English via Google Translate

.

Gästbok


Idag måndag: Börjar bli sent, men testa ringa direkt om du vill ha tid ikväll!
Går eventuellt att boka för imorgon, ring isåfall.
Vill slippa boka? Nästa drop-in onsdag 16-19!
Snart: Borta 23-25 mars.

Skriv gärna kommentarer och frågor här! Ni kan även nå mig på min mobil (helst ej sms) på phone number. Håll god ton och skippa påhopp och hot så blir allt så mycket trevligare!

Den senaste månaden har genomsnittstiden för svar varit 4 timmar och 59 minuter.

Din ip-adress ser inte ut att vara från Västerbotten.
Du är medveten om att denna studio är i Umeå? :)
Meddelande
Skriv 3 här:  för att undvika spambotar
Namn:
E-mail:
Skicka till: gästboken endast offer
Önskar eventuellt svar till e-mail
Meddelande:

Elin

- 2018-03-13 07:59
Hejsan!
Funderar på att ta hål i öronen, och har hört att det är till dig man ska vända sig då, om man vill att det ska bli bra och vara skonsamt för öronen. Ser i prislistan att du har två mått för hål i örsnibben, 1,2 och 1,6 mm, om man bara vill ha "vanliga" örhängen, vilket mått ska man då använda?
Tack på förhand!

Offer svarar

:

Hej!
Ja, låter vettigt :) Dom flesta vanliga örhängen är på 0,8-1,2 mm. Så 1,2mm är lämpligt då. Bra att ha med extra kontanter dock ifall du önskar annat/roligare smycke än original osv. Ring eller be om smsbokningsmall samma dag för att boka tid! Eller kom på en onsdags-drop-in.

Anette Tiger

- 2018-02-27 21:43
Hej
Jag undrar om det finns någon tid för piercing i näsan under denna vecka?

Offer svarar

:

Hej!
Absolut, jag har tid dom flesta dagar. Idag (onsdag) har jag även drop-in 16-19, annars ring/sms:a samma dag för att boka.

Ledsen:/

- 2018-02-24 15:46
Hej! Piercade näsvingen hos dig för drygt en månad sen, den hade läkt ganska bra men nu åkte jag på en dunderförkykning och den åkte ut när jag snöt mig. Försökte få in smycket igen men det var svullet och ville inte gå igenom. Min fundering är nu hur lång tid kommer det att ta innan jag kan göra om den? Kanske är svårt att säga över internet men annars kanske jag kan komma förbi studion och du kan titta på hålet?

Offer svarar

:

Hej!
Åh :/ Nä, att försöka få tillbaka den själv brukar ofta leda till att det blir ännu svårare, därför det är bäst att höra av sig direkt om sån åker ut, för jag använder ledsticka när jag sätter tillbaka. Det är alltid bäst att ta i oskadd vävnad (dvs inte där du haft förut), så bäst att byta placering någon mm (eller till andra sidan). Oavsett bör du ju vänta till förkylningen är över, och ska den tas i närheten av gamla hålet är det klokt att vänta några veckor i alla fall. Visst får du komma förbi, men kommer nog säga samma sak.

fundersam

- 2018-02-06 11:46
Du kallar dig professionell, vad grundar du det på?
Vad jag hört är du självlärd och ofta väldigt slarvig. Fler än en gång har man hört och träffat personer vars piercingar varit sneda.

Offer svarar

:

Hej!
Sånt är alltid svårt att mäta. Jag är *i grunden* självlärd ja, dvs jag började för länge sedan utan att få någon direkt coaching (eller "gått någon kurs", även om jag aldrig hört något gott om dom som finns i Sverige med omnejd). Däremot har jag deltagit i seminarium, varit hos andra mer erfarna piercare, och håller mig uppdaterad. Till skillnad från dom jag inte skulle säga är professionella (som ändå har tillstånd osv), som antingen verkar gissa sig fram, använder förlegade metoder eller ger direkt destruktiva skötselråd.
Med tanke på hur många piercingar jag gjort, under så många år, så finns det säkert en hel del som inte blivit lyckade av någon anledning. Är någon inte nöjd hoppas jag dom hör av sig, för det går ofta att lösa.
Trots att Umeå är en relativt stor stad är jag den enda som lyckats ha piercingstudio i någon längre tid (under 2000-talet), vilket också talar för att folk generellt är nöjda.

