Non-Swedish? English summary of webpage

.
OBS: Google har hittat på att jag är mitt i stan och/eller stängd — jag är fortfarande aktiv på Mariehem.

Gästbok


Åter tillgänglig! Ingen drop-in just idag, däremot tidsbokning.
Idag onsdag:
Sovdags! Hör av dig tidigast 11:00 för bokning, har troligen tid idag eller ikväll!
Ring eller be om sms-bokningsmall för att boka tid.
Har kortare ärende och vill slippa boka? Nästa drop-in imorgon (torsdag) 16-18 (troligen längre).

Visa plan för kommande dagarna

Skriv gärna kommentarer och frågor här! Ni kan även nå mig på min mobil (helst ej sms) på phone number. Håll god ton och skippa påhopp och hot så blir allt så mycket trevligare!

Den senaste månaden har genomsnittstiden för svar varit 1 timme och 59 minuter.

Meddelande
Skriv 6 här:  för att undvika spambotar
Namn:
E-mail:
Skicka till: gästboken endast offer
Önskar eventuellt svar till e-mail
Meddelande:

Verra

- 2021-10-13 18:36
Hej!
Jag är intresserad av att skaffa Madonna piercing undrar om man kan byta ut kulan mot något finare redan från start och vad skulle det isf kosta ca?

Offer svarar

:

Hej!
Någon typ av överläppspiercing låter det som. Kostar 50-250 kr extra beroende på vilken variant och storlek. :) Men max 100 kr extra för 3-4mm blank med kula vit sten.

Thyra

- 2021-10-13 16:49
Hej, jag funderar på att pierca mig i läppen, typ snakebite. Är de smart att ta båda på samma gång eller ska man vänta med att ta den andra tills den första har läkt?

Offer svarar

:

Hej!
De flesta kör båda samtiigt, brukar inte vara så mycket jobbigare. Dessutom lättare att se att det blir symmetriskt. Ring/smsboka dagen du vill förbi!

Matilda

- 2021-09-27 21:27
Hej! Jag piercade helix för snart 2 år sedan. (Ej hos du).
Problemet är att den verkar ej läkt än.. det kan fortarande bli sårskorpor och göra ont på den. DOCK vet jag att jag gör/gjort många fel..
T.ex. tror jag att jag slutade att rengöra för tidigt, jag sover ofta på den sidan osv. Kan ibland ta typ en tops och kör med koksalt/sårtvätt fastän jag vet sårtvätt ej är bra..
Min fråga är ifall du tror jag kan köpa H20 Ocean spray och börja vara jättenoga nu o rengöra osv?
Eller är det kört och bara bäst att ta ur??

Mvh!

Offer svarar

:

Hej!
Helixpiercingar är luriga, och sover du på den läker den aldrig. Det är mycket annat som en kan göra fel också. Men bäst är ifall du kommer förbi så kan jag kika på den och säga vad jag tror och tycker. H2Ocean är ingen mirakelkur, och i broskpiercingar kan annat vara bättre. Men ring/smsboka samma dag, eller kom på drop-in (normalt tis & tors 16-18).

melissa

- 2021-09-19 23:42
Hej
Jag har länge velat pierca septum är nu gravid och funderar på om ja måste vänta med att pierca mig eller om de går bra att göra de ändå?

Offer svarar

:

Hej!
Är du långt gången skulle jag avråda helt, med tanke på risken för infektion osv. Men är det tidigt, och du vill göra en relativ lågriskpiercing som septum, skulle jag säga att det är ok. Ring eller smsboka samma dag för att boka tid.

clara

- 2021-09-08 13:35
Hej! Skulle vilja göra en rook i ena örat. Har du några guldiga smycken med kulor eller ska jag köpa med det innan?

Offer svarar

:

Hej!
Jodå det har jag. Jag har i regel inte möjlighet att använda andras smycken (dom måste vara steriliserade, datummarkerade samt i lämpligt material - samt lämplig längd och tjocklek då).
Ring eller smsboka dagen du vill förbi!

