Non-Swedish? English summary of webpage

.
OBS: Google har hittat på att jag är mitt i stan och/eller stängd -- jag är fortfarande aktiv på Mariehem.

Gästbok


Just nu: Idag är det drop-in mellan 16 och 18 (ev längre), kom gärna förbi! Hitta hit. Enbart kontanter. Eventuellt tid innan eller efter det också, ring/sms:a för att boka.
Vill boka tid istället? Hör av dig tidigast 10:00 för bokning.

Visa plan för kommande dagarna

Skriv gärna kommentarer och frågor här! Ni kan även nå mig på min mobil (helst ej sms) på phone number. Håll god ton och skippa påhopp och hot så blir allt så mycket trevligare!

Den senaste månaden har genomsnittstiden för svar varit 2 timmar och 28 minuter.

Meddelande
Skriv 3 här:  för att undvika spambotar
Namn:
E-mail:
Skicka till: gästboken endast offer
Önskar eventuellt svar till e-mail
Meddelande:

FAQ

- 2020-02-08 20:35
När kan man byta piercingarna? Har haft mina helix piercingar i 1 månad nu, kan jag byta de med ringar av guld?

Offer svarar

:

Jag brukar säga när det sett och känts helt bra minst en månad. Så ofta efter 4-6 månader.

Jafar Hussein

- 2020-02-06 16:09
Hej!
Undrade om du gör stretching, och hur mycket det kostar om du gör det.

Mvh Jafar.

Offer svarar

:

Hej!
Jag kan absolut hjälpa till att töja. Det beror på hur mycket och var det handlar om, men ring/sms:a för att boka tid, eller kom förbi på drop-in (ofta tisdagar & torsdagar) så löser vi det. :)

Ida Östensson

- 2020-02-04 13:33
Hej! Jag funderar på att ta en helix hos er och undrar om man kan börja med en ring direkt ist för ett örhänge med en plopp bakom

Offer svarar

:

Hej!
Ringar får inte vara ifred alls på samma sätt, och är dumt att sätta in från början, speciellt i hårdare delar (brosk). Dessutom hade vi behövt sätta in en märkbart större ring för att tillåta uppsvullnad. Jag sätter oftast in labretsmycken (stav med platta på baksidan, och kula/pärla på framsidan). Det går att sätta in en (större) ring men det är betydligt större risk för problem då.

Anonym

- 2020-02-01 22:22
Kan du rekommendera någon sida där det är bra att köpa piercingar, t.ex piercingkungen?

Offer svarar

:

Hej!
Köp smycken hos dom som också piercar - det är de enda som har kontroll över vad som säljs. I första hand rekommenderar jag att du köper av din lokala piercing studio. Men det finns även studios som har försäljning över internet, dom största i Sverige är barbarella.se. Även platinum ink, calm och tribe har webshoppar. Men går du till din lokala studio kan dom ofta ta hem smycken från återfölsäljare, och blir billigare även för dig. Hör av dig om du vill ha hjälp att få tag i något smycke!

Thyra

- 2020-01-26 15:28
Hej! Jag gjorde navelpiercing hos dig för ca ett år sedan. Det läkte fint till en början men nu på senaste har den varit irriterad och röd och börjar vandra ut ur kroppen, sitter inte fast i mycket hud mellan. Ska jag ta ut piercingen eller försöka rädda den? Om jag ska rädda den, hur gör man?

Offer svarar

:

Hej!
Svårt att säga utan att kika på den, men har den migrerat (stöts ut) mycket så är det bästa du kan göra att ta ut den. Den kommer inte att vända och gå inåt igen. Ofta är det på grund av dåligt smycke, tighta kläder eller att en fastnar mycket i den som dom stöts ut. Ibland går det att göra om dom sen, men ofta märkbart större risk att det händer igen.

Emma

- 2020-01-25 01:47
Hej! Min vän vill göra tungpircing och undrar om du har tid imorron nån gång under dagen?

mvh Emma

Offer svarar

:

Tror vi redan hunnit snacka om det. :) Samt tar bara bokning över telefon - ring/sms:a samma dag.

