English via Google Translate

.

Gästbok


Idag torsdag: Sovdags! Hör av dig tidigast 10:00 för bokning, har troligen tid idag eller ikväll!
Ring eller be om sms-bokningsmall för att boka tid.

Skriv gärna kommentarer och frågor här! Ni kan även nå mig på min mobil (helst ej sms) på phone number. Håll god ton och skippa påhopp och hot så blir allt så mycket trevligare!

Den senaste månaden har genomsnittstiden för svar varit 4 timmar och 28 minuter.

Meddelande
Skriv 7 här:  för att undvika spambotar
Namn:
E-mail:
Skicka till: gästboken endast offer
Önskar eventuellt svar till e-mail
Meddelande:

Frida

- 2018-08-15 22:01
Hejsan!
Jag har länge velat göra en navelpiercing. Men för nått år sen opererade jag bort blindtarmen med en titthålsoperation och då la dom snittet lite övanför naveln.. Går det fortfarande att göra en navelpiercing då?
Med vänlig hälsning, Frida

Offer svarar

:

Hej!
Går inte att svara på härifrån, det är ju inte ens alla som är lämpade för navelpiercing överhuvudtaget. Om du känner med tummen och pekfingret från naveln och kanske 10mm uppåt, känns det mjukt då eller känner någon strukturförändring? Känns det helt mjukt borde det inte påverka möjligheten att ta en lyckad navelpiercing. Men ja, enda sättet att svara på är om du kommer förbi egentligen. Jag har tid dom flesta dagar, så hör av dig samma dag eller kom förbi på en drop-in så undersöker vi.

Tua

- 2018-08-12 15:53
Hej! Tog min tungpiercing i fredags och har varit vit på tungan sedan dagen efter, är det farligt? Har jag fått svamp. Jag har rengjort den som man ska? Kommer det försvinna? Tacksam för svar!:)

Offer svarar

:

I fredags piercade jag inget, så antar du tog den hos någon annan. Bäst att fråga sin piercare som kan bedöma mest korrekt :)

Anonym

- 2018-08-06 00:30
Hej! Jag har skrivit till dig tidigare ang min tungpiercing jag gjorde i april som blev sne. Jag tänkte bara höra med dig hur det är med tungpiercingar nu i rötmånaden, om det är större infektionsrisk även då? Annars skulle jag vilja komma förbi och få den fixad. Tänkte även dubbelkolla att jag inte behöver betala fullt pris igen när jag kommer tillbaka även fast det gått ett par månader.

Offer svarar

:

Hej! Jag måste kika på den, ibland kan tungpiercingar inte placeras/riktas helt som en önskar och blir därför något snea till sin natur. Det är alltid större risk medan det är fuktigare, men just nu är det faktiskt inte så fuktigt, dessutom är tungan inte lika drabbad av hög luftfuktighet. Nejdå, anser jag att jag placerade den dumt så blir det en reklamation (0 kr), men oftast en frivillig justering vilket går på 100-200 kr (i princip materialkostnaden). Ring eller be om smsbokningsmall, då jag även behöver veta när vi gjorde den förra gången.

Bert

- 2018-08-01 20:13
Jag skulle vilja pierca tragus i ett öra och helix i det andra. Är det en lämplig tid på året för detta ut ett lökningsperspektiv?

Offer svarar

:

Hej!
Nej, hårdare delarna av öronen är sämst att göra nu när det är fuktigare. Normalt håller det i sig till mot slutet av augusti. Så när som helst efter det är klokare. :)

Becca

- 2018-07-31 17:08
Hej!

Köpte precis en svart metall barbell plus ett par extra (mindre) bollar, dock så passar de mindre bollarna ej själva stången vilket var tanken med köpet av extra (små till utseendet) bollar. Förstår det inte går byta nu då jag väl kört hem med dom, men hur får jag fram vilken storlek små bollar passar den nya stången? I värsta får jag komma förbi igen bara :)

Med vänlig hälsning,
Becca

Offer svarar

:

Hej!
Oj, vafan, fel påse måste hamnat där. Kom förbi så ordnar vi. Fast jag lämnar studion om 20 min. Ring/sms:a så ordnar vi, jag lämnar inte kommunen förrän imorgon lunch.