Angi

- 2021-09-05 20:04
Jag frågade tidigare såg inte ditt svar kanske att jag inte såg men har funderat ett bra tag på att ta septum/tungan/vertikal labret /navel(inte samma gång men får se hur långt jag lyckas övertala mina fosterföräldrar då dom inte är jätte glada över läpp piercings iden)är men är 15 jag bor på fosterhem och har ingen kontakt men min mamma och skulle helst vilja slippa kontakt med henne men eftersom jag är 15 så måste jag ha vårdnadshavare inblandad mina fosterföräldrar är ganska öppna med piercingar vi vet dock inte om d räcker med deras ok elr om jag måste ha min ”riktiga” mammas ok .(har tagit två ”ansiktspercingar” innan och älskar dom men inte tagna hos dig)

Offer svarar

:

Svarade på det direkt, men kan ha hamnat i skräpkorg eller så, här har du det igen:
Hej!
Ja, eftersom det inte verkar som att jag piercat dig tidigare så kommer jag behöva ett ok. Vem det är som ger det godkännandet bör ju vara den som du har som praktiskt vårdnadshavare (den som tar vardagliga beslut). Enklast vore ifall du bad en sån att slå mig en signal så tar vi det därifrån. Sen när vi väl gör piercingen/piercingarna så får en sån antingen följa med, eller vara tillgänglig på telefon så jag kan kolla att allt (fortfarande) är ok. Låter bra?

Bozena

- 2021-08-04 03:39
Hej! Jag vill göra navelpiercing till min dotter som är 12 år gammal hon ville ha det ganska länga så jag tänkte göra det och undrar vart det ligger för att komma till er och om det kostar 480kr? Mvh Bozena

Offer svarar

:

Hej!
Jag finns på Mariehem i Umeå, vi tar exakt adress när du bokar. Ring/smsboka samma dag för att boka. Priset beror på vilket smycke, om rengöringsprodukt, kompress osv önskas. Alltid bäst att ha några hundra extra. Har tid först om några veckor, skicka ett sms så hör jag av mig när jag är tillbaka. Ändå smidigast att inte ha den nytagen den här tiden på året.

Malin Vestman

- 2021-07-30 23:09
Hej! Utför du septumpiercing på en 13 årig tjej med mammans (jag själv) tillåtelse??

Offer svarar

:

Hej!
Septum är inte en högriskpiercing, så om alla inblandade är med på det är det ingen omöjlighet. Ring eller smsboka samma dag för att boka tid.

Ida N

- 2021-07-20 20:47
Hej!
Jag tog 4 hål i öronen insektsmedel förra året och har problem med läkning på 3 av dessa. Två sitter bredvid varandra på örsnibben och ena uppe på örat i brosket. Jag läste att ni har en sån där platta man kan sätta där det är en bula vilket jag har på 2 av dessa. Tror ni det skulle funka? Tror det sker mycket påfrestning pga håret och barn men vill verkligen få de att läka och inte behöva ta ur örhängena. Ibland ser det bra ut ibland irriterat. Tacksam för svar :)

Offer svarar

:

Hej!
(Du hade ett mellanslag i slutet på mailadressen, därför du hade problem att skicka)
Jag tror autocorrect har ställt till det här - "insektsmedel" ? Jag behöver veta mer för att ge råd, och alltid lurigt att göra över text. Så bäst är om du kan komma förbi så kan jag göra en bedömning, och förhoppningsvis hjälpa till. Såna "bulor" kan dyka upp av olika anledningar, så bör komma fram till det först. Ring/smsboka samma dag eller kom förbi på drop-in! Dock borta resten av denna vecka.

Anna

- 2021-07-20 20:39
Hej! Jag har haft 2 st piercingar i tungan (vanliga tungpiercingar rakt igenom). Det är 4 år sen jag hade piercingsmycken i tungan. Vad kan jag förvänta mig? 1. Hålen har vuxit igen helt. 2. Hålen är på sätt och vis kvar men kan behöva hjälp att sätta smycken i dom 3. Behöver pierca om dom och får räkna med läktid. 4. Kan köpa smycken och sätta i som vanligt för att hålen är kvar.?

Förstår det är svårt att säga men vad är det normala med tungpiercingar som inte haft i smycken på flera år - kvar eller behöver göras om?

