Non-Swedish? English summary of webpage

.

Start

Nyhetsbrev
Välkommen till Offer Studio!

Du har kommit till Offer Studio, en piercingstudio i Umeå. Här kan du läsa mina skötselråd, kolla på bilder, fråga mig eller kommentera saker på kontaktsidan etc. Vill du ha ett mail när nyheter läggs upp eller galleriet uppdateras? Skriv in emailadress till höger!

Idag fredag: Har troligen tid i eftermiddag! Ring eller be om sms-bokningsmall för att boka tid.

Nyheter

2018-09-11 Drop-in onsdagar och Dorotea igen

Jag kommer fortsätta köra drop-in som standard varje onsdag 16-19. Vissa gånger utökar jag tiden, och någon gång kommer jag säkert bli tvungen att stryka pga resa/sjukdom/annat, så håll koll på förstasidan för att vara säker då jag alltid uppdaterar där. Vill ni göra mycket eller behöver extra tid kan det vara det vettigare att boka tid. Jag har tid dom flesta dagar på eftermiddagen eller kvällen, ring eller sms-boka samma dag för att boka tid.

Om du inte vill boka tid planerar jag ha drop-in:

 • Torsdag 13 december 15-18 (ev längre)
 • Onsdag 19 december åtminstone 16-18 (uppdaterar senare!)
 • Därefter: Borta 25 december till 2/3 januari
 • ...
Denna lista uppdateras allt eftersom. Kika gärna här samma dag så jag inte blivit sjuk eller justerat tiderna av annan anledning.

Tänk på att jag enbart tar kontanter, och att det är klokt att ha med sig mer än beräknat för finare läksmycken, rengöring osv.


Offer Studio närvarade även på kommer även närvara på nästa Dorotea Tattoo Weekend, vilket är var 26-27 oktober på Hotell Dorotea. Öppet fre 18-02 och lör 12-02. Gratis lördag 12-18, därefter 100 kr (eller 170 kr för båda dagarna). Vill ni ta det lite lugnare och höra vad jag säger rekommenderas att komma före 21 :) Piercar, gör dermal anchors och säljer smycken. Enbart kontanter, och bra att ha med extra.

Jag kan även meddela att senaste tillsynen av Miljö-&hälsoskydd blev utan anmärkning, tjoho.

2018-05-22 Sommaren och Doroteabesök

Under sommaren är jag planerat upptagen/borta åtminstone vid följande datum:

 • 8-10 juni (piercar i Dorotea)
 • 13-18 juni
 • 28 juni - 2 juli
 • 23-29 juli
 • 2-5 augusti
 • 8-13 augusti
 • Färdigrest!
Denna lista har uppdaterats under sommaren.

Om du inte vill boka tid kör jag drop-in:
 • ... (se nytt inlägg ovan!)
Denna lista uppdateras allt eftersom. Står det Troligen bekräftas detta senast två dagar innan.
Det går som vanligt även fint att ringa/sms:a samma dag, om jag inte är bortrest/dylikt.

I övrigt så är det fuktigare i juli-augusti och det innebär generellt större infektionsrisk. Därför är det ofta klokt att vänta med många piercingar till september. Piercingar som inte alls är lika utsatta är slemhinnepiercingar (tunga, smiley, tongueweb, de flesta genitala). Septum och piercing i läppen klarar sig rätt bra också. Dom värsta att göra är näsvinge samt hårdare delarna av öronen.

Denna del av nyheten har flyttats ned, då den redan varit.
Den 8 & 9 juni så finns jag på Dorotea Tattoo Weekend och piercar. Jag tar normala priser, och har möjlighet att göra det mesta, inklusive genitalpiercingar. Troligen tar jag även med mig massa smycken som jag också säljer.

Gratis inträde 12-17 på lördagen, i övrigt kostar det 100 kr per dag & kväll, då det är band som spelar osv. Enbart kontanter hos mig.

2017-12-06 Musikhjälpenveckan!

Jag vill göra alla påminda om att Musikhjälpen mellan 11 och 17 december befinner sig i Umeå under parollen "Barn är inte till salu". Offer Studio kommer att bidra, tyvärr kan jag inte säga hur mycket ännu pga lite dumma regler för företag, men meddelar senare!bidrog med 20% av veckans intäkter, vilket blev 954 kr. Hjälp till du också genom att skapa engagemang eller bidra på annat sätt!

I övrigt kommer jag ha gott om tider att pierca under veckan, även om onsdags-drop-in:en troligen blir en timme kortare.

Jag lägger även upp hade även en infobanner för #mh2017 där ni kan kunde se vad som sker hela veckan.

.