Non-Swedish? English summary of webpage

.
OBS: Google har hittat på att jag är mitt i stan och/eller stängd — jag är fortfarande aktiv på Mariehem.

Start

Nyhetsbrev
Välkommen till Offer Studio!

Du har kommit till Offer Studio, en piercingstudio i Umeå. Här kan du läsa mina skötselråd, kolla på bilder, fråga mig eller kommentera saker på kontaktsidan etc. Vill du ha ett mail när nyheter läggs upp eller galleriet uppdateras? Skriv in emailadress till höger!


Idag fredag:
Eventuellt tid nu ikväll. Ring eller be om sms-bokningsmall för att boka tid.

Visa plan tiden framöver

Nyheter

2022-06-08 Allmäna uppdateringar och sommaren 2022

Pandemin verkar vara över, så har äntligen plockat ned skyltarna om max antal samt avståndsuppmaningarna. Skärmen över bordet får dock hänga kvar, att folk kan spegla sig i den är faktiskt en fördel när vi diskuterar placeringar.

Sommaren är här, vilket på många sätt är trevligt och bra, men framförallt juli-augusti är normalt väldigt fuktiga vilket gör att det är mer mikroorganismer överallt (i luften, i håret, på kläder och sängklader osv). Detta gör att infektionsrisken är högre för piercingar som ännu inte är läkta. Det drabbar främst svårläkta piercingar som broskpiercingar. Läs mer på sidan Sommarpiercingar.

Jag tar ständigt in nya smycken, mycket för att fylla på, men även en hel del nytt. Fler clickers med stenar och annat till septum, bröstvårta och många öronpiercingar. Fler varianter för er som uppskattar guld och roséguld. Även något större valmöjligheter kring läksmycken på flera piercingtyper.

Under sommaren kommer jag vara bortrest en del. Åtminstone 24 juni till 16 juli samt 3-15 augusti. Kolla alltid hemsidan för att veta hur närmaste tiden ser ut, även om t ex Google säger att jag ska ha drop-in/öppet. Se till att ha reservsmycken till de piercingar som ni bryr er om, det kan vara svårt att få tag i under sommaren.

Edit: Datum justerade

2021-04-13 Uppdaterad prislista och nya smycken

Efter att ha pratat om att jag behöver justera priserna i några år har jag äntligen tagit tag i det. Istället för att höja allt lite så valde jag att ha två prisnivåer - en normal och en rabatterad. Grundpriset är nu 500 kr (med undantag för öron och dermal anchor), medan ungdom/behövande betalar 400 kr. Jag har fortfarande mängdrabatt för normala piercingar (ej öron och dermal anchor). Rabatterade priserna är i princip som tidigare, medan nya grundpriset är lite närmare de flesta andra studios. Kika in på priser/prislista för aktuella priser.

Jag har även fått påfyllning på de flesta smycken, både läksmycken och smycken till senare. Som läksmycken har jag nu fler i guldutförande och fler interngängade labretter med mindre toppar i blank och guld med sten för de som vill ha något diskretare i framförallt öronen. Även tagit hem en del roséguld på prov. I övrigt massa nya clickers, navelsmycken osv till läkta piercingar. Jag har även fler 2,5mm-kulor, samt trippelkulor i lite olika varianter. Kom förbi och kika!

Jag kör drop-in någorlunda som vanligt (normalt två timmar på tisdag och torsdag eftermiddag). Använd gärna munskydd, kom helst 1-2 i taget, och företrädesvis enstaka piercingar och smyckesköp.

2021-01-14 Coronaregler i studion

Jag får många frågor kring vad som gäller i studion under pågående pandemi, så här får ni den korta versionen:

  • Förkylningsymtom? Stanna hemma!
  • Maximalt tre personer per sällskap i studion
  • Maximalt en person utan ärende per sällskap
  • Främst snabbare ärenden vid drop-in — boka gärna istället
  • Läs skyltarna på plats
  • Använd gärna munskydd
  • Tänkt göra näsvinge, helix eller conch piercing och använder munskydd? Läs Läkning under coronasituationen.
Det finns en del undantag samt mycket mer info under nya undersidan Coronasituationen.

I övrigt har situationen gjort det många materialpriser har gått upp, samt stor efterfrågan på hygienrelaterade produkter, så jag kommer troligtvis justera priserna närmaste månaderna. Än så länge kan ni dock åtnjuta de lite för låga priserna!

Jag har även fått en hel del nya smycken, men inte hunnit sortera in dessa. Har ni specialbeställt något senaste året lär det ha kommit, och är ni förbi i studion så säg till så kan jag troligtvis hitta det redan nu.

Även om fler verkar pierca sig under pandemin — troligen för att fler är hemma och kan ta hand om sin piercing samt att folk passar på att smycka sig själv istället för att resa osv — så hoppas självklart även jag att det kan återgå till normala tider snart.

.