Offer svarar

:

Hej!
Det är jättesvårt att säga, vissa har problem att få in dom efter några dygn, för andra kan det gå år - och det fortfarande går att få in smycken. Bäst är om du kommer förbi, då kan jag testa med ett tunt smycke/ledsticka, och går det så är det att töja upp (vilket kan ske i ett eller flera steg, beroende på hur tunt det blivit och vad du är bekväm med, kan bli irriterad och lite uppsvullet). Dock rätt stor risk att dom är igenläkta. Ibland har det läkt igenom t ex halvvägs, och då kan vi eventuellt pierca om resten, vilket gör läktiden lite snällare - men fortfarande en ny läktid. Hör av dig dagen du vill förbi så kikar vi på det! Är dock borta resten av denna vecka.

Kim

- 2021-07-16 10:41
Hej! Kan du göra magnetimplantat?

Offer svarar

:

Hej!
Själva utförandet lär inte vara några större problem, men jag har varken sterila magneter eller möjlighet att ge bedövning. Det förstnämnda går säkert att beställa, medan det senare är jobbigare - åtminstone om det önskas i fingret där det är extremt mycket nervändar.

Stefan

- 2021-07-11 22:05
Funderar på en Hafada, kan man starta den på 2-3 mm eller rekommenderar du annat ? Mvh Stefan

Offer svarar

:

Hej!
Ja, jag gör dom normalt i 2,4mm. Sen går det ju att töja mer senare, men det är lämplig starttjocklek. Ring/smsboka samma dag för att boka tid!

H

- 2021-07-11 21:03
Hej!
Har haft en industrial i kanske 9 månader som krånglat (inte tagen hos dig). Den är nog felpiercad och har pga trycket från vinkeln fått små irritationsbulor kring varje sida på hålen. Har efter många försök att fixa det kommit fram till att ta ut den. Har du några tips på hur man ska sköta hålen efter smycket är uttaget så att bulorna försvinner och hålen läker igen snyggt?
Tack på förhand!

Offer svarar

:

Hej!
Jag vet för lite för att kunna svara vettigt på det, och krångligt att ta det över text. Bättre att komma förbi om du vill ha konsultation kring en piercing. Om den inte är tagen hos mig tar jag normalt 100 kr för det. Ring/smsboka samma dag eller kom på drop-in om du vill komma förbi!

F

- 2021-06-29 16:00
Hej! Jag ska ta en piercing på sidan av läppen. Har hört att man ej kan ha ring som läckessmycke så undrar om de läker bra går de då att byta ut smycket tidigare än efter 4 veckor?

Offer svarar

:

Redan svarat på detta, behöver inte skriva igen. :)

F

- 2021-06-28 22:34
Hej! Jag ska ta en piercing på sidan av läppen. Har hört att man ej kan ha ring som läckessmycke så undrar om de läker bra går de då att byta ut smycket tidigare än efter 4 veckor?

Offer svarar

:

Hej!
Nej precis, det är inte lämpligt att köra ring som läksmycke, den skulle behöva vara märkbart större för att tillåta svullnad, och ha svårare att läka. Det tar ett tag att läka, ofta har det läkt tillräckligt efter 4-6 veckor, ibland något tidigare. Ring/smsboka dagen du vill förbi! Eller kom på drop-in t ex imorgon (tisdag).

Emelie

- 2021-06-23 23:20
Hej jag har nu i cirka ett år funderat på att skaffa en tungpiercing är 16 år och fyller 17 i november. Mamma är helt okej med och säger bara ”dina pengar, din kropp”. Kommer min mamma behöva godkänna det där och då isåfall. Har då som sagt pratat med henne om det i ett år.

Offer svarar

:

Hej!
Ja, har jag inte gjort något liknande på dig tidigare lär jag behöva ett ok. Räcker att hon är tillgänglig på telefon när du bokat tid så slår vi en signal så jag får höra att det är lugnt. :) Ring/smsboka samma dag bara (eller kom på drop-in)

Poe

- 2021-06-18 11:58
hej! jag undrar om du har erfarenhet med att pierca deviated septums och ändå få dem att se raka ut framifrån? nämligen så att jag piercade min hos en annan igår och den är väldigt sne

Offer svarar

:

Hej!
Well, har ju hållt på drygt 10 år och septum är populär, så erfarenhet har jag väl iaf. :) Men vissa är riktigt luriga att få bra, och inte helt ovanligt att det måste göras en justering i efterhand då. Har du liten sweetspot finns risk att det är nästan helt hopplöst, men det brukar gå att känna innan piercingutförandet. Hör av dig om du vill förbi!