Ma

- 2020-01-17 17:52
Hej. Jag gjorde en Prince albert hos dig några veckor innan jul och den har läkt jättebra.
Hur mycket kostar det att töja hos dig och när kan jag göra det? Efter 2 eller 3 månader? Tack på förhand :)

Offer svarar

:

Hej!
Jo, jag svarade på när du skrev förut, kolla spamkorgen :) Men vettigt att vänta närmare tre månader egentligen, men går tidigare också. Smycke +50 kr brukar jag ta, så 150-200 kr får du räkna med.

Nath

- 2020-01-11 21:04
Hej!
I november tog min dotter hål i örsnibbarna med pistol (har förstått nu att man bör gått till studio för att undvika pistol) allting har gått bra, dock fastnade hon med örhänget i tennisnätet några v in på läkningen. Efter 7 v böt vi smycke (små ringar) enligt rekommendation och i det ena hålet är det som en knöl i/bredvid hålet. De syns inget men man kan känna det. Vi tvättar med kompresser med koksalt lösning sen några dagar tillbaka. Hur vet man om det är en infektion eller en ärr knöl ? Läste på din sida om aspirin pastan man kunde ha på, bör jag testa ? Det verkar inte göra ont, kan komma pytte lite smuts på ringarna, men det ser inte varigt ut.
Tacksam för svar!
Vänliga hälsningar / Nath

Offer svarar

:

Hej!
Svårt att säga utan att kika på det, eller åtminstone veta mer. Skulle inte tro att det skulle hjälpa i det här fallet, men koksaltlösning är aldrig fel. Vill ni få lite mer rådgivning kan ni höra av er för bokning samma dag, eller komma på drop-in på tisdag (ca 16-18, ev längre).

FAQ

- 2020-01-09 18:15
Är det vanlig att piercingen blöder, att den blir lila och röd? (Helix)

Offer svarar

:

"Beror på". Eller vanligt som att det händer majoriteten är det inte, men det kan bli som ett blåmärke runt piercingen och det behöver inte vara några problem. Att den blöder lite i början av läktiden är inte heller konstigt. Är du orolig så kontakta din piercare (mig?).

A

- 2020-01-05 01:46
Hej!
Jag har en drygt 2 år gammal conchpiercing som nu börjat krångla och framförallt så har jag fått en ganska stor knöl på baksidan av piercingen... Jag har läst en del om ’NoPull piercing disc’, vad är dina åsikter om det? Funkar det? Och har du såna hemma?

Offer svarar

:

Hej!
Har jag gjort den?
Men ja, NoPull piercing disc är en vettig produktför sådana problem. Jag råkade vara först med Sverige med den även - och jag har den samt (i vissa fall bättre) alternativ hemma. Hör av dig om du vill ha hjälp :)

Sofia

- 2020-01-03 07:21
Hej

Jag har tidigare haft ytterligare tre hål i örsnibbarna som växt igen. Vill ta om dessa. Vill också göra en Helix. Är de dumt att göra alla dessa samtidigt? Hur bör jag sprida ut intervallamässigt? Och så önskar jag boka tid förstås :) Tack på förhand.
Mvh

Offer svarar

:

Hej!

Mjukdelar är rätt lugna, så ingen omöjlighet att göra alla i en session. Det är dumt att göra piercingar i hårdare delarna på båda sidor samtidigt för att det gör det lurigare att sova osv. Men har du ingen stress kan du ju dela upp dom två och två. Finns ingen större poäng att vänta många veckor mellan dom egentligen, om dom första verkar läka bra. Yes för att boka tid så ring eller be om smsbokningsmall samma dag. :)

Anna

- 2019-12-14 16:08
Gör du daith piercing?

Offer svarar

:

Jadå, den har blivit rätt vanlig. :) Ring eller be om smsbokningsmall samma dag för att boka tid.

Ellen

- 2019-12-11 23:30
Hej! Jag har tidigare haft hål i öronen men som har vuxit igen, och är sugen på att ta om dem hyfsat snart men är ofta i klorvatten. Hur lång tid behöver jag undvika bassängen efter nytagna hål?

Offer svarar

:

Hej!
I teorin finns det en risk under hela läktiden, dvs 2-4 månader brukar jag säga. Men mjukdelar är rätt snälla, och störst risk i början, så håller du dig ifrån i några veckor är det troligen lugnt. Ring eller be om smsbokningsmall för att boka tid, eller kom förbi på drop-in!

Lina

- 2019-11-30 02:02
Hej, jag fyller 18 om några månader och undrade om det går bra att göra nipple piercing hos dig ?