Michelle

- 2018-02-01 07:42
Hej!!
Min kompis och jag funderar på att komma till dig samtidigt och ta hål i öronen. Jag vill ha en piercing i tragus och hon vill ha två "vanliga" hål i öronsnibben (eventuellt ett hål då hon inte har bestämt sig.) Det är bara det att min kompis måste ha kirurgiskt stål eller titan då hon annars får allergiska reaktioner. Går det att fixa?

Offer svarar

:

Hej!
Kirurgiskt stål är ett samlingsnamn på flera material, varav dom flesta inte är vettiga. Höggradig (viktigt!) titanium använder jag ofta. Sen har jag svårt att tro att hon är känslig mot bioplast/ptfe. Oavsett så löser vi det. Kan kosta lite extra, men vi tar det på plats. Ring/sms:a dagen det är dags (eller kom förbi på onsdsags-dropin).

Madeleine Forsblom

- 2018-01-31 21:25
Hej! På väg till Umeå med min dotter (14år) som gärna vill ha en industrial piercing. Har en helix från förr i andra örat. Vi kommer från Finland. Vi är där v.9 fredag till söndag. Tänkte kolla läget Hur du jobbar då. Hälsningar Madeleine

Offer svarar

:

Hej!
Ja, det kan vi säkert lösa. Jag har inget inbokat då, så är troligen på plats. Ring (sms:a är ok ifall ni har svenskt nummer) samma dag bara.

W

- 2018-01-27 16:01
Heej! Har nyligen piercat näsvingen och undrar om man kan använda smink, om inte hur länge måste man vänta?

Offer svarar

:

Hej! I regel dumt att sminka just där och millimetern omkring, åtminstone så länge det kommer vätska och/eller är rött.

A

- 2018-01-22 19:43
Hej, går det att pierca bröstvårtor som är relativt "platta"?

Offer svarar

:

Hej! Ja oftta går det, men är ofta något (ibland mycket) högre risk för att dom stöts ut (migrerar). Måste kika på dom för att göra en vettig bedömning. Hör av dig om du vill boka tid, eller kom under någon drop-in :)

Hanna

- 2018-01-20 13:54
Hej! Kan man göra third eye piercing hos dig?

Offer svarar

:

Hej!
Jag bör ha något smycke som fungerar för det, men dom har stor migreringsrisk (risk att dom stöts ut) så generellt bättre att göra (två) dermal anchor och få liknande effekt. Finns risk att dom stöts ut också, speciellt om man fastnar eller slår till den, men betydligt lättare och snabbare läkning jämfört med att göra den som en surfacepiercing. Hör av dig om du vill boka tid!

-

- 2018-01-08 00:44
Hej! Ifall en piercar vertical labret hos dig - går det att få kulorna i en mindre storlek?

Offer svarar

:

Hej!
Det som ingår är båda kulorna i 4 mm (högblank titan). Det går att bytå en eller båda kulorna till (t ex) 3 mm istället för 30 kr/st, så ja. :)

Andreas

- 2018-01-04 17:59
Hej! Frågade detta i somras men har tappat bort svaret, tror du att det går att börja med 2mm på en septum? Är riiiiktigt sugen just nu men tycker det känns så himla litet med 1.2mm eller 1.4mm.

Tror du det går att börja på 2mm?

Offer svarar

:

Hej!
1,2 mm och 1,6 mm är det jag har som standard, men har även bcr (ring som stängs med kula) som läksmycke hemma på 2,4 mm. Så isåfall det vi kör :) Ring eller be om smsbokning samma dag bara så fixar vi!

Trum-Markus

- 2017-12-22 11:19
Tjenare Offer <3
Jag vet inte vad ingreppet heter, men jag undrar om du sätter in smycken/kulor under huden?
Om du gör det så får du gärna berätta lite om ingreppet och läkning mm...
/Markus
Ps:vi kommer så snart vi kan att bli västerbottningar igen.

