önskemål. Grövre har jag ofta inte hemma lämpliga läksmycken till, men kan gå att ordna. Längden beror på hur tjock örsnibben är, så det kan jag inte säga i utan att kika på.

Hilda

- 2021-10-31 12:22
Hej! Är sugen på en piercing i näsvingen, men skjuter på det då jag vill ha en ring och inte en stud. Vet att det är ett sämre alternativ, men funderar på hur det är med "nose stud rings"? Kan det funka som ett alternativt läksmycke om tjockleken är 1,2mm? Såg nämligen på Barbarella att det fanns nose stud rings i titan, dock endast som 1 mm.
Mvh
Hilda

Offer svarar

:

Hej!
Problemen med ring som läksmycken i näsvingen är dels att det inte går att ha en lika tight ring som senare, för att tillåta svullnaden, och dels då att ringar rör sig mer (specielllt större ring, vilket det måste vara) och får svårare att läka. Vilken typ av ring spelar inte så stor roll. Ring/smsboka om du vill komma förbi, eller kom på drop-in, så kan även kika hur det skulle kunna se ut under läktiden.

Verra

- 2021-10-13 18:36
Hej!
Jag är intresserad av att skaffa Madonna piercing undrar om man kan byta ut kulan mot något finare redan från start och vad skulle det isf kosta ca?

Offer svarar

:

Hej!
Någon typ av överläppspiercing låter det som. Kostar 50-250 kr extra beroende på vilken variant och storlek. :) Men max 100 kr extra för 3-4mm blank med kula vit sten.

Thyra

- 2021-10-13 16:49
Hej, jag funderar på att pierca mig i läppen, typ snakebite. Är de smart att ta båda på samma gång eller ska man vänta med att ta den andra tills den första har läkt?

Offer svarar

:

Hej!
De flesta kör båda samtiigt, brukar inte vara så mycket jobbigare. Dessutom lättare att se att det blir symmetriskt. Ring/smsboka dagen du vill förbi!

Matilda

- 2021-09-27 21:27
Hej! Jag piercade helix för snart 2 år sedan. (Ej hos du).
Problemet är att den verkar ej läkt än.. det kan fortarande bli sårskorpor och göra ont på den. DOCK vet jag att jag gör/gjort många fel..
T.ex. tror jag att jag slutade att rengöra för tidigt, jag sover ofta på den sidan osv. Kan ibland ta typ en tops och kör med koksalt/sårtvätt fastän jag vet sårtvätt ej är bra..
Min fråga är ifall du tror jag kan köpa H20 Ocean spray och börja vara jättenoga nu o rengöra osv?
Eller är det kört och bara bäst att ta ur??

Mvh!

Offer svarar

:

Hej!
Helixpiercingar är luriga, och sover du på den läker den aldrig. Det är mycket annat som en kan göra fel också. Men bäst är ifall du kommer förbi så kan jag kika på den och säga vad jag tror och tycker. H2Ocean är ingen mirakelkur, och i broskpiercingar kan annat vara bättre. Men ring/smsboka samma dag, eller kom på drop-in (normalt tis & tors 16-18).

melissa

- 2021-09-19 23:42
Hej
Jag har länge velat pierca septum är nu gravid och funderar på om ja måste vänta med att pierca mig eller om de går bra att göra de ändå?

Offer svarar

:

Hej!
Är du långt gången skulle jag avråda helt, med tanke på risken för infektion osv. Men är det tidigt, och du vill göra en relativ lågriskpiercing som septum, skulle jag säga att det är ok. Ring eller smsboka samma dag för att boka tid.

clara

- 2021-09-08 13:35
Hej! Skulle vilja göra en rook i ena örat. Har du några guldiga smycken med kulor eller ska jag köpa med det innan?

Offer svarar

:

Hej!
Jodå det har jag. Jag har i regel inte möjlighet att använda andras smycken (dom måste vara steriliserade, datummarkerade samt i lämpligt material - samt lämplig längd och tjocklek då).
Ring eller smsboka dagen du vill förbi!

Angi

- 2021-09-05 20:04
Jag frågade tidigare såg inte ditt svar kanske att jag inte såg men har funderat ett bra tag på att ta septum/tungan/vertikal labret /navel(inte samma gång men får se hur långt jag lyckas övertala mina fosterföräldrar då dom inte är jätte glada över läpp piercings iden)är men är 15 jag bor på fosterhem och har ingen kontakt men min mamma och skulle helst vilja slippa kontakt med henne men eftersom jag är 15 så måste jag ha vårdnadshavare inblandad mina fosterföräldrar är ganska öppna med piercingar vi vet dock inte om d räcker med deras ok elr om jag måste ha min ”riktiga” mammas ok .(har tagit två ”ansiktspercingar” innan och älskar dom men inte tagna hos dig)

Offer svarar

:

Svarade på det direkt, men kan ha hamnat i skräpkorg eller så, här har du det igen:
Hej!
Ja, eftersom det inte verkar som att jag piercat dig tidigare så kommer jag behöva ett ok. Vem det är som ger det godkännandet bör ju vara den som du har som praktiskt vårdnadshavare (den som tar vardagliga beslut). Enklast vore ifall du bad en sån att slå mig en signal så tar vi det därifrån. Sen när vi väl gör piercingen/piercingarna så får en sån antingen följa med, eller vara tillgänglig på telefon så jag kan kolla att allt (fortfarande) är ok. Låter bra?