Offer svarar

:

Hej! Enligt lag finns inget som hindrar, och är du så nära 18 brukar jag inte besvära föräldrar, så det går nog att lösa.

S

- 2019-11-26 18:57
Hej! Jag tog navelpiercing igår och den är liite sned, är det något som går att rätta till?

Offer svarar

:

Hej! Det beror ofta på hur personen står osv, därför jag alltid märker upp och låter en kolla själv. Men enklast vore om du kommer förbi så snart som möjligt så kanske det går att lösa! Försökte ringa dig för är i studion nu, men kan gå annan dag i veckan annars.

Alice Jansson

- 2019-11-21 10:28
Hej jag är sugen på att ta en navelpiercing och jag är 16 år, undrade om det är ett måste att ha med sig en förälder eller om man bara kan komma med en kompis istället om jag har förälders tillåtelse, tänkte att det blir lättare när föräldrarna jobbar:)

Offer svarar

:

Hej!
Behöver jag ok från förälder så får den helst följa med, men annars går det ofta bra att lösa över telefon. Så se till att (rätt) förälder finns tillgänglig så när du bokat tid (eller kommer förbi på drop-in) så löser vi nog det :)

H

- 2019-11-11 13:14
Hej! När du sätter in en stud som läksmycke i näsvingen, hur ser smycket ut?

Offer svarar

:

Hej!
Dom flesta vill ha med en liten sten, och då normalt vit, som på bilden under Piercingar och Näsvinge på hemsidan. Dom är 2,35mm i diameter. Har även i andra färger, samt guld och bara blanka (2mm då).

Lisa

- 2019-10-23 20:26
Jag tog min septum för lite mer än en månad sedan och den kliar väldigt mycket, är det normalt och bara en del av läkningen?

Offer svarar

:

Hej!
Det kan klia en del under läkningen, och den kan ta några månader, men för dom flesta är det mest märkbart första veckan/veckorna. Troligtvis är det inget fel, men kan ändå vara värt att undersöka. Lite lurigt att felsöka över gästbok/mail, men slå en signal eller kom förbi på drop-in så kan vi lura på det.

Ann

- 2019-10-17 16:59
Min tragus togs för ca1v sedan. Inga problem första dagarna men nu sväller den. Lät den vara första två dagarna sen när jag börjar tvätta osv så upplever jag att det blir ömt, svullet. Nu gör den ont men inget var eller speciellt röd och staven syns så är nog inte för kort. Är det normal läkning? Är min första och sugen på fler ju :)

Offer svarar

:

Hej!
Du tog den hos mig? Ta det lugnt med tvättandet, se till att blöta upp dig väl innan, och tvätta försiktigt. Svårt att säga utan att kika på. Borta till nästa tisdag, men är du orolig så kom förbi då. Huvudsaken den inte är för kort.

Emilia

- 2019-10-17 11:11
Hej! Undrar om du kan tipsa om bra hemsidor för piercingar? Samt vilket material är bäst att ha i en piercing i örat? (Brosket)

Offer svarar

:

Hej!
Jag rekommenderar framförallt att köpa från ställen som också piercar, det är dom du kan veta har koll och inte säljer skräp. Förslagsvis gå till din lokala studio, då får du även hjälp att hitta rätt storlek, tjocklek osv. Det vi inte har hemma kan vi ofta ta hem. Men vill du beställa själv från Sverige är det framförallt barbarella.se som rekommenderas, då behöver i regel inte tänka på material själv. Ofta avslöjas inte exakt vilka material det är, utan det används paraplybegrepp som "kirurgiskt stål" eller "titan" som kan vara från väldigt olämpliga till jättebra. Önskar du något från Barbarella kan du höra av dig så tar jag hem det och du får det troligen billigare då också.

Moa edvinsson

- 2019-10-01 18:30
Hej jag har tänkt och fixa några hål! Nästippen, 3 styckna surface” bakom nacken. Vill gärna veta vilken dag/tid som jag kan komma och även kostnad.