Offer svarar

:

Men heej där!
Tyvärr är det inget jag pysslar med... ännu iaf :) Varit sån liten efterfrågan att det är inget jag påskyndat, men krävs en hel del utrustning jag inte har för det så lär dröja.
Trevligt att höra att du är påväg tillbaka!

anonym

- 2017-12-18 18:44
Hej. hur länge ska man rengöra sin navelpiercing? hur många veckor/månader?:)

Offer svarar

:

Hej!
Det beror på hur det läker, jag brukar säga "när det sett och känts helt bra i en månad i sträck", så ofta 3-5 månader.

Annika

- 2017-12-13 16:42
Hej Offer!
Jag vet att man ska boka samma dag som man vill pierca sig men jag tänkte bara kolla av om du ha tänkt hålla dig i stan på lördag dag? (16/12)

Offer svarar

:

Hej!
Jodå, någon gång på eftermiddagen där ska nog gå :) Inga större resplaner förrän sista dagarna i december som det ser ut som nu.

Tua

- 2017-12-08 15:09
Hej! Jag tog Navelpiercing hos dig förra veckan, och det mår jättebra. Jag har en fråga, hur byter man sten? Ska man ta ut hela smycket eller finns det ett annat sätt man kan göra det?

Offer svarar

:

Hej!
Härligt att höra. Stenen byts genom att klämma försiktigt på kulan/höljet (nedre delen av smycket dvs). Lättast att använda någon tång/dylikt, och gärna lite papper eller en tygbit för att inte repa smycket. Så det går att göra utan att ta ut det, men var försiktig. Ta inte ut smycket innan det är läkt, risk du skadar hålet och att du inte får tillbaka det igen. Annars kom förbi om du har möjlighet!

M

- 2017-11-26 21:29
Hej, vad kostar det att göra en industrial piercing hos dig?

Offer svarar

:

Hej!
Det är 600 kr för den kombinationen. Oavsett om man kör två separata eller ett kombinerat smycke. Rekommenderar H2Ocean som rengöring också.

Sara

- 2017-11-14 16:34
Jag har tidigare haft en vertikal labret dock tog jag ut den sedan några månader tillbaka pga läkningssvårigheter . \\(Antagligen eftersom jag tog 2 till i ansiktet samtidigt) Men jag undrar om man kan ta en ny i underläppen eller om det inte går?

Offer svarar

:

Hej!
Dom kan ju ta några månader att läka, men vet inte hur förutsättningarna var i övrigt så. Om du klämmer försiktigt över där hålet var, känns det hårt då? Annars går det troligen att pierca på samma ställe. Men måste göra bedömningen på plats oavsett, så ring eller be om smsbokningsmall (eller kom förbi på drop-in) dagen du vill få det gjort, så hoppas vi det går att lösa!

Kristina

- 2017-11-06 07:14
Hej Offer!
Våren 2016 så piercade du en earl på mig. Varit jätte nöjd med den fram tills nu när mitt tålamod börjar ta slut. I över ett år så har en återkommande knöl bildats under ena sidan och den fylls med var. Den brukar kunna bli stor och riktigt ond innan den gör sönder in i piercingen!
Efter den spruckit så återkommer den mellan allt från 1 dag till 4 veckor. Bytte smycke efter en period utan blåsa till ett titan smycke, men när blåsan återkom igen så fick jag byta tillbaka till mitt läke smycke då knölen tryckte konstant på det andra smycket vars stav var lite kortare. Rengjort med koksalt i omgångar, samt annat som jag fått rekommenderat av apotek utan resultat. Istället har en liknande blåsa börjat återkomma även på andra sidan om piercingen, vilket började ganska nyligt. Bör jag ta ut min earl och låta allt läka?? Eller bör jag vänta tills jag har möjligheten att besöka en studio någonstans så någon får se om den går rädda? (Bor nämligen långt ifrån närmaste studio). För dessa blåsor börjar bli riktigt jobbiga nu!
Planerar dock att försöka åka till Umeå någonting närmaste 2 månaderna om du själv skulle vilja se över den!
Sjukt tacksam för svar!

