English via Google Translate

.

Gästbok


Bortrest/Otillgänglig till söndag (27 maj). Skicka ett sms så hör jag av mig när jag är tillgänglig igen!

Skriv gärna kommentarer och frågor här! Ni kan även nå mig på min mobil (helst ej sms) på phone number. Håll god ton och skippa påhopp och hot så blir allt så mycket trevligare!

Den senaste månaden har genomsnittstiden för svar varit 1 timme och 23 minuter.

Din ip-adress ser inte ut att vara från Västerbotten.
Du är medveten om att denna studio är i Umeå? :)
Meddelande
Skriv 2 här:  för att undvika spambotar
Namn:
E-mail:
Skicka till: gästboken endast offer
Önskar eventuellt svar till e-mail
Meddelande:

Isabell

- 2018-05-18 09:11
Hej! Jag undrar om du ha nån ledig tid idag? :)

Offer svarar

:

Det hade jag haft, men du lyckades inte skriva rätt siffra (för att undvika spambotar) så såg inte att du skrev. Ring eller be om smsbokningsmall för att boka tid i framtiden, t ex idag. :)

alexandra

- 2018-05-15 23:45
hej, piercade näsvingen för någon månad sen och nu har det blivit som en "plupp" eller vad man ska säga bredvid piercingen. vad beror det på och försvinner den av sig själv?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, det är troligen det vanligaste problemet med den typen av piercingar du råkat ut för, hypertropisk ärrvävnad. Kolla under Info och Knölbehandling på hemsidan. Eller kom förbi studion (drop-in eller tidsbokning) så kan jag kika på och rekommendera saker på plats.

Anonym

- 2018-05-07 12:52
Hej! Förstod inte riktigt ifall du menade att du är borta till den 16e maj?

Offer svarar

:

Hej!
Efter idag är nästa möjliga tid onsdagen den 16 maj (då jag även har drop-in).

Anonym

- 2018-05-06 12:29
Hej!
Jag undrar vad det är för material i tungpiercingarna du säljer? Jag har tidigare haft hål i öronen som blev infekterade. Hål i naveln som började krångla när jag bytte från läkesmycket som var i nåt slags plast till ett smycke gjort av metall/stål eller vad det nu är. Min tungpiercing började även krångla en del när jag bytte från läkesmycket till ett smycke jag köpt av dig. Börjar fundera på om det kan vara något jag är allergisk mot..? Tänkte också höra med dig om du har något tips på vad för slags material jag kan testa då läkesmycket i tungan är väldigt långt och irriterande..

Offer svarar

:

Jag har olika material, så kan inte svara på. Som läksmycken använder jag G23-titanium, ibland i kombination med bioplast. Jag har många såna smycken även för användning efter läktiden. Ibland är det inte materialet utan att det är dåligt slipat eller så. Kom förbi om du har möjlighet så tar vi det därifrån!

Anonym

- 2018-05-03 18:57
Hej!
Jag funderar bara om du gör trippel forward helix percingar. Jag är 17 år kan föräldern godkänna via telefon eller måste de vara med?:)

Offer svarar

:

Hej!
Jodå, i dom (smått sällsynta) fall som det går att placera tre stycken så gör jag dom, yes. Men godkännandet fungerar över telefon, bara det inte är några konstigheter. :)

Tua

- 2018-05-02 17:34
Hej! Har du dropp in nästa onsdag, Den 9 maj?

Offer svarar

:

Nej, tyvärr inte! Jag har precis planerat in en drop-in på tisdagen dock. Du ser (längre ned) på förstasidan hur det ser med drop-in närmaste veckorna.

Lollo

- 2018-04-27 23:38
Hej Offer!
Piercade Helix hos dig för cirka två månader sen. Nyss upptäckte jag en gul/röd klump vid hålet bakom örat och är rädd att det blivit infekterat. Har skött skötselråden. Ska jag fortsätta som vanligt med skötseln och försöka vänta ut det eller finns det något extra jag kan göra? Var går gränsen till att en blir tvungen att ta ut smycket?

Tacksam för svar!

Offer svarar

:

Hej! Det låter som det kan vara det. Du kan ju kika på skötselråden Allmänt krånglande piercingar på hemsidan. Annars kan du komma förbi så får jag kika på det, lite svårt att felsöka på avstånd. Så länge det inte är för tight är det inte akut att ta ut smycket, och även risk att det blir värre (stänger in ev infektion). Hör av dig om du vill förbi!