Offer svarar

:

Hej!
Med nästippen, menar du vertikal eller horisontell nästipp ("Rhino piercing" eller "nasallang")? Båda är väldigt ovanliga, men är inte omöjligt, har grejor hemma för båda. Bör räkna på 500 kr för sådan, samt rekommenderad rengöring för 100 kr.
Gällande surfacepiercingar är det så få som vill ha det så jag sällan har särskilt många sterila läksmycken hemma. Det är absolut möjligt, men blir viss fördröjning som det ser ut nu. Jag har inte särskilt många lämpliga surfacesmycken hemma, och därifrån jag normalt tar hem har slut på det mesta. Det går att få tag i övriga storlekar men då blir det märkbart dyrare (150kr extra/st). Grundpriset är annars 500 kr för rund surface (högre risk för utstötning) och 600 kr för flat surface (mindre risk för utstötning). Efterföljande är 100 respektive 200 kr billigare. Så tre flat surface går på 1500 kr (med plattor på ändarna) om jag har det hemma, men mer troligt närmare 2000 kr om jag måste ta hem & sterilisera speciellt för dig.
Ring eller be om smsbokningsmall för att boka, och tar i regel bara bokning samma dag. Men jag har tid dom flesta eftermiddagar/kvällar så! Surface blir troligen bara konsultation då jag har få hemma. Hör av dig så ser vi :)

Sanna

- 2019-09-27 14:49
Hej! Kontaktade dig för någon månad sedan men troligen har mailet försvunnit i cypervärlden(skräppo sten).

Hade septum för några år sedan som troligen vuxit igen, undrar nu om det är möjligt att ta igen? Isåfall vilka smycken finns det? Vill gärna ha så litet smycket som möjligt i guld. Ring eller hästsko spelar ingen roll! :)

Offer svarar

:

Hej!

Jag svarade dig dagen efter, men ja, risken finns att mitt meddelande hamnade i din skräppost. Hoppas du har bättre koll denna gång :)

Jodå, det går normalt att ta om. Jag har små hästskor i guld i flera storlekar vet jag, så något hittar vi nog! Kostar lite extra, men det bör man alltid räkna med. Ring eller be om smsbokningsmall för att boka tid. :]
[tar bort efternamnet och lägger upp på sidan]

FAQ

- 2019-09-26 20:08
Hur länge bör man vänta med träning efter ny piercing?

Offer svarar

:

Det beror på vilken typ av piercing det är, och även hur den mår och vilken typ av träning. Slå en signal så kanske jag kan svara bättre :)

.

- 2019-09-22 13:05
Hej! Efter hur lång tid kan man byta sin helix piercing till ring?

Offer svarar

:

Det beror på hur det läker. Jag brukar säga när det sett och känts helt bra minst en månad i sträck. Ofta efter 4-6 månader, men det varierar mycket, kan alltid ta längre tid.

Persson

- 2019-09-18 11:24
Om man av någon anledning inte kan behålla en piercing man gjort hos dig, kan man få tillbaka pengarna då?

Offer svarar

:

Generellt inte nej, du betalar för en tjänst och inte en vara du kan lämna tillbaka. Behöver du ta ut eller gömma den tillfälligt (eller längre tid) och tror den kommer växa igen så hör av dig innan du tar ut den - det kan gå att lösa.

Lisa Karlsson

- 2019-09-09 18:04
Hej!
Jag fixade septum för inte så länge sedan som nu håller på att läka, allt har gått bra hittills men sen gick jag och blev dunder förkyld och är täppt och snuvig i näsan. Jag undrar om det här kommer påverka läkningen eftersom jag nu är ständigt snuvig och snorar. Är det något extra man bör tänka på medan man läker en septum medan man är sjuk?

Offer svarar

:

Hej!
Inte egentligen, bara att fortsätta att hålla hygienen, vilket kan vara lite lurigare eftersom man vill snyta sig ofta osv. Septum klarar sig ofta bra. Blöt upp dig extra innan tvättande ifall det verkar ha fastnat snor där, så du inte roterar in det i hålet och skadar piercingen i onödan.

A

- 2019-09-05 18:33
Okej då förstår jag, hur länge måste man vänta innan man kan byta ut sin stud till ring? :)

Offer svarar

:

Det beror på, men räkna med 3-4 månader. När det har känts helt bra en månad.

