English via Google Translate

.

Start

Nyhetsbrev
Välkommen till Offer Studio!

Du har kommit till Offer Studio, en piercingstudio i Umeå. Här kan du läsa mina skötselråd, kolla på bilder, fråga mig eller kommentera saker på kontaktsidan etc. Vill du ha ett mail när nyheter läggs upp eller galleriet uppdateras? Skriv in emailadress till höger!

Idag torsdag: Sovdags! Hör av dig tidigast 10:00 för bokning, har troligen tid idag eller ikväll!
Ring eller be om sms-bokningsmall för att boka tid.

Nyheter

2018-05-22 Sommaren och Doroteabesök

Under sommaren är jag planerat upptagen/borta åtminstone vid följande datum:

  • 8-10 juni (piercar i Dorotea)
  • 13-18 juni
  • 28 juni - 2 juli
  • 23-29 juli
  • 2-5 augusti
  • 8-13 augusti
  • Färdigrest!
Denna lista har uppdaterats under sommaren.

Om du inte vill boka tid kör jag drop-in:
  • Troligen onsdag 23 augusti 16-19
  • Troligen onsdag 30 augusti 16-19
  • ...
Denna lista uppdateras allt eftersom. Står det Troligen bekräftas detta senast två dagar innan.
Det går som vanligt även fint att ringa/sms:a samma dag, om jag inte är bortrest/dylikt.

I övrigt så är det fuktigare i juli-augusti och det innebär generellt större infektionsrisk. Därför är det ofta klokt att vänta med många piercingar till september. Piercingar som inte alls är lika utsatta är slemhinnepiercingar (tunga, smiley, tongueweb, de flesta genitala). Septum och piercing i läppen klarar sig rätt bra också. Dom värsta att göra är näsvinge samt hårdare delarna av öronen.

Denna del av nyheten har flyttats ned, då den redan varit.
Den 8 & 9 juni så finns jag på Dorotea Tattoo Weekend och piercar. Jag tar normala priser, och har möjlighet att göra det mesta, inklusive genitalpiercingar. Troligen tar jag även med mig massa smycken som jag också säljer.

Gratis inträde 12-17 på lördagen, i övrigt kostar det 100 kr per dag & kväll, då det är band som spelar osv. Enbart kontanter hos mig.

2017-12-06 Musikhjälpenveckan!

Jag vill göra alla påminda om att Musikhjälpen mellan 11 och 17 december befinner sig i Umeå under parollen "Barn är inte till salu". Offer Studio kommer att bidra, tyvärr kan jag inte säga hur mycket ännu pga lite dumma regler för företag, men meddelar senare!bidrog med 20% av veckans intäkter, vilket blev 954 kr. Hjälp till du också genom att skapa engagemang eller bidra på annat sätt!

I övrigt kommer jag ha gott om tider att pierca under veckan, även om onsdags-drop-in:en troligen blir en timme kortare.

Jag lägger även upp hade även en infobanner för #mh2017 där ni kan kunde se vad som sker hela veckan.

2017-11-28 Nya smycken!

Nu har äntligen storbeställningen kommit och sorterats upp! Så det mesta finns åter i lager. Se till exempel alla navelsmycken på bilden intill. Tänk på att roligare smycken har jag ofta bara en av varje, så passa på om du ser något du vill ha!

Nu finns även fler septumclickers, pushlabretter, bröstvårtesmycken och mycket annat. Även fyllt på lagret med läksmycken, så nu finns bland annat smidigare smiley-bcr, mindre kristaller till öronpiercingar och fler läksmycken i svart och guld. Helt enkelt går det oftare att få snyggare smycken redan från början!

Kom förbi på drop-in som jag normalt kör onsdagar 16-19, annars går fint att boka tid som vanligt.

.