Emilia

- 2018-07-30 09:41
Ska till Umeå den 1 augusti o behöver ett kortare piercingsmycke o undra om har tid

Offer svarar

:

Jag lämnar troligen Umeå vid 12-tiden på onsdag (1 augusti), och brukar inte vara där så tidigt, så det låter svårt. Lär vara åter söndag mot kvällen.

Anonym

- 2018-07-30 00:27
Är du hemma i Umeå antingen 10 eller 11 augusti?

Offer svarar

:

Som det står på förstasidan är jag tyvärr borta åtminstone 7-13 augusti.

Fanny

- 2018-07-14 23:51
Tja jag ä lite sugen på medusa men hur gör man då me snusning osv? Kan man snusa eller röka? Eller måste man hålla sig ifrån de?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, det är ju inte optimalt. Framförallt att ha i snuset under så stor del av dygnet som folk brukar ha det - bättre att snusa kortare tid och skölja med koksaltlösning efteråt. Sen ifall du ska snusa under läktiden så får du tänka på hygienen, dvs använd inte fingrarna för att stoppa in eller ta ut snusen. :) Röka är bara att skölja efteråt, samt inte dela cigg/rökdon då. Framförallt första 2-3 veckorna.

Swedensteel

- 2018-07-14 07:50
Hur ont gör de att göra en pa?

Offer svarar

:

Dom allra flesta tycker inte det är så farligt alls faktiskt. Visst sticker det till, men det är över på någon sekund. Det är mest psykiskt. :)

Fanny

- 2018-07-12 20:00
Hej! Jag har bestämt mig för att pierca näsvingen men undrar då om du har tider i umeå i början på augusti?

Offer svarar

:

Hej!
Näsvingen hör till en av dom sämsta (tillsamman med hårdare delarna av öronen) att göra under den fuktiga tiden på året, så att göra den i början av augusti är dumt. Mot slutet av augusti brukar det vara mer normal luftfuktighet och därmed lägre/normal infektionsrisk osv. I övrigt så har jag tid för det mesta när det inte står annat på förstasidan, och just nu kan du läsa att jag är borta 2-5 och 7-13 augusti. Oavsett tar jag i regel bara bokning samma dag, så du får höra av dig när det är dags. :)

Ia

- 2018-07-11 21:42
Hej! Är sugen på att skaffa fler hål i örsnibbarna då jag endast har ett i vardera nu. Skulle gärna vilja ha typ 3-4 i varje men funderar på hur många man ungefär kan göra samtidigt vid samma tillfälle liksom? Tack på förhand!

Offer svarar

:

Hej!
Ptja, det går ju att göra många, tror jag gjort maximalt sju i en sittning. Problemet är dels att det blir jobbigare just när det görs, men framförallt att blir det sedan problem (infektion) i ett av dom, är risken stor att övriga drabbas. Men att göra 3-4 hål i mjukare delarna av öronen samtidigt går ofta bra. Dock kan det vara klokt att vänta lite då det är fuktigt i ca 1,5 månader nu, och märkbart högre infektionsrisk. Hör av dig dagen du vill komma förbi!

FAQ

- 2018-07-04 23:47
Om jag har svårt och bestämma mig för vilken piercing av två kan du då hjälpa till?

Offer svarar

:

Jadå, slå en signal (när jag har fungerande mobil igen) eller kom förbi på en drop-in så lurar vi. :) Finns ofta möjlighet att testa hur det skulle se ut om du kommer förbi, sen kan diskutera för- och nackdelar med dom olika under läktid och efteråt.

Jimmy Hänninen

- 2018-07-04 17:36
Mycket schysst o proffsig.
Rekommenderas varmt :)

Offer svarar

:

Tackar och bockar :D

Ewelina

- 2018-07-04 11:45
Försöker hinna! Skyndar mig!!

Offer svarar

:

Ses förhoppningsvis då!

Till dig och alla andra: Jag får mailen något snabbare än jag ser nya inlägg här.