A

- 2019-09-04 18:26
Hej! Funderar på att ta näsvinge. Sätter du alltid in en stud först eller går det att få ring direkt? :)

Offer svarar

:

Hej!
Jag sätter oftast in stud eller labret som läksmycke. Det går att få ring i början, men bör du räkna med längre läktid och större risk för problem, och dessutom inte lika liten/tunn/tight som många önskar. Så dom flesta väntar med ring. :)

Nicole

- 2019-09-04 14:52
Det är tyvärr lite för långt för mig att komma förbi. Kan man göra det själv? Borde jag tänka på något särskilt? Vilka mått på stav kan bli bättre?

Offer svarar

:

Jodå, nog går det att göra själv. Är den inte jätteirriterad bör det gå. Ptja, gör det gärna efter dusch (så är det varmt och uppblött), kan ta någon droppe snäll olja vid framförallt införandet. Sen bör du ha ett vettigt material, en PTFE eller G23-titanium t ex. Troligen körde vi 1,6mm tjocklek, men vilken längd vi satte in vet jag inte, men eftersom den är för kort så mät avståndet mellan kulorna som du önskar, och köp en stav i den längden (eller någon millimeter längre). Barbarella.se har vettiga grejor, om du inte har någon studio i närheten. Kan gå att göra överföring till mig och att jag skickar med post, men isåfall får du ringa och vi tar det därifrån.

Nicole

- 2019-09-03 23:49
Hej, jag piercade nipple piercings hos dig i mars. Dem läkte fint efter 2veckor men nu i somras blev dem irriterade. De har ingen plats för att läka i lugn och ro. Borde jag skaffa längre smycken?

Offer svarar

:

Hej!
Är den för tight bör du absolut skaffa en längre stav. Har du möjlighet att komma förbi? Ibland blir bröstvårtan större än beräknat pga kanalen som bildas och ev ärrbildning, så inget konstigt. Hör av dig om du vill boka tid, eller kom förbi på drop-in på torsdag t ex.

H

- 2019-09-02 16:01
Hej, lite frågor om skötsel! Tog helix hos dig igår och köpte då även prontolind sprayet som du rekommenderade. Läste på förpackningens instruktioner och där säger den att man ska rengöra 3-5 ggr/dag men från vad jag uppfattat av dig så gäller max 2 ggr/dag. Vad borde jag göra? Sen undrar jag också om man bör spraya direkt på örat eller om man ska spraya på tops och rengöra så och hur mycket man isåfall "pilla" runt med topsen.
Mvh den som inte vill få infektion! :)

Offer svarar

:

Hej!
Ja, jag skulle säga att det räcker med två gånger per dag, men försiktig applicering skadar egentligen inte om du gör det oftare, men tar ju slut snabbare då också. Dock bör du inte mekaniskt rengöra mer än max två gånger per dag (samt minska till en gång per dag när det börjar kännas bra). Dvs med topz avlägsna intorkad sårvätska osv. Dessutom bör det alltid föregås av uppblötning (tvätta när du duschat, t ex). Jag föredrar pipett egentligen, minst slöseri då. Men det går fint att antingen spraya direkt på området eller ta på en topz. Lycka till!

Ma

- 2019-08-30 09:32
Hej. Har tänkt göra en Prince albert piercing hos dig.
Tänkte höra hur lång läkprocessen är och hur lång tid det tar innan man får ha sex igen?:)

Offer svarar

:

Hej!
Det kan variera rätt mycket beroende på hur det ser ut och hur ifred den får vara, men räkna på 2-3 månader normalt. Sällan ömt så många veckor dock. Vid barriär (kondom) går det att ha sex väldigt tidigt (dagar) men vettigast att vänta 1-2 veckor skulle jag säga, lite beroende på hur det känns och ifall/hur-länge det blöder. Utan kondom bör du egentligen vänta läktiden ut.

Leo Sahlström

- 2019-08-26 13:22
Hej!

Jag undrar om du har någon tid imorgon (27/8) för jag och en kompis vill komma och pierca näsan. Undrar också om man kan ha en ring som läksmycke i näsvingen.

Offer svarar

:

Hej!
Tyvärr inte, som det ser ut nu är jag tillbaka först torsdag morgon. Det går att sätta in ring som läksmycke i början, men större risk för problem, samt att det ofta inte går att få så tight ring som många vill ha. Vi kikar på det på plats, beror lite på hur näsvingen ser ut osv. Ring eller be om smsbokningsmall samma dag för att boka tid!