Offer svarar

:

Hej!
Dom kan vara riktigt bråkiga, min egen är över två år och först på sistone den börjar kännas bra. Fastnar du mycket i den? I övrigt kan det vara värt att byta smycke till annat material (lämpligen höggradig titan om du har bioplast nu), eventuellt även gå ner i tjocklek. Något s om ger bra effekt för vissa är Emu-olja (tyvärr inte veganskt) och kan vara värt att testa. Jag säljer små ampuller i min studio, annars går att få tag på från andra ställen. I övrigt är det koksaltlösning som brukar fungera bäst. Gärna försöka bada den, men svårt att doppa hela huvudet så jag brukar ta en halv bomullsrondell heldränkt och gärna ganska varm och lägga över fem minuter eller så. Gärna två gånger per dag. Viktigt att skölja av efteråt annars blir huden uttorkad. Så kanske börja med det om du inte har möjlighet att komma förbi mig (eller annan studio) snart. Visst går det att ta ut den, men kan vara lurigt att göra om på samma ställe, och gillar du placeringen så skulle jag försöka lite till.
Hör av dig om du funderar på något mer (enklast att ringa) och/eller hör av dig när du är här så kikar jag på den. Lycka till oavsett!

Julia

- 2017-10-28 23:36
Hej!
Jag piercade bröstvårtan utomlands för några månader sedan. Jag fick inte så mycket råd där så tänkte höra med dig om man kan byta piercing själv? Och vilket material piercingen helst ska vara i? Jag undrar också om du rekommenderar något ställe där jag kan köpa en ny piercing som inte är en läkstav. Tacksam för svar.

Offer svarar

:

Hej!
Dom flesta byter smycke själv. När det gäller vilket smycke så är det bäst att vända sig till en studio, för säljs mycket skräp på internet, torghandlar osv. Ring eller sms:a mig om du vill boka tid, eller kom förbi på drop-in någon onsdag 16-19 :) Sen är det inte säkert det är läkt ännu, men det går ju att kika på isåfall.

Matiilda

- 2017-10-27 18:54
\"Dryga är att jag får verkligen INTE FÅR upp kulan på smycket.."

SKa det stå i förra meddelandet.. /MAtilda

Matilda

- 2017-10-27 18:52
Hej offer. Jag piercade min navel hos dig för snart 1 och ett halv år sedan. Hade en del problem med den ett tag men nu har den läkt. Pga detta så ha jag aldrig försökt byta smycke vilket jag skulle gärna vilja göra nu! Dryga är att jag får verkligen upp kulan på smycket.. jag vet inte hur jag ska få bort den.. ha prövat med att hålla i ena änden med en tång t.o.m men funkar verkligen inte hur mkt jag än skruvar... ha du nå tips eller skulle man t.o.m kunna komma in i hos dig så du kan hjälpa mig eller har du något tips haha?
Lite pinsamt problem men uppskattar svar! :)

Offer svarar

:

Hej!
Jadå, hör av dig så kan du komma förbi, försöka matcha ihop med något annat ärende. Annars drop-in onsdagar 16-19 :) Är det bioplast går det att klippa av det annars, men då är ju smycket förstört sen.

Anonym

- 2017-10-14 23:09
Tja! Har du några ringar till näsvingen som inte har en kula? Alltså typ bara en tunn ring?

Offer svarar

:

Hej!
Jadå i några olika modeller och storlekar i tjocklekarna 0,8 och 1,0 mm. Framförallt blanka men även några guld- och svartfärgade.

Anonym

- 2017-10-14 23:08
Tja! Har du några ringar till näsvingen som inte har en kula? Alltså typ bara en tunn ring?

alexandra

- 2017-10-02 23:41
hur länge måste man undvika smink nära piercing i näsvingen?

Offer svarar

:

Egentligen bäst att skippa det hela läktiden då det kan irritera, men värst så länge det kommer vätska eller är rött.

FAQ

- 2017-09-28 15:27
Piercar du snake eyes tungpiercing?

Offer svarar

:

Även kallad horisontell tungpiercing, yes. Förutsatt att tungan är lämplig och personen införstådd i riskerna för tänderna osv då :)

Emilia

- 2017-09-28 13:42
Kan du ta bort ärrvävnad på insidan av läppen?