:D

- 2018-04-24 19:10
Hej! Om man har en bit att åka till Umeå går det då bra och boka dagen innan?:)

Offer svarar

:

Jo, det går ofta att preliminärboka dagen innan, t ex "någon gång mellan 14 och 18", och sen hör jag av mig samma dag om exakt tid i det intervallet. Ring eller be om smsbokningsmall bara!

Emma

- 2018-04-24 10:34
Tjena! Bor i Övik men ska till Umeå på fredag. Tänkte höra om du har någon kvällstid på fredag? Åker 16.00 från Övik, så vid 19 kanske? Funderar på en näsvinge och eventuellt septum (om det går att kombinera dessa två utan att det blir för mycket smärta på samma gång haha). Om jag bara gör näsvinge, kan man få ring med kula som läksmycke då? Ha det fint! 😊

Offer svarar

:

Hej!
Sällan jag har tid efter 18 på fredagar (eller lördagar). Men är du här till lördagen också? Så lär jag ha tid då på eftermiddagen. Jodå det går att köra samtidigt, brukar inte vara tokfarligt. Det går att få ett sånt läksmycke, men läker betydligt bättre att inte ha ring alls (utan typ pärla/kula). Men vi tar det på plats!

Andreas

- 2018-04-16 19:34
Hej!

Jag undrar om ni gör Prince Albert Piercing?

Det jag undrar över är också, som jag har trång förhud som är svår att dra tillbaka. Det är ganska tajt där.
Jag undrar om det går att göra en Prince Albert ändå. Tex om det går att göra ett hål i förhuden där smycket kommer ut på undersidan?

Mvh
Andreas

Offer svarar

:

Hej!

Jodå, absolut gör jag det. Finns ett par bilder i galleriet också.

Det går inte att svara på utan att kika på den. Har du för tight förhud finns det risk att det blir tryck på smycket, och att det blir problem pga det (migrering och/eller att det inte läker). Sjäva utförandet kan även bli lite lurigare, vilket i praktiken ofta bara betyder att processen tar några sekunder extra. Att pierca även genom förhuden låter inte alls optimalt, rädd att det skulle vara svårt att rengöra och ställa till värre problem.

Har du testat att töja ut förhuden? Sök på "phimosis stretching". Vet flera som gjort detta med lyckat resultat.

Hör av dig om du har några funderingar eller vill komma förbi!

Anonym

- 2018-04-16 10:03
Hej! Jag gjorde en tungpiercing hos dig förra veckan. Nu när svullnaden börjat gå ner ser jag mer och mer att piercingen blivit sne. Den sitter på rätt ställe underifrån men lutar åt höger uppifrån. Jag börjar störa mig väldigt mycket på det och vill gärna komma in igen och få det fixat. Ska jag vänta tills den är läkt eller kan jag komma närsomhelst? Och behöver jag då betala fullt pris igen?

Offer svarar

:

Hej!
Åh, drygt. Ibland måste den placeras något åt sidan, men handlar framförallt om undersidan isåfall. Du kan komma direkt, men bekvämare om den får läka iofs. Anser jag att det kunde gjorts bättre så kostar det ingenting (reklamation), om det är en justering i övrigt tar jag 100 kr. Ring eller sms:a samma dag eller kom på drop-in så löser vi det!

:))

- 2018-04-15 21:25
Hej! Kan man komma 2 st kompisar och pierca sig samtidigt? Vi är 16 och 18 (jag som är 16 har förälder via mobilen) 1 av oss tänkte pierca näsa och en tunga och sen båda naveln:)

Offer svarar

:

Hej!
Jadå, absolut. Bara att ringa eller be om smsbokningsmall samma dag så fixar vi det. :)

Moa

- 2018-04-13 04:46
Hejsan. Har du fortfarande drop in för piercingar ? Isåfall vilka dagar/tider?

Offer svarar

:

Hej!
Absolut, varje onsdag 16-19 som jag inte har annat för mig. Såg att jag missat uppdatera på förstasidan, ska bli bättre på det, men uppdaterat nu. Annars har jag tidsbokning dom flesta dagar också, så bara att ringa/sms:a.