Anna

- 2019-08-14 23:19
Hej!
Jag har haft 2 piercingar i tungan. Dessa har vuxit igen. Om jag får hjälp att sätta i smycke i de gamla hålen hos dig, kommer det bli lindrigare läktid än när de togs först gången? Eller kan jag förvänta mig att det blir som att piercat sig på nytt?

Offer svarar

:

Hej!
Ibland när folk tror att hål växt igen har dom bara dragit ihop sig så mycket att inte ens tunnaste smyckena går igenom - men finns chans att dom är smalare än så. Är dom helt igenläkta bör du förvänta dig en helt ny läktid. Ibland är dom delvis öppna, säg att två tredjedelar av hålets djup är kvar, då blir det en lindrigare läktid. (Iaf om det görs med speciell metod/verktyg, men jag gör/har det så)
Hör av dig samma dag för att boka tid eller kom på drop-in så ser vi vad som är möjligt!

Arwa yoseef

- 2019-08-13 18:18
Hej! jag undrar en sak jag ska pierca mig snart och det kommer förmodligen bli hos er och jag fyller 16 28 september måste man ha med föräldrar då eller räcker det med att man kan ringa dem när man är väl på studion så du får höra deras godkännande eller måste dem följa med?
Med Vänliga Hälsningar arwa Yoseef

Offer svarar

:

Hej!
Trevligt. Ofta räcker det med ok över telefon på plats, så se till att dom är tillgängliga bara :)

A

- 2019-08-04 20:23
Hej pierca min medusa hos dig för några månader sen och tänkte nu byta smycke, men jag får inte av kulan från bioplaststaven och ja vet inte om ja ska skruva upp den eller om ja ska bara \"dra\" av den haha

Offer svarar

:

Hej!
Är det en kula (inte platt på framsidan) så är den gängad, dvs du måste hålla i staven/baksidan och snurra motsols (om man tittar på ditt ansikte) några varv. När det är bioplast är gängningen trögare, så kan kännas som det inte snurrar på sig. Är det en *platt* sten du har så är det bara att dra, men har inget minne att jag satt någon sån i år i överläppen. Oavsett går det att klippa av smycken, men då är det trasigt, och det kan vara onödigt. Jag kommer vara i studion en del imorgon (eftermiddag och/eller kväll) så då kan jag hjälpa till annars. Lycka till!

FAQ

- 2019-08-04 12:14
Får man vara 14 och ta hål i naveln hos dig?

Offer svarar

:

Jag har ingen specifik åldersgräns, så ser naveln bra ut och förälder är med på det går det ofta att lösa.

FAQ

- 2019-08-04 12:10
Får man vara 14 och ta hål i naveln hos dig?

Tyra

- 2019-07-22 21:22
Tjena! Piercade en rook hos dig i December som läker finfint, och har börjat kolla på lite olika smycken tills det eventuella bytet någon gång nästa år, men vet int måtten på läksmycket! :D

Lurar på vilka mått dina läksmycken du använder har? Är piercad med en standard curved barbell (banana) med de mindre bollarna på :)

Tack på förhand för svar!!

Offer svarar

:

Hej!

Härligt, och bra att du väntar ut läkprocessen, tar ofta lång tid. Ja, det varierar, använder ofta 7, 8 eller 9 mm på 1,2-bananerna för rook, men minns inte vad vi satte i på dig. Enklast är att bara mäta. Kom förbi om du vill ha hjälp! Jag har ju även möjlighet att ta hem andra smycken än de jag har hemma, och då i regel billigare för dig även.

Elin

- 2019-07-19 23:39
Kommer du till stockholm snart? Skulle vilja ha en piercing av dig igen :3

Offer svarar

:

Hej!
Nej tyvärr inga planer att pierca där. Du får ta dig upp till Umeå, men du är så välkommen :)

Maja Larsson

- 2019-07-14 12:36
Hej, jag vill ta två stycken hål uppe vid örats kant, där det är brosk liksom. Jag tror man brukar kalla det Helix piercing. Jag vill sedan att det ska vara två små silver ringar i hålen. Då undrar jag vad det kostar för båda dem två hålen, med de två små silverfärgade ringarna? Sen även om du har silverringar eller nått liknande.