Nellie

- 2021-05-31 16:56
Hej, har 2 st hål i varje öra och fundera på att göra en navelpiecing har tidigare haft en där som mkn kompis gjort men den blev inflammerad, behöver du föräldrarnas tillåtelse?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, har inte jag piercat dig på något liknande ställe tidigare och du är (nämnvärt) under 18 lär jag behöva ok från förälder. Dock är naveln dom jag oftast får neka/avråda pga att folk haft tidigare, speciellt om dom gjorts på dåliga sätt. Men har det gått minst en månad (gärna mer) så kan jag göra en bedömning på plats. Ring/smsboka för att boka tid!

Alva

- 2021-05-28 11:28
Hallå! Jag funderar lite på när du tycker att sista chansen för att ta en piercing i näsvingen är innan sommaren? Med tanke på infektionsrisken som löper med läkning under sommaren.

Offer svarar

:

Hej!
Alltså jättesvårt att svara på. Beror även på hur sommaren blir, men det är skönt om den hunnit läka 1-2 månader innan den jobbiga fukten kommer, vilket brukar vara i mitten/slutet på juli. Så dumt att vänta. Eller vänta till oktober, då brukar det vara lugnt igen.

Alva

- 2021-05-27 18:28
Hej! Jag funderar på att pierca näsvingen och undrar om det går att ha en ring som läksmycke - då det är det jag vill ha, eller om det är en nosestud som gäller.
Mvh, Alva

Offer svarar

:

Hej!
Jag sätter helst inte i ring som läksmycke, då det är märkbart större risk för problem då. Men det går. Dock blir den inte lika tight som många önskar, för måste finnas plats för svullnad osv, så många väljer ändå stud/labret när dom ser hur det kommer att se ut. Ring/smsboka samma dag för att boka. Märkbart högre risk för problem under sommaren, så du bör göra den snart eller vänta till september/oktober.

Felicia

- 2021-05-25 17:38
Hej! Jag och min vän (...)

Offer svarar

:

Se svar på mailen, svarade på detta igår, kolla även skräpposten :)

Bozena

- 2021-05-24 18:20
Hej! Jag vill göra navelpiercing till min dotter som är 12 år gammal hon ville ha det ganska länga så jag tänkte göra det och undrar vart det ligger för att komma till er och om det kostar 480kr? Mvh Bozena

Offer svarar

:

Hej!
Jag tar bara bokning över telefon, så ring/smsboka samma dag så bör vi kunna lösa. Priset beror på vilket smycke som hon vill ha, om naveln är speciell på något vis samt om ni vill ha rengöring och/eller kompress osv av mig. Det mesta står på hemsidan, annars ring så ordnar vi det då.

Maria

- 2021-05-18 16:04
Hej! Tog hål i örsnibbarna för ca 1 år sedan på smyckesaffär (blomdahls). Höger snibb krånglade till och från och kring jul valde jag att ta ut det örhänget i samband med att jag fick typ en finne bredvid hålet. Är det möjligt att göra ett nytt hål tror du?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, lätt att få problem med håltagningspistoler. Det brukar inte vara några större problem att göra om i mjukdelar, även på samma ställe. Känner du en knöl i hålet? Isåfall kan det vara vettigt att ta bort den, och det går att göra i samband med piercandet. Ring/smsboka dagen du vill förbi så löser vi det! Kan också gå att göra på drop-in, se hemsida isf, ofta några timmar på tis- & torsdagar.

Alexandra

- 2021-04-30 00:00
Hej,

Orbital piercing i öronen, visst är det två stycken hål i övre broskdelen där man efter läkning kan sätta i en ring som går igenom båda hålen, eller har jag förstått fel?
Och gör du Daith piercingar?

Tack :)

Offer svarar

:

Hej!