:))

- 2018-04-04 20:04
Hej! Jag hade tänkt att ta en tungpiercing här denna vecka men har precis fått en inflammation i bäckenet.
Mina föräldrar säger att jag borde vänta tills vi kommer hem från utlandet (vi åker i mitten på juni) & göra den i Augusti men jag vill göra den nu.
Vad är smartast? Kan denna inflammation göra något mot min piercing eller göra att min piercing blir infekterad när jag är utomlands? (Ska till Turkiet där det kan bli upp mot 40 grader)

Offer svarar

:

Hej!
Ja, det kan vara dumt att pierca sig när kroppen och immunsystemet redan är belastat. Tungpiercingar läker väldigt fort, infektionsrisken är i praktiken ofta bara max två veckor, och det är vad du bör ta hänsyn till. Så se till att få ordning på resten av kroppen så lär du ha gott om tid på dig att läka (tillräckligt) innan din resa. För ja, dumt att ha en oläkt piercing i annan bakteriekultur, speciellt när det är varmt och fuktigt. Hör av dig om du har fler funderingar eller vill boka tid!

Lina

- 2018-03-27 13:50
Hej!
För ca 2 år sen gjorde jag en intimpiercing i klitoriskappan (på annan studio då jag bodde i södra Sverige). Det uppstod en knöl vid hålet så jag frågade piercaren om den går att få bort, fick till svar att den bara försvinner om jag tog ut staven. Så jag tog ut staven, men knölen försvann inte. Den blev lite mindre men ja.. Är det något du kan ta bort?

Piercade mina bröstvårtor hos dig för snart ett år sen, är supernöjd med dom och tänkt komma förbi inom en snar framtid för att korta stavarna och göra mer hål! :D

Offer svarar

:

Hej!
Hmm oklart. Måste nog kika på den först, eller åtminstone veta mer, men smidigast att göra det irl.
Ah, men dåså, se till att boka in lite tid för en titt på kappan också då :)

Jennie

- 2018-03-25 12:50
Lite funderingar:
Får man pierca sig hos er om man är 15 år?
Måste man ha förälders tillåtelse eller medtagande?
Eller går det att man har sin förälder på samtal och tar med sig ett vuxet syskon eller något om man ska pierca sig?
Om man har ärr sen tidigare piercing går det att pierca genom dom ärren då?
//Jennie

Offer svarar

:

Jadå, med ok från förälder kan jag göra det mesta förutom genitala piercingar. Det beror lite på vad det är för piercingtyp och ifall du gjort något annat/liknande hos mig. Enklast är om föräldern följer med, men ofta går det att lösa över telefon på plats om det inte är möjligt, men då föredrar jag om det är föräldern som bokar. Vuxet syskon hjälper inte dock. :)
Det går, men på vissa ställen är det stor risk att det inte kommer läka bra ifall det är någon märkbar ärrvävnad och/eller strukturförändringar. Ibland går det att justera placeringen några millimeter, men ibland får jag avråda/neka. Så det får jag kika på på plats! Vill du att jag kikar vad jag tror går i förväg är det smidigast du kommer på en drop-in-tid.

:)

- 2018-03-24 22:04
Hej, har du några roligare industrial smycken hemma eller har du bara helt vanliga stavar?

Offer svarar

:

Hej! Jo en del roligare smycken har jag, men exakt vad jag har hemma har jag inte koll på, och flera av dom roligare har jag bara i någon/några längder. Sen går det att byta ändarna till andra kulor/spetsar osv oavsett. Hör av dig för att boka tid, eller kom på en onsdagsdropin!

Tua

- 2018-03-20 21:12
Hej! Jag och en tjejkompis är sugna på att ta hål i tungan hos dig. och vi undrar om vi får det billigare om vi gör det samtidigt, min kompis ska utomlands den 22 juni. Men vi tänkte ta tungpiercingen den 8 april, är det en infektionsrisk då, eller hinner den läka innan hon åker iväg?

Offer svarar

:

Hej!
Japp mängdrabatten gäller, så 700 kr för er båda om ni gör den vid samma tillfälle. Bra att räkna med lite extra dock, för behöver byta smycke senare osv. Nejdå, ingen förhöjd infektionsrisk då, så länge ni kan hålla fingrar osv bortat från munnen. Risken gäller framförallt första två veckorna, sen är det rätt lugnt. Jag lär vara i Umeå då, så bara att ringa/sms:a samma dag för att boka tid!