Offer svarar

:

Det beror lite på, måste kika på det för att göra vettig bedömning. Sen finns ju alltid risk att det bildas ny ärrvävnad vid ingreppet. Det jag normalt kan göra är att ta bort knutor/dylikt i gamla (läkta) piercinggångar, ofta i samband med ny piercing. Ring/sms:a om du vill komma förbi eller kom på en drop-in så kikar vi.

Elin

- 2017-09-28 13:32
Hej! Vad kostar det att pierca båda bröstvårtorna?

Offer svarar

:

Hej! Görs dom vid samma tillfälle, med standarsmycke, utan rengöring eller extra kompresser går det på 700 kr. Men alltid bra att räkna med lite till om det skulle vara något. :)

Lovis Forsgren

- 2017-09-26 11:37
Hej! Jag funderar på att göra en septum hos dig framöver. Men jag undrar om septum passar alla olika näsor? Och kan man ha en hästsko under tiden som det läker?

Offer svarar

:

Hej!
Härligt. Det går i princip alltid att pierca, men utseendemässigt varierar det ju, och är individuellt. Jag tycker ofta septum passar, men ibland med en mindre/diskretare, och iblande med en större. Yes det går att få hästsko (i första hand blank/metallfärgad, men ibland svart/guld). Går på 30-70 kr extra. Ring eller be om smsbokningsmall när du vill boka tid! Eller kom förbi på drop-in :)

Alice S

- 2017-09-24 21:07
Hade ett super trevligt och professionellt möte hos offerstudio. Fick vettiga reflektioner kring piercingar jag funderat över. Efter konsultation valde jag att göra min underläpps piercing på vänster sida och start på 3 helix på höger öra. Gick snabbt och bra och alla priser är väldigt vettiga. Kommer garanterat att återvända för fler piercingar och konsultation!

Offer svarar

:

Tackar tackar :) Vi ses framöver!

Agnes

- 2017-09-22 20:24
Tänkte göra en tungpiercing hos dig och undrar vad en sån kostar?

Offer svarar

:

Går på 400 kr med standardsmycke, och rengöring gör dom flesta eget :) Dock bra att ha pengar till smycke att byta till då läksmycket är väldigt långt. Sådana går på 70-120 kr/st. Ring eller be om smsbokningsmall samma dag för att boka tid!

Julia

- 2017-09-22 00:15
Hej!
Hur mycket kostar det att göra piercing i halsen med smycken?
Bedövar du innan? Gör det mycket ont?

Offer svarar

:

Hej!
Är det dermal anchor du menar? Alltså en platta/sten på framsidan. Går på 600 kr för första, 500 kr för andra och 400 kr för övriga (om du vill göra flera). Med standardsmycken då, önskar du sten och/eller större går det på 50-70kr extra (per anchor). Dom bedövar man inte på nej, men brukar inte göra särskilt ont heller. Går ofta snabbt och dom allra flesta tror det ska vara värre än det är. :)

Amanda

- 2017-09-12 18:45
Är det möjligt att pierca industrial och tragus på samma öra samma dag? Går det utan att svullnaden blir för mycket?

Offer svarar

:

Jodå, det går. Risken ligger i att blir det problem (infektion i första hand) i något av hålen är det lätt att det även blir det i övriga. Sen lite jobbigare att pierca tre hål i hårdare delen av öronen på rad. Men absolut är det möjligt. Ring eller be om smsbokningsmall för a tt boka tid!

Tjej

- 2017-09-08 19:56
Hej, jag har funderat länge på att pierca bröstvårtorna...
Jag tränar ganska mycket och funderar hur det kommer bli med det, spelar fotboll också..Antar att det är från person till person men hur kommer det bli med det? Jag borde inte träna på ett tag efter piercningen va?

Offer svarar

:

Hej!
Det brukar vara rätt lugnt faktiskt, bara du inte (tränings)simmar osv :) Dock rekommenderar jag kompress över, och sen får gärna försöka undvika att slå till (eller få bollar på) dom oläkta piercingarna.
Sen visst, ifall du anstränger dig väldigt mycket kan det svälla upp något mer, men mer märkbart på tunga osv som sväller mycket normalt.
Hör av dig ifall du vill boka tid eller har några fler funderingar!