Ewelina

- 2018-07-04 11:01
Hej! Du har inte möjlighet att ta emot mig idag innan dropin? Är nämligen bortbjuden och ska vara där kl 16. Skulle behöva korta av stavarna i tungan..kan de funka? /Ewelina

Offer svarar

:

Hej!
Jo, kan svänga förbi där 12:30 om du hinner dit tills dess?

Olivia

- 2018-07-02 08:49
Hej! Jag skulle vilja göra en enpunktspiercing, eller bör jag vänta tills hösten? / Mvh Olivia

Offer svarar

:

Hej!
Well, dom läker normalt rätt fort, och rekommenderar oavsett att köra plåster/kompress över första veckorna, så det går absolut att göra under sommaren. Men risken är alltid högre under juli-augusti, så är det ingen stress är det egentligen vettigare att vänta.

Emma

- 2018-06-21 15:07
Hej jag undrar bara om jag får äta Nutella underläktiden? Kan jag göra illa mig om jag äter något med så lite flytande föda eller är de för kladdigt?

Offer svarar

:

Jadå, problemet ligger i att tugga och skyffla omkring maten i munnen när du har en nytagen tungpiercing. Men lev inte bara på det va :) Samt akta dig från att slicka nutella från läpparna osv!

Tova

- 2018-06-16 03:01
Tjenis! Jag är sugen på att göra en medusa piercing samt i tungan, men jag snusar. Så min fundering är om ja måste sluta / hur länge ja måste ha ”uppehåll”.

Offer svarar

:

Hej! Ja alltså det stora problemet/risken är att tillföra bakterier, ifall du använder fingrar för att lägga dit dom osv. Men vet många som kört på, och det fungerat. Bäst är ändå om du kan undvika första veckan då infektionsrisken är som störst.

Emma

- 2018-06-13 23:57
Hej jag skulle vilja ta tung piercing men jag undrade vilka typ av maträtter är svårt att äta när man har tagit tungpercingen? Exempelvis skräpmat?

Offer svarar

:

Hej!
Problemet är mest att du använder tungan för att skyffla omkring maten i munnen, så all mat du behöver tugga blir lurigt första tiden. För dom flesta är det jobbigt uppsvullet i 3-5 dagar, efter det lär sig dom flesta att ätat tuggföda försiktigt. Sen när du får en kortare stav (eller kapar smycket) efter någon vecka är allt normalt igen.

Oliver Banasiak

- 2018-06-01 02:01
Hej!

Undrar om det finns möjlighet att köpa NoPull Piercing Disc på posten av er? :)

Offer svarar

:

Hej!
Normalt säljer jag inte saker så, men eftersom ingen annan i landet verkar göra så kan jag göra ett undantag. Skickar info till mailen!

Alice

- 2018-05-30 21:31
Hej! Jag undrar om man kan göra navelpiercing med en liten utåtnavel? Den sticker inte ut utanför naveln men det finns ju en liten ”plupp”. Har huden ovanför så jag kan ju men har hört av många att det inte går.

Offer svarar

:

Jag måste kika på den för att göra den bedömningen. Så kom förbi vid tillfälle!

Isabell

- 2018-05-18 09:11
Hej! Jag undrar om du ha nån ledig tid idag? :)

Offer svarar

:

Det hade jag haft, men du lyckades inte skriva rätt siffra (för att undvika spambotar) så såg inte att du skrev. Ring eller be om smsbokningsmall för att boka tid i framtiden, t ex idag. :)

alexandra

- 2018-05-15 23:45
hej, piercade näsvingen för någon månad sen och nu har det blivit som en "plupp" eller vad man ska säga bredvid piercingen. vad beror det på och försvinner den av sig själv?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, det är troligen det vanligaste problemet med den typen av piercingar du råkat ut för, hypertropisk ärrvävnad. Kolla under Info och Knölbehandling på hemsidan. Eller kom förbi studion (drop-in eller tidsbokning) så kan jag kika på och rekommendera saker på plats.

Anonym

- 2018-05-07 12:52
Hej! Förstod inte riktigt ifall du menade att du är borta till den 16e maj?

Offer svarar

:

Hej!
Efter idag är nästa möjliga tid onsdagen den 16 maj (då jag även har drop-in).