Det är inte definierat var piercingarna ska vara, men ja, två piercingar planerade/placerade så en ring ska kunna sitta genom båda, det är korrekt. Behöver inte ens vara i örat faktiskt. :)
Absolut gör jag det. Ring/smsboka dagen du vill komma förbi! Just nu bortrest dock.

Alexandra

- 2021-04-30 00:00
Hej,

Orbital piercing i öronen, visst är det två stycken hål i övre broskdelen där man efter läkning kan sätta i en ring som går igenom båda hålen, eller har jag förstått fel?
Och gör du Daith piercingar?

Tack :)

Lina Leander

- 2021-04-26 09:23
Hej!

Det är så att jag har haft en knöl vid min piercing i näsvingen i ca 3 månader nu. Har använt koksaltlösning flitigt och tea tree oil, vilket gjort att den minskat betydligt. Däremot är det lite kvar av den som vägrar gå bort samt har jag utbuktning på insidan som ömmar. Har också testat att göra pasta av aspirin. Har kontaktat studion där jag gjort piercingen, men inte fått något svar på alternativ lösning. Bor dessvärre också långt borta från er studio så därför mejlar jag i hopp med att ni kanske kan komma med förslag på vad jag kan göra. Hade velat testa emuolja. Finns det möjlighet för er att skicka emuolja på posten? Står ju i sådana fall självklart för frakten. Eller tycker ni att jag ska kontakta en läkare?
Vänligen svar!

Mvh,
Lina Leander

Offer svarar

:

Hej!
Det är svårt att felsöka över sms, det kan handla om något du gör (medvetet eller inte), det kan handla om smyckets utformning/yta/material osv. Eftersom det inte är jag som gjort den kan jag inte svara på det. Ibland, om än sällan, går det inte alls att bli av med. Det går att köpa bra emuolja från tribe.se. Läkare har sällan lösningar på det, mer än att ta bort själva piercingen/smycket. Finns någon annan erfaren piercare i regionen där du är?
[mer svar enbart i mail]

[anonym]

- 2021-04-19 09:22
Hej jag är 15 men ska fylla 16 i år. Jag har haft Helix piercing över ett år men jag är sugen på att ta Industrial måste min vårldshavare följa med isåfall tänkte eftersom jag är under 18?

Offer svarar

:

Hej! Har jag gjort helixpiercingen är det inte säkert jag kommer kräva ok från förälder, riskmässigt osv är dom väldigt likvärdiga. Men även om jag vill ha ok från förälder går det ofta att lösa över telefon. Ring/smsboka samma dag för att boka tid!

T

- 2021-03-30 11:37
När man piercar näsvingen, finns det svarta smycken man kan få direkt som läksmycke? Eller måste man vänta tills de läkt och sedan byta?

Offer svarar

:

Hej!
Jag sätter oftast in studs (kula/pärla med pinne in och böj på insidan), och såna har jag svarta läksmycken av. Dock finns dom bara i en längd, så är näsvingen för tjock fungerar det inte. Dock går det oavsett att få labretsmycke (stav med platta på baksidan) med (svart) kula på framsidan, dock minst 3mm, vilket är märkbart större än 2mm som studs:en har. Går även att sätta in ring (som troligen finns i svart), men inte lämpligt ha som läksmycke.

Anonym

- 2021-03-25 23:33
Har löst sig med dermal anchoren så den har minskat i svullnad och så :)

Offer svarar

:

Härligt att höra!

Anonym

- 2021-03-25 03:21
Hej jag har gjort en dermal anchor och undrar om den sväller upp och de kommer vitt var ur den kan den va infekterad då eller går den tvätta tills varit försvinner?

Offer svarar

:

Hej!
Viss svullnad kan absolut ske, jag brukar rekommendera att kyla ned den första dagarna. Är det var så är det infektion, men har du följt mina skötselråd är det väldigt liten risk för att det händer. Men det kan komma annan vätska. Svårt att felsöka över text, så smidigast om du har möjlighet att komma förbi, förslagsvis på drop-in:en idag 17-19.