Elin

- 2018-03-13 07:59
Hejsan!
Funderar på att ta hål i öronen, och har hört att det är till dig man ska vända sig då, om man vill att det ska bli bra och vara skonsamt för öronen. Ser i prislistan att du har två mått för hål i örsnibben, 1,2 och 1,6 mm, om man bara vill ha "vanliga" örhängen, vilket mått ska man då använda?
Tack på förhand!

Offer svarar

:

Hej!
Ja, låter vettigt :) Dom flesta vanliga örhängen är på 0,8-1,2 mm. Så 1,2mm är lämpligt då. Bra att ha med extra kontanter dock ifall du önskar annat/roligare smycke än original osv. Ring eller be om smsbokningsmall samma dag för att boka tid! Eller kom på en onsdags-drop-in.

Anette Tiger

- 2018-02-27 21:43
Hej
Jag undrar om det finns någon tid för piercing i näsan under denna vecka?

Offer svarar

:

Hej!
Absolut, jag har tid dom flesta dagar. Idag (onsdag) har jag även drop-in 16-19, annars ring/sms:a samma dag för att boka.

Ledsen:/

- 2018-02-24 15:46
Hej! Piercade näsvingen hos dig för drygt en månad sen, den hade läkt ganska bra men nu åkte jag på en dunderförkykning och den åkte ut när jag snöt mig. Försökte få in smycket igen men det var svullet och ville inte gå igenom. Min fundering är nu hur lång tid kommer det att ta innan jag kan göra om den? Kanske är svårt att säga över internet men annars kanske jag kan komma förbi studion och du kan titta på hålet?

Offer svarar

:

Hej!
Åh :/ Nä, att försöka få tillbaka den själv brukar ofta leda till att det blir ännu svårare, därför det är bäst att höra av sig direkt om sån åker ut, för jag använder ledsticka när jag sätter tillbaka. Det är alltid bäst att ta i oskadd vävnad (dvs inte där du haft förut), så bäst att byta placering någon mm (eller till andra sidan). Oavsett bör du ju vänta till förkylningen är över, och ska den tas i närheten av gamla hålet är det klokt att vänta några veckor i alla fall. Visst får du komma förbi, men kommer nog säga samma sak.

fundersam

- 2018-02-06 11:46
Du kallar dig professionell, vad grundar du det på?
Vad jag hört är du självlärd och ofta väldigt slarvig. Fler än en gång har man hört och träffat personer vars piercingar varit sneda.

Offer svarar

:

Hej!
Sånt är alltid svårt att mäta. Jag är *i grunden* självlärd ja, dvs jag började för länge sedan utan att få någon direkt coaching (eller "gått någon kurs", även om jag aldrig hört något gott om dom som finns i Sverige med omnejd). Däremot har jag deltagit i seminarium, varit hos andra mer erfarna piercare, och håller mig uppdaterad. Till skillnad från dom jag inte skulle säga är professionella (som ändå har tillstånd osv), som antingen verkar gissa sig fram, använder förlegade metoder eller ger direkt destruktiva skötselråd.
Med tanke på hur många piercingar jag gjort, under så många år, så finns det säkert en hel del som inte blivit lyckade av någon anledning. Är någon inte nöjd hoppas jag dom hör av sig, för det går ofta att lösa.
Trots att Umeå är en relativt stor stad är jag den enda som lyckats ha piercingstudio i någon längre tid (under 2000-talet), vilket också talar för att folk generellt är nöjda.

Michelle

- 2018-02-01 07:42
Hej!!
Min kompis och jag funderar på att komma till dig samtidigt och ta hål i öronen. Jag vill ha en piercing i tragus och hon vill ha två "vanliga" hål i öronsnibben (eventuellt ett hål då hon inte har bestämt sig.) Det är bara det att min kompis måste ha kirurgiskt stål eller titan då hon annars får allergiska reaktioner. Går det att fixa?

Offer svarar

:

Hej!
Kirurgiskt stål är ett samlingsnamn på flera material, varav dom flesta inte är vettiga. Höggradig (viktigt!) titanium använder jag ofta. Sen har jag svårt att tro att hon är känslig mot bioplast/ptfe. Oavsett så löser vi det. Kan kosta lite extra, men vi tar det på plats. Ring/sms:a dagen det är dags (eller kom förbi på onsdsags-dropin).