Anonym

- 2018-05-06 12:29
Hej!
Jag undrar vad det är för material i tungpiercingarna du säljer? Jag har tidigare haft hål i öronen som blev infekterade. Hål i naveln som började krångla när jag bytte från läkesmycket som var i nåt slags plast till ett smycke gjort av metall/stål eller vad det nu är. Min tungpiercing började även krångla en del när jag bytte från läkesmycket till ett smycke jag köpt av dig. Börjar fundera på om det kan vara något jag är allergisk mot..? Tänkte också höra med dig om du har något tips på vad för slags material jag kan testa då läkesmycket i tungan är väldigt långt och irriterande..

Offer svarar

:

Jag har olika material, så kan inte svara på. Som läksmycken använder jag G23-titanium, ibland i kombination med bioplast. Jag har många såna smycken även för användning efter läktiden. Ibland är det inte materialet utan att det är dåligt slipat eller så. Kom förbi om du har möjlighet så tar vi det därifrån!

Anonym

- 2018-05-03 18:57
Hej!
Jag funderar bara om du gör trippel forward helix percingar. Jag är 17 år kan föräldern godkänna via telefon eller måste de vara med?:)

Offer svarar

:

Hej!
Jodå, i dom (smått sällsynta) fall som det går att placera tre stycken så gör jag dom, yes. Men godkännandet fungerar över telefon, bara det inte är några konstigheter. :)

Tua

- 2018-05-02 17:34
Hej! Har du dropp in nästa onsdag, Den 9 maj?

Offer svarar

:

Nej, tyvärr inte! Jag har precis planerat in en drop-in på tisdagen dock. Du ser (längre ned) på förstasidan hur det ser med drop-in närmaste veckorna.

Lollo

- 2018-04-27 23:38
Hej Offer!
Piercade Helix hos dig för cirka två månader sen. Nyss upptäckte jag en gul/röd klump vid hålet bakom örat och är rädd att det blivit infekterat. Har skött skötselråden. Ska jag fortsätta som vanligt med skötseln och försöka vänta ut det eller finns det något extra jag kan göra? Var går gränsen till att en blir tvungen att ta ut smycket?

Tacksam för svar!

Offer svarar

:

Hej! Det låter som det kan vara det. Du kan ju kika på skötselråden Allmänt krånglande piercingar på hemsidan. Annars kan du komma förbi så får jag kika på det, lite svårt att felsöka på avstånd. Så länge det inte är för tight är det inte akut att ta ut smycket, och även risk att det blir värre (stänger in ev infektion). Hör av dig om du vill förbi!

:D

- 2018-04-24 19:10
Hej! Om man har en bit att åka till Umeå går det då bra och boka dagen innan?:)

Offer svarar

:

Jo, det går ofta att preliminärboka dagen innan, t ex "någon gång mellan 14 och 18", och sen hör jag av mig samma dag om exakt tid i det intervallet. Ring eller be om smsbokningsmall bara!

Emma

- 2018-04-24 10:34
Tjena! Bor i Övik men ska till Umeå på fredag. Tänkte höra om du har någon kvällstid på fredag? Åker 16.00 från Övik, så vid 19 kanske? Funderar på en näsvinge och eventuellt septum (om det går att kombinera dessa två utan att det blir för mycket smärta på samma gång haha). Om jag bara gör näsvinge, kan man få ring med kula som läksmycke då? Ha det fint! 😊

Offer svarar

:

Hej!
Sällan jag har tid efter 18 på fredagar (eller lördagar). Men är du här till lördagen också? Så lär jag ha tid då på eftermiddagen. Jodå det går att köra samtidigt, brukar inte vara tokfarligt. Det går att få ett sånt läksmycke, men läker betydligt bättre att inte ha ring alls (utan typ pärla/kula). Men vi tar det på plats!

Andreas

- 2018-04-16 19:34
Hej!

Jag undrar om ni gör Prince Albert Piercing?

Det jag undrar över är också, som jag har trång förhud som är svår att dra tillbaka. Det är ganska tajt där.
Jag undrar om det går att göra en Prince Albert ändå. Tex om det går att göra ett hål i förhuden där smycket kommer ut på undersidan?

Mvh
Andreas

Offer svarar

:

Hej!