Anonym

- 2021-03-23 16:16
Hej, Offer. jag har haft septum för några år sen. Samt i ögonbrynet för flera år sedan. Av någon dum anledning, som jag inte vet så tog jag ut dem. Men är nu sugen på att ta om dem. Är det möjligt? man ser vart jag haft hålet i ögonbrynet. Jag känner vart jag haft septumen men troligen helt läkt iaf... mängd rabatt gällde bara samma typ av piercing? inte när man gör två olika? Så 800 kr totalt antar jag.. kan detta tas på drop in? Känns som att man behöver boka för det. Tar ju ändå en stund när det är två piercingar som ska utföras. Tack

Offer svarar

:

Hej!
Sådana brukar gå att ta om utan större problem, även om det är bäst att flytta någon millimeter när det gäller ögonbrynet. 800 kr för båda med standardsmycken och utan rengöring ja. Bäst att boka, men ibland är drop-in lugnt och då kan fungera ändå. Har ofta möjlighet just innan drop-in annars. Ring/smsboka samma dag.

E

- 2021-03-23 09:51
Goddagens! Jag gjorde en septumpiercing hos dig för ca 10 v. sedan. Den har varit läkt i drygt 5 veckor. Om jag skulle behöva ta ut smycket i ungefär 2-3 timmar, hur stor är risken att hålet drar ihop sig och jag inte får in något smycke igen?

Offer svarar

:

Hej!
Det lär inte vara några problem. Du kan ju testa en kortare tid först. Men oavsett så drar det inte ihop sig helt, så går att komma förbi mig (eller annan studio) och leda upp det.

Anonym

- 2021-03-20 23:41
Dum som jag är har jag tagit hål i näsan själv, har haft den över 1 månad nu och de har typ blivit som en finne precis vid hålet. Vad är de för något å är de något jag kan göra något åt själv?

Offer svarar

:

Hej!
Svårt att felsöka över text. Näsvingepiercing är i brosk och det finns väldigt mycket som kan ställa till det, både vid piercingtillfället (hur piercingen görs, placering & riktning, smycke) och eftervård osv, samt hur själva näsvingen ser ut. Ring/smsboka samma dag om du vill komma förbi för konsultation.

Anonym

- 2021-03-20 23:37
Dum som jag är har jag tagit hål i näsan själv, har haft den över 1 månad nu och de har typ blivit som en finne precis vid hålet. Vad är de för något å är de något jag kan göra något åt själv?

Gurka

- 2021-03-16 11:18
Hej, har två frågor :]
Jag undrar om du ändå gör näsving-piercingar om man inte brukar använda mask.
Och på dermal anchors, vilka färger har du på smyckena? Finns de i svart?

Offer svarar

:

Hej!
Jadå absolut gör jag näsvingar, bara att det avrådes från dom som har mask stor del av dygnet.
Helblanka och blanka med vit sten har jag alltid i både 4 och 5 mm. Brukar även ha några i guld med vit sten, samt blanka med andra färger. Dock inga helsvarta eller med svart sten sten som just nu går att få som läksmycke. Det kan gå att ordna med några veckors varsel om det är intressant. Sen går dom ju att byta, men det är inte helt enkelt och alltid risk att dom skadas, så bäst att få det som önskas redan vid utförandetillfället.

Tilda

- 2021-03-15 11:42
hej, har tänkt ta nippelpiercing och undrar ifall man kan bada under läktiden med tanke på att den är 3-9 månader?

Offer svarar

:

Hej!
Ja läktiden kan variera en hel del. Det är viktigast att hålla sig ifrån i början av läktiden. Sen finns det vattentät kompress som går att använda också, om piercingen vätskar fortfarande. Men skippa allt badande första månaden, med tanke på risken att det kan läcka in. Ring/smsboka om du vill boka tid!

Astir Isayas

- 2021-03-15 08:45
Hej jag vill göra en näspreircing jag bor i Lycksele och jag kommer nästa vecka måndag till Umeå jag undrar om du kan passa in på din schema till vecka måndag. Jag vet hur mycket kommer det att kosta.

Offer svarar

:

Hej! Misstänker det var du som ringde nyss. Så vi hörs samma dag, eller möjligen kvällen innan! Beror på vilket smycke vi sätter in, men med rekommenderad rengöring är det bäst att räkna med 550-700 kr.