Madeleine Forsblom

- 2018-01-31 21:25
Hej! På väg till Umeå med min dotter (14år) som gärna vill ha en industrial piercing. Har en helix från förr i andra örat. Vi kommer från Finland. Vi är där v.9 fredag till söndag. Tänkte kolla läget Hur du jobbar då. Hälsningar Madeleine

Offer svarar

:

Hej!
Ja, det kan vi säkert lösa. Jag har inget inbokat då, så är troligen på plats. Ring (sms:a är ok ifall ni har svenskt nummer) samma dag bara.

W

- 2018-01-27 16:01
Heej! Har nyligen piercat näsvingen och undrar om man kan använda smink, om inte hur länge måste man vänta?

Offer svarar

:

Hej! I regel dumt att sminka just där och millimetern omkring, åtminstone så länge det kommer vätska och/eller är rött.

A

- 2018-01-22 19:43
Hej, går det att pierca bröstvårtor som är relativt "platta"?

Offer svarar

:

Hej! Ja oftta går det, men är ofta något (ibland mycket) högre risk för att dom stöts ut (migrerar). Måste kika på dom för att göra en vettig bedömning. Hör av dig om du vill boka tid, eller kom under någon drop-in :)

Hanna

- 2018-01-20 13:54
Hej! Kan man göra third eye piercing hos dig?

Offer svarar

:

Hej!
Jag bör ha något smycke som fungerar för det, men dom har stor migreringsrisk (risk att dom stöts ut) så generellt bättre att göra (två) dermal anchor och få liknande effekt. Finns risk att dom stöts ut också, speciellt om man fastnar eller slår till den, men betydligt lättare och snabbare läkning jämfört med att göra den som en surfacepiercing. Hör av dig om du vill boka tid!

-

- 2018-01-08 00:44
Hej! Ifall en piercar vertical labret hos dig - går det att få kulorna i en mindre storlek?

Offer svarar

:

Hej!
Det som ingår är båda kulorna i 4 mm (högblank titan). Det går att bytå en eller båda kulorna till (t ex) 3 mm istället för 30 kr/st, så ja. :)

Andreas

- 2018-01-04 17:59
Hej! Frågade detta i somras men har tappat bort svaret, tror du att det går att börja med 2mm på en septum? Är riiiiktigt sugen just nu men tycker det känns så himla litet med 1.2mm eller 1.4mm.

Tror du det går att börja på 2mm?

Offer svarar

:

Hej!
1,2 mm och 1,6 mm är det jag har som standard, men har även bcr (ring som stängs med kula) som läksmycke hemma på 2,4 mm. Så isåfall det vi kör :) Ring eller be om smsbokning samma dag bara så fixar vi!

Trum-Markus

- 2017-12-22 11:19
Tjenare Offer <3
Jag vet inte vad ingreppet heter, men jag undrar om du sätter in smycken/kulor under huden?
Om du gör det så får du gärna berätta lite om ingreppet och läkning mm...
/Markus
Ps:vi kommer så snart vi kan att bli västerbottningar igen.

Offer svarar

:

Men heej där!
Tyvärr är det inget jag pysslar med... ännu iaf :) Varit sån liten efterfrågan att det är inget jag påskyndat, men krävs en hel del utrustning jag inte har för det så lär dröja.
Trevligt att höra att du är påväg tillbaka!

anonym

- 2017-12-18 18:44
Hej. hur länge ska man rengöra sin navelpiercing? hur många veckor/månader?:)

Offer svarar

:

Hej!
Det beror på hur det läker, jag brukar säga "när det sett och känts helt bra i en månad i sträck", så ofta 3-5 månader.

Annika

- 2017-12-13 16:42
Hej Offer!
Jag vet att man ska boka samma dag som man vill pierca sig men jag tänkte bara kolla av om du ha tänkt hålla dig i stan på lördag dag? (16/12)

Offer svarar

:

Hej!
Jodå, någon gång på eftermiddagen där ska nog gå :) Inga större resplaner förrän sista dagarna i december som det ser ut som nu.

Tua

- 2017-12-08 15:09
Hej! Jag tog Navelpiercing hos dig förra veckan, och det mår jättebra. Jag har en fråga, hur byter man sten? Ska man ta ut hela smycket eller finns det ett annat sätt man kan göra det?

Offer svarar

:

Hej!
Härligt att höra. Stenen byts genom att klämma försiktigt på kulan/höljet (nedre delen av smycket dvs). Lättast att använda någon tång/dylikt, och gärna lite papper eller en tygbit för att inte repa smycket. Så det går att göra utan att ta ut det, men var försiktig. Ta inte ut smycket innan det är läkt, risk du skadar hålet och att du inte får tillbaka det igen. Annars kom förbi om du har möjlighet!