Offer svarar

:

Hej!
Yes precis. Olämpligt att sätta in ringar från början, men att byta till när det är läkt går ju. Grundpriset är 600 kr för båda med standardsmycke, och såna smycken går på runt 100 kr/st. Sen bör även ha pengar till rengöring, troligen 130 kr. Dom är ganska luriga, så bäst att vänta tills efter sommaren/fuktigheten med att göra dom.

FAQ

- 2019-05-29 16:48
Hur långa är ögonbrynspiercingarna som du sätter i när du piercar dina kunder?

Offer svarar

:

Det varierar beroende på hur ögonbrynet ser ut, och ibland hur djupt kunden önskar det.

FAQ

- 2019-05-27 10:56
Jag har fått en knöl på min tunga efter ca 4 dagar efter piercingtiden, den sitter alldeles bredvid hålet uppe på tungan. hjälp!

Offer svarar

:

Bäst att besöka (eller åtminstone ringa) din piercare. Är det jag som gjort den så är jag bortrest till 2-3 juni, men slå en signal så ser vi.

E

- 2019-05-19 23:00
Skulle du rekommendera att pierca medusa och vertikal labret på samma gång, eller borde man göra en åt gången?

Offer svarar

:

Den andra kommer vara lite obekvämare när du nyss gjort den första, men i övrigt går det fint att köra dom samtidigt. (Du hade lagt till mellanslag i din mailadress när du skrev här, så meddelandet kom inte fram direkt)

Lovis

- 2019-05-19 13:24
Hej! Är snart 17 år och vill göra tunga. Det jag undrar är om jag behöver förälders godkännande för att göra piercing hos dig?

Offer svarar

:

Hej!
Kan inte svara specifikt utan att snacka med dig, men beror på vad du gjort tidigare osv. Slå en signal eller kom förbi på drop-in så ser vi :)

Anonym

- 2019-05-12 21:22
Hej Hej!
Nu piercade jag inte hos dig men jag har en liten fundering. Piercade min conch för ungefär 2 månader sen nu och det har verkligen varit av och till med hur den läker, vilket jag var beredd på att det kunde bli. Fick en lättare infektion ungefär en vecka efter jag gjorde den som försvann jättefint när jag använde koksaltkompresser. Efter det har jag använt mig av en steril saltlösningssprej två gånger om dagen och den mådde bra fram tills kanske för tre veckor sedan. Märkte en bula vid hålet i innerörat som är kvar än idag. Den är lite svullen av och till (inte alls som den första infektionen jag fick) men har inget ont i den. Vissa dagar vätskar den mer än vad den gjort och färgen är mer mörkare gul än ljusgul/klar. Började med koksaltskompresser igen men den har varken blivit bättre eller sämre utan den har varit såhär i ungefär tre veckor nu. Idag verkade det som att jag fått en bula även vid hålet på baksidan av örat, dock är det lite svårt att se själv. Jag ska gå och träffa min piercare i veckan så hon får kika på den men undrade bara om det här är något du sett förut och vad jag eventuellt kan göra tills min piercare sett den? Blir bara så fundersam då den varken blir sämre eller bättre. Tack på förhand!

Offer svarar

:

Hej!
Svårt att hjälpa till på avstånd, så har du möjlighet hör av dig för att boka tid eller kom på drop-in. Finns absolut mer att göra, så behöver inte vara kört.

Anonym

- 2019-05-10 20:56
Hej! Funderar på att ta helix i ena örat och industrial i andra. Är det dåligt att ta båda vid samma tillfälle? Hur länge är det innan man kan bada efter håltagningen? Undrar eftersom jag eventuellt tänkte ta piercingen i början av juni och kommer troligen att bada mycket under sommaren. Går det eller bör man vänta till efter sommaren med att ta piercing?
Tack för svar!!

Offer svarar

:

Hej! Blir lite jobbigt att sova tänker jag, för lär vara ömt i båda öronen. Alltså läktiden är ju rätt många månader, så beroende på hur det läker så absolut minst en månad, men ofta kanske två månader, som är vettigt att vänta med sånt. Dessutom är det dumt att ta såna piercingar så början av läktiden blir under fuktiga tiden. Helt enkelt låter det klokast att vänta tills efter sommaren (september brukar vara lugn). Sen kan du ju göra dom med någon veckas mellanrum om du har svårt att sova på rygg :) Hör av dig när det är dags!

(tidigare inlägg är borta)
.