FAQ

- 2021-03-11 16:49
Kan man betala med kort

Offer svarar

:

Nej, enbart riktiga pengar på Offer Studio: Svenska kontanter och Euro-sedlar.

FAQ

- 2021-03-11 16:28
Kan man betala med kort

Alma

- 2021-03-09 08:54
Tja!
Jag är så otroligt nöjd med min helix som jag tog hos dig i början av september. Bytte nyligen min peircing för första gången till en ring i kirurgiskt stål. Den har börjat utsöndra läkningsvätska igen och gör ont när jag vaknat (misstänker att jag sover en del på det örat). Är det klokast att byta tillbaka till min stav eller ska jag börja om med en rengöringskur? Vad tror du?

Offer svarar

:

Hej!
Härligt att höra att du blev nöjd. Kirurgiskt stål är ett samlingsnamn och betyder inte att det är lämpligt att sätta in i en piercing. Sen säger det inget om ytan på smycket heller, även ett dåligt material kan ha en dålig yta. Köpte du det från en studio?
Broskpiercingar tar ofta många månader, och ringar är vanskliga att ha innan det är helt läkt. Sluta sova på örat och använd gärna prontolind, men att byta till läksmycket (om det inte är grövre än ringen!) vore nog vettigt ja. Går ju även att komma förbi, så kan kika och förhoppningsvis hjälpa.

Maya

- 2021-02-18 13:26
Hej! Jag skulle verkligen vilja ta navelpiercing ! Och vill helst göra detta hos dig då det verkligen känns som att du verkligen kan detta då flera av mina vänner gått till dig. (...)

Offer svarar

:

Du har redan fått svar på mailen eftersom du valde till "endast Offer" så kommer det inte upp här. Kolla skräpposten ifall du inte sett det. :)

Olivia

- 2021-02-17 18:21
Hej,
jag har piercat tragus och conch hos dig. Jag undrar vad det vanligtvis är för mm på labret som används vid håltagning.

Offer svarar

:

Hej!
Jag gör normalt 1,2mm på tragus och 1,6mm på (inner) conch. Längden varierar från 7 till 11 mm på båda. (Dom flesta som frågar är dom som sen köper skräp på internet osv, så påminner om att det finns en poäng att vända sig till studio, och då får du även hjälp med storlek och eventuellt isättande)

Christina

- 2021-02-10 22:35
Hej är sjukt nöjd med mina piercingar kommer garanterat rekommendera dig till mina vänner om dom är sugen på att pierca sig :)

Offer svarar

:

Så trevligt att höra :) Hoppas allt läker bra!

Jenny

- 2021-01-28 22:25
Hej offer och tack för en superfin Septum piercing som har läkt bättre än någon annan piercing jag ha gjort !
Undrar om du gör snake bite tongue, försökte läsa mig fram på din sida men hitta ej !
Mvh Jenny

Offer svarar

:

Hej!
Härligt att höra :) Jag gör det mesta, men är lite mer högriskpiercingar det där, och olika förutsättningar på olika personer. Slå en signal så kan vi höras om, eller boka tid och kom förbi.

Lexi

- 2021-01-20 15:48
Hej! Är det möjligt att pierca tragus och conch på samma öra vid ett tillfälle eller är det bättre att vänta och låta örat vila mellan piercingarna?

Offer svarar

:

Hej!
Nejdå, det går rätt bra. Värre att göra på olika sidor vid samma tillfälle, sovmässigt framförallt. Sen är det klart att det är mindre bekvämt att göra två vid samma tillfälle, men det går ju snabbt. Ring/Smsboka samma dag för att boka tid.

Ida

- 2021-01-19 19:54
Hej! Vill gärna komma förbi och köpa ett nytt smycke till min piercing i örat. Har du drop in imorgon (onsdag 20/1)? Mellan vilka tider isåfall? :)

Offer svarar

:

Hej!
Nej, drop-in kör jag på tisdagar och torsdag.ar Däremot inte omöjligt att jag får någon bokning imorgon, och kan ha möjlighet före/efter den. Ring/smsboka samma dag för att boka. Annars drop-in torsdag 16-18, då behöver inte höra av dig innan :) Bara du hittar och har kontanter.

(tidigare inlägg är borta)
.