Bozena

- 2021-08-04 03:39
Hej! Jag vill göra navelpiercing till min dotter som är 12 år gammal hon ville ha det ganska länga så jag tänkte göra det och undrar vart det ligger för att komma till er och om det kostar 480kr? Mvh Bozena

Offer svarar

:

Hej!
Jag finns på Mariehem i Umeå, vi tar exakt adress när du bokar. Ring/smsboka samma dag för att boka. Priset beror på vilket smycke, om rengöringsprodukt, kompress osv önskas. Alltid bäst att ha några hundra extra. Har tid först om några veckor, skicka ett sms så hör jag av mig när jag är tillbaka. Ändå smidigast att inte ha den nytagen den här tiden på året.

Malin Vestman

- 2021-07-30 23:09
Hej! Utför du septumpiercing på en 13 årig tjej med mammans (jag själv) tillåtelse??

Offer svarar

:

Hej!
Septum är inte en högriskpiercing, så om alla inblandade är med på det är det ingen omöjlighet. Ring eller smsboka samma dag för att boka tid.

Ida N

- 2021-07-20 20:47
Hej!
Jag tog 4 hål i öronen insektsmedel förra året och har problem med läkning på 3 av dessa. Två sitter bredvid varandra på örsnibben och ena uppe på örat i brosket. Jag läste att ni har en sån där platta man kan sätta där det är en bula vilket jag har på 2 av dessa. Tror ni det skulle funka? Tror det sker mycket påfrestning pga håret och barn men vill verkligen få de att läka och inte behöva ta ur örhängena. Ibland ser det bra ut ibland irriterat. Tacksam för svar :)

Offer svarar

:

Hej!
(Du hade ett mellanslag i slutet på mailadressen, därför du hade problem att skicka)
Jag tror autocorrect har ställt till det här - "insektsmedel" ? Jag behöver veta mer för att ge råd, och alltid lurigt att göra över text. Så bäst är om du kan komma förbi så kan jag göra en bedömning, och förhoppningsvis hjälpa till. Såna "bulor" kan dyka upp av olika anledningar, så bör komma fram till det först. Ring/smsboka samma dag eller kom förbi på drop-in! Dock borta resten av denna vecka.

Anna

- 2021-07-20 20:39
Hej! Jag har haft 2 st piercingar i tungan (vanliga tungpiercingar rakt igenom). Det är 4 år sen jag hade piercingsmycken i tungan. Vad kan jag förvänta mig? 1. Hålen har vuxit igen helt. 2. Hålen är på sätt och vis kvar men kan behöva hjälp att sätta smycken i dom 3. Behöver pierca om dom och får räkna med läktid. 4. Kan köpa smycken och sätta i som vanligt för att hålen är kvar.?

Förstår det är svårt att säga men vad är det normala med tungpiercingar som inte haft i smycken på flera år - kvar eller behöver göras om?

Offer svarar

:

Hej!
Det är jättesvårt att säga, vissa har problem att få in dom efter några dygn, för andra kan det gå år - och det fortfarande går att få in smycken. Bäst är om du kommer förbi, då kan jag testa med ett tunt smycke/ledsticka, och går det så är det att töja upp (vilket kan ske i ett eller flera steg, beroende på hur tunt det blivit och vad du är bekväm med, kan bli irriterad och lite uppsvullet). Dock rätt stor risk att dom är igenläkta. Ibland har det läkt igenom t ex halvvägs, och då kan vi eventuellt pierca om resten, vilket gör läktiden lite snällare - men fortfarande en ny läktid. Hör av dig dagen du vill förbi så kikar vi på det! Är dock borta resten av denna vecka.

Kim

- 2021-07-16 10:41
Hej! Kan du göra magnetimplantat?

Offer svarar

:

Hej!
Själva utförandet lär inte vara några större problem, men jag har varken sterila magneter eller möjlighet att ge bedövning. Det förstnämnda går säkert att beställa, medan det senare är jobbigare - åtminstone om det önskas i fingret där det är extremt mycket nervändar.

Stefan

- 2021-07-11 22:05
Funderar på en Hafada, kan man starta den på 2-3 mm eller rekommenderar du annat ? Mvh Stefan

Offer svarar

:

Hej!
Ja, jag gör dom normalt i 2,4mm. Sen går det ju att töja mer senare, men det är lämplig starttjocklek. Ring/smsboka samma dag för att boka tid!

H

- 2021-07-11 21:03
Hej!
Har haft en industrial i kanske 9 månader som krånglat (inte tagen hos dig). Den är nog felpiercad och har pga trycket från vinkeln fått små irritationsbulor kring varje sida på hålen. Har efter många försök att fixa det kommit fram till att ta ut den. Har du några tips på hur man ska sköta hålen efter smycket är uttaget så att bulorna försvinner och hålen läker igen snyggt?
Tack på förhand!

Offer svarar

:

Hej!
Jag vet för lite för att kunna svara vettigt på det, och krångligt att ta det över text. Bättre att komma förbi om du vill ha konsultation kring en piercing. Om den inte är tagen hos mig tar jag normalt 100 kr för det. Ring/smsboka samma dag eller kom på drop-in om du vill komma förbi!

(tidigare inlägg är borta)
.