Amanda

- 2017-09-08 14:29
Säljer du internally threaded smycken för bröstvårtorna?

Offer svarar

:

Nepp, har inget sånt hemma just nu. Kommer i framtiden ha några reservsmycken med intern gängning, men det markant högre priset väger inte upp till dom få fördelarna generellt enligt mig. :)

Mikael

- 2017-09-05 18:39
varför har du inte ute din adress för så att man kan hitta åt dig.

Offer svarar

:

Under "Info" och "Hitta hit" går det att hitta adressen. Efter man förstått att jag faktiskt inte har några öppettider. Vill inte riskera att folk åker dit i tron om att jag har öppet. Måste ändå ringa/sms:a för att boka tid, och då tar jag adressen då annars. :)

Anna

- 2017-09-02 16:49
Hej! Har piercat naveln förut men nu har hålen har läkt igen då jag tog ut piercingen i ett år. Det är en förhårdnad av ärrvävnad under huden, men ovanpå ser allt fint ut. Går det att pierca i de gamla hålen, men att gå djupare ned under ärrvävnaden? Upplevde att staven ville migrera lite sist och att den började kännas lite ytlig.

Offer svarar

:

Hej!
Naveln är den jag oftast måste säga nej eller avråda till att pierca om, just på grund av ärrvävnad, speciellt om den migrerat tidigare. Visst kan vi kika på det, men alltid bäst när vävnaden är oskadd. Ibland kan det fungera att sätta den lite djupare ifall naveln är lämplig för det, men då blir det längre stav och längre läktid osv. Ring eller be om smsbokningsmall om du vill komma förbi för bedömning och eventuellt piercande!

Jesper

- 2017-08-27 13:01
Tjena de ä så att min ögonbryns piercing pajade någon i höstas under 2016 kommer ej ihåg när och då satte jag dit en näs piercing som inte skulle sitta där länge men pågrund av olika saker har jag inte kunnat köpa en ny och då undrar jag om man kan sätta dit en ögonbryns piercing utan att behöva töja upp de igen mvh Jesper

Offer svarar

:

Hej!
Beror på tjocklek osv. Om det var en näsvingepiercing är dom ofta tunnare, och isåfall lär det behöva töjas upp. Enklast är om du ringer eller smsar samma dag så får du komma förbi, så kan vi säkert lösa det.

Corina Selberg

- 2017-08-22 20:31
Dottern har problem med sin industrial. Ett av hålen har tydligen nästan vuxit igen (som en hinna på utsidan det ena hålet. Kan man ordna det tro ?

Med vänlig hälsning Corina

Offer svarar

:

Har hon tagit ut smycket/smyckena? För isåfall kan det ju dra ihop sig. Men vi kan väl kika på det. Ring eller sms:a samma dag så försöker vi hitta någon tid!

Hanna

- 2017-08-17 09:16
Hej ! Jag undrar om du tar hål i öronen på en 7 åring ? Mvh Hanna

Offer svarar

:

(Svarade till din mail på förra, men du kanske inte sett det, så skriver samma sak här)
Yes det går att lösa. Dock klokt att vänta något, fortfarande fuktigt i luften och därmed högre infektionsrisk. Mot slutet av augusti brukar det vara lugnt igen. Ring eller be om smsbokningsmall samma dag (eller kvällen innan) ni vill komma förbi!

Fråga

- 2017-08-15 23:35
Jag har tänkt lite på att det hade varit fint med navel piercing både uppe och nere av naveln. Och undrar kan man ta det samtidigt då eller ska man vänta och se tills det första har läkt?

Offer svarar

:

Det är få som har navlar som är lämpliga att ta på nederdelen, så skulle inte ha för stora förhoppningar. För att det ska fungera på ett vettigt sätt (inte bli en väldigt ytlig piercing) måste nederdelen vara formad lite som en läpp om du är med? Går det skulle jag ändå rekommendera att göra dom vid två olika tillfällen.