M

- 2017-11-26 21:29
Hej, vad kostar det att göra en industrial piercing hos dig?

Offer svarar

:

Hej!
Det är 600 kr för den kombinationen. Oavsett om man kör två separata eller ett kombinerat smycke. Rekommenderar H2Ocean som rengöring också.

Sara

- 2017-11-14 16:34
Jag har tidigare haft en vertikal labret dock tog jag ut den sedan några månader tillbaka pga läkningssvårigheter . \\(Antagligen eftersom jag tog 2 till i ansiktet samtidigt) Men jag undrar om man kan ta en ny i underläppen eller om det inte går?

Offer svarar

:

Hej!
Dom kan ju ta några månader att läka, men vet inte hur förutsättningarna var i övrigt så. Om du klämmer försiktigt över där hålet var, känns det hårt då? Annars går det troligen att pierca på samma ställe. Men måste göra bedömningen på plats oavsett, så ring eller be om smsbokningsmall (eller kom förbi på drop-in) dagen du vill få det gjort, så hoppas vi det går att lösa!

Kristina

- 2017-11-06 07:14
Hej Offer!
Våren 2016 så piercade du en earl på mig. Varit jätte nöjd med den fram tills nu när mitt tålamod börjar ta slut. I över ett år så har en återkommande knöl bildats under ena sidan och den fylls med var. Den brukar kunna bli stor och riktigt ond innan den gör sönder in i piercingen!
Efter den spruckit så återkommer den mellan allt från 1 dag till 4 veckor. Bytte smycke efter en period utan blåsa till ett titan smycke, men när blåsan återkom igen så fick jag byta tillbaka till mitt läke smycke då knölen tryckte konstant på det andra smycket vars stav var lite kortare. Rengjort med koksalt i omgångar, samt annat som jag fått rekommenderat av apotek utan resultat. Istället har en liknande blåsa börjat återkomma även på andra sidan om piercingen, vilket började ganska nyligt. Bör jag ta ut min earl och låta allt läka?? Eller bör jag vänta tills jag har möjligheten att besöka en studio någonstans så någon får se om den går rädda? (Bor nämligen långt ifrån närmaste studio). För dessa blåsor börjar bli riktigt jobbiga nu!
Planerar dock att försöka åka till Umeå någonting närmaste 2 månaderna om du själv skulle vilja se över den!
Sjukt tacksam för svar!

Offer svarar

:

Hej!
Dom kan vara riktigt bråkiga, min egen är över två år och först på sistone den börjar kännas bra. Fastnar du mycket i den? I övrigt kan det vara värt att byta smycke till annat material (lämpligen höggradig titan om du har bioplast nu), eventuellt även gå ner i tjocklek. Något s om ger bra effekt för vissa är Emu-olja (tyvärr inte veganskt) och kan vara värt att testa. Jag säljer små ampuller i min studio, annars går att få tag på från andra ställen. I övrigt är det koksaltlösning som brukar fungera bäst. Gärna försöka bada den, men svårt att doppa hela huvudet så jag brukar ta en halv bomullsrondell heldränkt och gärna ganska varm och lägga över fem minuter eller så. Gärna två gånger per dag. Viktigt att skölja av efteråt annars blir huden uttorkad. Så kanske börja med det om du inte har möjlighet att komma förbi mig (eller annan studio) snart. Visst går det att ta ut den, men kan vara lurigt att göra om på samma ställe, och gillar du placeringen så skulle jag försöka lite till.
Hör av dig om du funderar på något mer (enklast att ringa) och/eller hör av dig när du är här så kikar jag på den. Lycka till oavsett!

Julia

- 2017-10-28 23:36
Hej!
Jag piercade bröstvårtan utomlands för några månader sedan. Jag fick inte så mycket råd där så tänkte höra med dig om man kan byta piercing själv? Och vilket material piercingen helst ska vara i? Jag undrar också om du rekommenderar något ställe där jag kan köpa en ny piercing som inte är en läkstav. Tacksam för svar.