Jodå, absolut gör jag det. Finns ett par bilder i galleriet också.

Det går inte att svara på utan att kika på den. Har du för tight förhud finns det risk att det blir tryck på smycket, och att det blir problem pga det (migrering och/eller att det inte läker). Sjäva utförandet kan även bli lite lurigare, vilket i praktiken ofta bara betyder att processen tar några sekunder extra. Att pierca även genom förhuden låter inte alls optimalt, rädd att det skulle vara svårt att rengöra och ställa till värre problem.

Har du testat att töja ut förhuden? Sök på "phimosis stretching". Vet flera som gjort detta med lyckat resultat.

Hör av dig om du har några funderingar eller vill komma förbi!

Anonym

- 2018-04-16 10:03
Hej! Jag gjorde en tungpiercing hos dig förra veckan. Nu när svullnaden börjat gå ner ser jag mer och mer att piercingen blivit sne. Den sitter på rätt ställe underifrån men lutar åt höger uppifrån. Jag börjar störa mig väldigt mycket på det och vill gärna komma in igen och få det fixat. Ska jag vänta tills den är läkt eller kan jag komma närsomhelst? Och behöver jag då betala fullt pris igen?

Offer svarar

:

Hej!
Åh, drygt. Ibland måste den placeras något åt sidan, men handlar framförallt om undersidan isåfall. Du kan komma direkt, men bekvämare om den får läka iofs. Anser jag att det kunde gjorts bättre så kostar det ingenting (reklamation), om det är en justering i övrigt tar jag 100 kr. Ring eller sms:a samma dag eller kom på drop-in så löser vi det!

:))

- 2018-04-15 21:25
Hej! Kan man komma 2 st kompisar och pierca sig samtidigt? Vi är 16 och 18 (jag som är 16 har förälder via mobilen) 1 av oss tänkte pierca näsa och en tunga och sen båda naveln:)

Offer svarar

:

Hej!
Jadå, absolut. Bara att ringa eller be om smsbokningsmall samma dag så fixar vi det. :)

Moa

- 2018-04-13 04:46
Hejsan. Har du fortfarande drop in för piercingar ? Isåfall vilka dagar/tider?

Offer svarar

:

Hej!
Absolut, varje onsdag 16-19 som jag inte har annat för mig. Såg att jag missat uppdatera på förstasidan, ska bli bättre på det, men uppdaterat nu. Annars har jag tidsbokning dom flesta dagar också, så bara att ringa/sms:a.

:))

- 2018-04-04 20:04
Hej! Jag hade tänkt att ta en tungpiercing här denna vecka men har precis fått en inflammation i bäckenet.
Mina föräldrar säger att jag borde vänta tills vi kommer hem från utlandet (vi åker i mitten på juni) & göra den i Augusti men jag vill göra den nu.
Vad är smartast? Kan denna inflammation göra något mot min piercing eller göra att min piercing blir infekterad när jag är utomlands? (Ska till Turkiet där det kan bli upp mot 40 grader)

Offer svarar

:

Hej!
Ja, det kan vara dumt att pierca sig när kroppen och immunsystemet redan är belastat. Tungpiercingar läker väldigt fort, infektionsrisken är i praktiken ofta bara max två veckor, och det är vad du bör ta hänsyn till. Så se till att få ordning på resten av kroppen så lär du ha gott om tid på dig att läka (tillräckligt) innan din resa. För ja, dumt att ha en oläkt piercing i annan bakteriekultur, speciellt när det är varmt och fuktigt. Hör av dig om du har fler funderingar eller vill boka tid!

Lina

- 2018-03-27 13:50
Hej!
För ca 2 år sen gjorde jag en intimpiercing i klitoriskappan (på annan studio då jag bodde i södra Sverige). Det uppstod en knöl vid hålet så jag frågade piercaren om den går att få bort, fick till svar att den bara försvinner om jag tog ut staven. Så jag tog ut staven, men knölen försvann inte. Den blev lite mindre men ja.. Är det något du kan ta bort?