Adina

- 2017-08-14 20:03
Hej! Jag funderar på att töja min septum, hur ska jag gå till väga?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, beror lite på hur snabbt du vill och vilken typ av smycken du tänkt dig. Första steget efter 1,6mm är i regel 2,0 mm och dom går ofta att sätta in utan större ansträngning. Det kan vara trevligt att köra med en ledsticka (eller töjsmycke). Köper du smycke av mig så kan jag hjälpa till att töja upp :)

Anonym

- 2017-08-14 11:30
Heej! Jag funderar på att ta navel piercing och funderar på när de är smartast att ta då ja vet att piercingen kan bråka lite

Offer svarar

:

Hej!
Yes, dom kan vara lite luriga. Det kan för det första vara klokt att vänta några veckor till då det fortfarnade är hög luftfuktighet (högre infektionsrisk). Sen klokt att ta det då du inte ska resa utomlands, bada eller dylikt på någon månad. Många väljer att göra det på hösten så det hinner läka så mycket som möjligt innan sommaren. Ring eller be om smsbokningsmall när det är dags!

Helena

- 2017-08-13 16:02
Hej

Jag undrar om du har tid den 5/9 för att göra en septum-piercing..? Bor i Skellefte och är i Ume den dagen. Sen undrar jag vars på Mariehem du håller till..? Mvh Helena

Offer svarar

:

Hej!
Jodå, inga planer på att varesig resa bort eller vara sjuk då så. Har gömt adressen lite på hemsidan så folk inte åker dit när jag inte är där, men du hittar och/eller får den när vi bokar tid :) Ring eller be om smsbokningsmall samma dag eller kvällen innan bara.

Julia

- 2017-08-09 05:20
Hejsan! Jag är sjutton och fyller 18 nästa år och undrar om du skulle kunna göra nipple piercing ändå på mig? Mamma skulle då inte kunna följa med eftersom hon är hemma pga jobb (bor i luleå) Hoppas det ska gå att lösa!

Offer svarar

:

Hej!
Jodå, om bröstvårtorna är tillräckligt utvecklade osv så ordnar vi det. Kan ta ok över telefon, så bara se till att hon är tillgänglig :)

Mikaela

- 2017-08-07 19:01
Hej, jo jag vill göra en Orbital piercing (om jag inte fått fel namn på det) i vänstra örat. Jag har dock aldrig tagit hål i örat och undrar om pris, läkningstid och om du själv tycker det kommer se konstigt ut med en guldring där men inga hål i örsnibben. När borde man ta hålet? Är september en bra månad eller kan man ta nu i augusti?

Offer svarar

:

Hej!
Orbital är ingen speciell placering utan bara att flera hål i öronen förbinds med någon typ av ringsmycke. Dock klokt att vänta med att göra hålen tills det är mindre fuktigt, så september låter vettigt, även om det i slutet av augusti brukar hunnit bli ganska torrt. Beroende på tjocklek går det på 500-600 kr, samt rekommenderad rengöring på 120 kr. Hur det skulle se ut är jättesvårt att lura på utan att ha örat framför sig, och veta vad du tänkt. Ring eller be om smsbokningsmall dagen du vill komma förbi!

Emma

- 2017-08-01 22:21
Hejhej! Jag skulle vela pierca mig hos dig men jag har några mil att åka så jag undrar om du kommer vara i studion eller har möjlighet nu på lördag den 5 augusti.

Offer svarar

:

Hej!
Nej, jag var bortrest då. Är på plats imorgon måndag sen borta en vecka. Därefter lär jag finnas tillgänglig för det mesta!

Yrsa

- 2017-08-01 13:48
Hej. Jag gick till en studio i Umeå här om dagen, hon har typ nyss utbildat dig o har inte tagit sä många kurser. Hon säger att min tunga är förkort för en tungpercing. Ka. Tungan vara för kort. Och om inte skulle ni kunna göra en fasst ja har kort tunga?

Offer svarar

:

Ja, dessa "utbildningar"...
Att tungan i sig är för kort är ovanligt, men att strängen håller bak den är desto vanligare. Det kan gå att göra ändå, men kan vara stor risk du inte trivs med den. På vissa tungor har jag även möjlighet att kapa strängen (antingen vid samma tillfälle som piercingen eller tidigare), men det beror på hur du ser ut. Ring eller sms:a samma dag du vill komma förbi så ser vi vad jag tror!

(tidigare inlägg är borta)
.