Offer svarar

:

Hej!
Dom flesta byter smycke själv. När det gäller vilket smycke så är det bäst att vända sig till en studio, för säljs mycket skräp på internet, torghandlar osv. Ring eller sms:a mig om du vill boka tid, eller kom förbi på drop-in någon onsdag 16-19 :) Sen är det inte säkert det är läkt ännu, men det går ju att kika på isåfall.

Matiilda

- 2017-10-27 18:54
\"Dryga är att jag får verkligen INTE FÅR upp kulan på smycket.."

SKa det stå i förra meddelandet.. /MAtilda

Matilda

- 2017-10-27 18:52
Hej offer. Jag piercade min navel hos dig för snart 1 och ett halv år sedan. Hade en del problem med den ett tag men nu har den läkt. Pga detta så ha jag aldrig försökt byta smycke vilket jag skulle gärna vilja göra nu! Dryga är att jag får verkligen upp kulan på smycket.. jag vet inte hur jag ska få bort den.. ha prövat med att hålla i ena änden med en tång t.o.m men funkar verkligen inte hur mkt jag än skruvar... ha du nå tips eller skulle man t.o.m kunna komma in i hos dig så du kan hjälpa mig eller har du något tips haha?
Lite pinsamt problem men uppskattar svar! :)

Offer svarar

:

Hej!
Jadå, hör av dig så kan du komma förbi, försöka matcha ihop med något annat ärende. Annars drop-in onsdagar 16-19 :) Är det bioplast går det att klippa av det annars, men då är ju smycket förstört sen.

Anonym

- 2017-10-14 23:09
Tja! Har du några ringar till näsvingen som inte har en kula? Alltså typ bara en tunn ring?

Offer svarar

:

Hej!
Jadå i några olika modeller och storlekar i tjocklekarna 0,8 och 1,0 mm. Framförallt blanka men även några guld- och svartfärgade.

Anonym

- 2017-10-14 23:08
Tja! Har du några ringar till näsvingen som inte har en kula? Alltså typ bara en tunn ring?

alexandra

- 2017-10-02 23:41
hur länge måste man undvika smink nära piercing i näsvingen?

Offer svarar

:

Egentligen bäst att skippa det hela läktiden då det kan irritera, men värst så länge det kommer vätska eller är rött.

FAQ

- 2017-09-28 15:27
Piercar du snake eyes tungpiercing?

Offer svarar

:

Även kallad horisontell tungpiercing, yes. Förutsatt att tungan är lämplig och personen införstådd i riskerna för tänderna osv då :)

Emilia

- 2017-09-28 13:42
Kan du ta bort ärrvävnad på insidan av läppen?

Offer svarar

:

Det beror lite på, måste kika på det för att göra vettig bedömning. Sen finns ju alltid risk att det bildas ny ärrvävnad vid ingreppet. Det jag normalt kan göra är att ta bort knutor/dylikt i gamla (läkta) piercinggångar, ofta i samband med ny piercing. Ring/sms:a om du vill komma förbi eller kom på en drop-in så kikar vi.

Elin

- 2017-09-28 13:32
Hej! Vad kostar det att pierca båda bröstvårtorna?

Offer svarar

:

Hej! Görs dom vid samma tillfälle, med standarsmycke, utan rengöring eller extra kompresser går det på 700 kr. Men alltid bra att räkna med lite till om det skulle vara något. :)

Lovis Forsgren

- 2017-09-26 11:37
Hej! Jag funderar på att göra en septum hos dig framöver. Men jag undrar om septum passar alla olika näsor? Och kan man ha en hästsko under tiden som det läker?

Offer svarar

:

Hej!
Härligt. Det går i princip alltid att pierca, men utseendemässigt varierar det ju, och är individuellt. Jag tycker ofta septum passar, men ibland med en mindre/diskretare, och iblande med en större. Yes det går att få hästsko (i första hand blank/metallfärgad, men ibland svart/guld). Går på 30-70 kr extra. Ring eller be om smsbokningsmall när du vill boka tid! Eller kom förbi på drop-in :)

Alice S

- 2017-09-24 21:07
Hade ett super trevligt och professionellt möte hos offerstudio. Fick vettiga reflektioner kring piercingar jag funderat över. Efter konsultation valde jag att göra min underläpps piercing på vänster sida och start på 3 helix på höger öra. Gick snabbt och bra och alla priser är väldigt vettiga. Kommer garanterat att återvända för fler piercingar och konsultation!

Offer svarar

:

Tackar tackar :) Vi ses framöver!

(tidigare inlägg är borta)
.