Piercade mina bröstvårtor hos dig för snart ett år sen, är supernöjd med dom och tänkt komma förbi inom en snar framtid för att korta stavarna och göra mer hål! :D

Offer svarar

:

Hej!
Hmm oklart. Måste nog kika på den först, eller åtminstone veta mer, men smidigast att göra det irl.
Ah, men dåså, se till att boka in lite tid för en titt på kappan också då :)

Jennie

- 2018-03-25 12:50
Lite funderingar:
Får man pierca sig hos er om man är 15 år?
Måste man ha förälders tillåtelse eller medtagande?
Eller går det att man har sin förälder på samtal och tar med sig ett vuxet syskon eller något om man ska pierca sig?
Om man har ärr sen tidigare piercing går det att pierca genom dom ärren då?
//Jennie

Offer svarar

:

Jadå, med ok från förälder kan jag göra det mesta förutom genitala piercingar. Det beror lite på vad det är för piercingtyp och ifall du gjort något annat/liknande hos mig. Enklast är om föräldern följer med, men ofta går det att lösa över telefon på plats om det inte är möjligt, men då föredrar jag om det är föräldern som bokar. Vuxet syskon hjälper inte dock. :)
Det går, men på vissa ställen är det stor risk att det inte kommer läka bra ifall det är någon märkbar ärrvävnad och/eller strukturförändringar. Ibland går det att justera placeringen några millimeter, men ibland får jag avråda/neka. Så det får jag kika på på plats! Vill du att jag kikar vad jag tror går i förväg är det smidigast du kommer på en drop-in-tid.

:)

- 2018-03-24 22:04
Hej, har du några roligare industrial smycken hemma eller har du bara helt vanliga stavar?

Offer svarar

:

Hej! Jo en del roligare smycken har jag, men exakt vad jag har hemma har jag inte koll på, och flera av dom roligare har jag bara i någon/några längder. Sen går det att byta ändarna till andra kulor/spetsar osv oavsett. Hör av dig för att boka tid, eller kom på en onsdagsdropin!

Tua

- 2018-03-20 21:12
Hej! Jag och en tjejkompis är sugna på att ta hål i tungan hos dig. och vi undrar om vi får det billigare om vi gör det samtidigt, min kompis ska utomlands den 22 juni. Men vi tänkte ta tungpiercingen den 8 april, är det en infektionsrisk då, eller hinner den läka innan hon åker iväg?

Offer svarar

:

Hej!
Japp mängdrabatten gäller, så 700 kr för er båda om ni gör den vid samma tillfälle. Bra att räkna med lite extra dock, för behöver byta smycke senare osv. Nejdå, ingen förhöjd infektionsrisk då, så länge ni kan hålla fingrar osv bortat från munnen. Risken gäller framförallt första två veckorna, sen är det rätt lugnt. Jag lär vara i Umeå då, så bara att ringa/sms:a samma dag för att boka tid!

Elin

- 2018-03-13 07:59
Hejsan!
Funderar på att ta hål i öronen, och har hört att det är till dig man ska vända sig då, om man vill att det ska bli bra och vara skonsamt för öronen. Ser i prislistan att du har två mått för hål i örsnibben, 1,2 och 1,6 mm, om man bara vill ha "vanliga" örhängen, vilket mått ska man då använda?
Tack på förhand!

Offer svarar

:

Hej!
Ja, låter vettigt :) Dom flesta vanliga örhängen är på 0,8-1,2 mm. Så 1,2mm är lämpligt då. Bra att ha med extra kontanter dock ifall du önskar annat/roligare smycke än original osv. Ring eller be om smsbokningsmall samma dag för att boka tid! Eller kom på en onsdags-drop-in.

Anette Tiger

- 2018-02-27 21:43
Hej
Jag undrar om det finns någon tid för piercing i näsan under denna vecka?

Offer svarar

:

Hej!
Absolut, jag har tid dom flesta dagar. Idag (onsdag) har jag även drop-in 16-19, annars ring/sms:a samma dag för att boka.

Ledsen:/

- 2018-02-24 15:46
Hej! Piercade näsvingen hos dig för drygt en månad sen, den hade läkt ganska bra men nu åkte jag på en dunderförkykning och den åkte ut när jag snöt mig. Försökte få in smycket igen men det var svullet och ville inte gå igenom. Min fundering är nu hur lång tid kommer det att ta innan jag kan göra om den? Kanske är svårt att säga över internet men annars kanske jag kan komma förbi studion och du kan titta på hålet?

Offer svarar

:

Hej!
Åh :/ Nä, att försöka få tillbaka den själv brukar ofta leda till att det blir ännu svårare, därför det är bäst att höra av sig direkt om sån åker ut, för jag använder ledsticka när jag sätter tillbaka. Det är alltid bäst att ta i oskadd vävnad (dvs inte där du haft förut), så bäst att byta placering någon mm (eller till andra sidan). Oavsett bör du ju vänta till förkylningen är över, och ska den tas i närheten av gamla hålet är det klokt att vänta några veckor i alla fall. Visst får du komma förbi, men kommer nog säga samma sak.

fundersam

- 2018-02-06 11:46
Du kallar dig professionell, vad grundar du det på?
Vad jag hört är du självlärd och ofta väldigt slarvig. Fler än en gång har man hört och träffat personer vars piercingar varit sneda.

Offer svarar

:

Hej!
Sånt är alltid svårt att mäta. Jag är *i grunden* självlärd ja, dvs jag började för länge sedan utan att få någon direkt coaching (eller "gått någon kurs", även om jag aldrig hört något gott om dom som finns i Sverige med omnejd). Däremot har jag deltagit i seminarium, varit hos andra mer erfarna piercare, och håller mig uppdaterad. Till skillnad från dom jag inte skulle säga är professionella (som ändå har tillstånd osv), som antingen verkar gissa sig fram, använder förlegade metoder eller ger direkt destruktiva skötselråd.
Med tanke på hur många piercingar jag gjort, under så många år, så finns det säkert en hel del som inte blivit lyckade av någon anledning. Är någon inte nöjd hoppas jag dom hör av sig, för det går ofta att lösa.
Trots att Umeå är en relativt stor stad är jag den enda som lyckats ha piercingstudio i någon längre tid (under 2000-talet), vilket också talar för att folk generellt är nöjda.

Michelle

- 2018-02-01 07:42
Hej!!
Min kompis och jag funderar på att komma till dig samtidigt och ta hål i öronen. Jag vill ha en piercing i tragus och hon vill ha två "vanliga" hål i öronsnibben (eventuellt ett hål då hon inte har bestämt sig.) Det är bara det att min kompis måste ha kirurgiskt stål eller titan då hon annars får allergiska reaktioner. Går det att fixa?

Offer svarar

:

Hej!
Kirurgiskt stål är ett samlingsnamn på flera material, varav dom flesta inte är vettiga. Höggradig (viktigt!) titanium använder jag ofta. Sen har jag svårt att tro att hon är känslig mot bioplast/ptfe. Oavsett så löser vi det. Kan kosta lite extra, men vi tar det på plats. Ring/sms:a dagen det är dags (eller kom förbi på onsdsags-dropin).

Madeleine Forsblom

- 2018-01-31 21:25
Hej! På väg till Umeå med min dotter (14år) som gärna vill ha en industrial piercing. Har en helix från förr i andra örat. Vi kommer från Finland. Vi är där v.9 fredag till söndag. Tänkte kolla läget Hur du jobbar då. Hälsningar Madeleine

Offer svarar

:

Hej!
Ja, det kan vi säkert lösa. Jag har inget inbokat då, så är troligen på plats. Ring (sms:a är ok ifall ni har svenskt nummer) samma dag bara.

W

- 2018-01-27 16:01
Heej! Har nyligen piercat näsvingen och undrar om man kan använda smink, om inte hur länge måste man vänta?

Offer svarar

:

Hej! I regel dumt att sminka just där och millimetern omkring, åtminstone så länge det kommer vätska och/eller är rött.

A

- 2018-01-22 19:43
Hej, går det att pierca bröstvårtor som är relativt "platta"?

Offer svarar

:

Hej! Ja oftta går det, men är ofta något (ibland mycket) högre risk för att dom stöts ut (migrerar). Måste kika på dom för att göra en vettig bedömning. Hör av dig om du vill boka tid, eller kom under någon drop-in :)

(tidigare inlägg är borta)
.