Non-Swedish? English summary of webpage

.
OBS: Google har hittat på att jag är mitt i stan och/eller stängd — jag är fortfarande aktiv på Mariehem.

Gästbok


Idag (tisdag) är det drop-in mellan 16 och 18 (längre vid behov), kom gärna förbi! Hitta hit. Enbart kontanter.
Har mer än ett kortare ärende och vill boka tid istället? Hör av dig tidigast 11:00 för bokning.

Visa plan för kommande dagarna

Skriv gärna kommentarer och frågor här! Ni kan även nå mig på min mobil (helst ej sms) på phone number. Håll god ton och skippa påhopp och hot så blir allt så mycket trevligare!

Den senaste månaden har genomsnittstiden för svar varit 7 timmar och 27 minuter.

Meddelande
Skriv 3 här:  för att undvika spambotar
Namn:
E-mail:
Skicka till: gästboken endast offer
Önskar eventuellt svar till e-mail
Meddelande:

Poe

- 2021-06-18 11:58
hej! jag undrar om du har erfarenhet med att pierca deviated septums och ändå få dem att se raka ut framifrån? nämligen så att jag piercade min hos en annan igår och den är väldigt sne

Offer svarar

:

Hej!
Well, har ju hållt på drygt 10 år och septum är populär, så erfarenhet har jag väl iaf. :) Men vissa är riktigt luriga att få bra, och inte helt ovanligt att det måste göras en justering i efterhand då. Har du liten sweetspot finns risk att det är nästan helt hopplöst, men det brukar gå att känna innan piercingutförandet. Hör av dig om du vill förbi!

Nellie

- 2021-05-31 16:56
Hej, har 2 st hål i varje öra och fundera på att göra en navelpiecing har tidigare haft en där som mkn kompis gjort men den blev inflammerad, behöver du föräldrarnas tillåtelse?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, har inte jag piercat dig på något liknande ställe tidigare och du är (nämnvärt) under 18 lär jag behöva ok från förälder. Dock är naveln dom jag oftast får neka/avråda pga att folk haft tidigare, speciellt om dom gjorts på dåliga sätt. Men har det gått minst en månad (gärna mer) så kan jag göra en bedömning på plats. Ring/smsboka för att boka tid!

Alva

- 2021-05-28 11:28
Hallå! Jag funderar lite på när du tycker att sista chansen för att ta en piercing i näsvingen är innan sommaren? Med tanke på infektionsrisken som löper med läkning under sommaren.

Offer svarar

:

Hej!
Alltså jättesvårt att svara på. Beror även på hur sommaren blir, men det är skönt om den hunnit läka 1-2 månader innan den jobbiga fukten kommer, vilket brukar vara i mitten/slutet på juli. Så dumt att vänta. Eller vänta till oktober, då brukar det vara lugnt igen.

Alva

- 2021-05-27 18:28
Hej! Jag funderar på att pierca näsvingen och undrar om det går att ha en ring som läksmycke - då det är det jag vill ha, eller om det är en nosestud som gäller.
Mvh, Alva

Offer svarar

:

Hej!
Jag sätter helst inte i ring som läksmycke, då det är märkbart större risk för problem då. Men det går. Dock blir den inte lika tight som många önskar, för måste finnas plats för svullnad osv, så många väljer ändå stud/labret när dom ser hur det kommer att se ut. Ring/smsboka samma dag för att boka. Märkbart högre risk för problem under sommaren, så du bör göra den snart eller vänta till september/oktober.

Felicia

- 2021-05-25 17:38
Hej! Jag och min vän (...)

Offer svarar

:

Se svar på mailen, svarade på detta igår, kolla även skräpposten :)

Bozena

- 2021-05-24 18:20
Hej! Jag vill göra navelpiercing till min dotter som är 12 år gammal hon ville ha det ganska länga så jag tänkte göra det och undrar vart det ligger för att komma till er och om det kostar 480kr? Mvh Bozena

Offer svarar

:

Hej!
Jag tar bara bokning över telefon, så ring/smsboka samma dag så bör vi kunna lösa. Priset beror på vilket smycke som hon vill ha, om naveln är speciell på något vis samt om ni vill ha rengöring och/eller kompress osv av mig. Det mesta står på hemsidan, annars ring så ordnar vi det då.

Maria

- 2021-05-18 16:04
Hej! Tog hål i örsnibbarna för ca 1 år sedan på smyckesaffär (blomdahls). Höger snibb krånglade till och från och kring jul valde jag att ta ut det örhänget i samband med att jag fick typ en finne bredvid hålet. Är det möjligt att göra ett nytt hål tror du?

Offer svarar

:

Hej!
Ja, lätt att få problem med håltagningspistoler. Det brukar inte vara några större problem att göra om i mjukdelar, även på samma ställe. Känner du en knöl i hålet? Isåfall kan det vara vettigt att ta bort den, och det går att göra i samband med piercandet. Ring/smsboka dagen du vill förbi så löser vi det! Kan också gå att göra på drop-in, se hemsida isf, ofta några timmar på tis- & torsdagar.

Alexandra

- 2021-04-30 00:00
Hej,

Orbital piercing i öronen, visst är det två stycken hål i övre broskdelen där man efter läkning kan sätta i en ring som går igenom båda hålen, eller har jag förstått fel?
Och gör du Daith piercingar?

Tack :)

Offer svarar

:

Hej!

Det är inte definierat var piercingarna ska vara, men ja, två piercingar planerade/placerade så en ring ska kunna sitta genom båda, det är korrekt. Behöver inte ens vara i örat faktiskt. :)
Absolut gör jag det. Ring/smsboka dagen du vill komma förbi! Just nu bortrest dock.

Alexandra

- 2021-04-30 00:00
Hej,

Orbital piercing i öronen, visst är det två stycken hål i övre broskdelen där man efter läkning kan sätta i en ring som går igenom båda hålen, eller har jag förstått fel?
Och gör du Daith piercingar?

Tack :)

Lina Leander

- 2021-04-26 09:23
Hej!

Det är så att jag har haft en knöl vid min piercing i näsvingen i ca 3 månader nu. Har använt koksaltlösning flitigt och tea tree oil, vilket gjort att den minskat betydligt. Däremot är det lite kvar av den som vägrar gå bort samt har jag utbuktning på insidan som ömmar. Har också testat att göra pasta av aspirin. Har kontaktat studion där jag gjort piercingen, men inte fått något svar på alternativ lösning. Bor dessvärre också långt borta från er studio så därför mejlar jag i hopp med att ni kanske kan komma med förslag på vad jag kan göra. Hade velat testa emuolja. Finns det möjlighet för er att skicka emuolja på posten? Står ju i sådana fall självklart för frakten. Eller tycker ni att jag ska kontakta en läkare?
Vänligen svar!

Mvh,
Lina Leander

Offer svarar

:

Hej!
Det är svårt att felsöka över sms, det kan handla om något du gör (medvetet eller inte), det kan handla om smyckets utformning/yta/material osv. Eftersom det inte är jag som gjort den kan jag inte svara på det. Ibland, om än sällan, går det inte alls att bli av med. Det går att köpa bra emuolja från tribe.se. Läkare har sällan lösningar på det, mer än att ta bort själva piercingen/smycket. Finns någon annan erfaren piercare i regionen där du är?
[mer svar enbart i mail]

[anonym]

- 2021-04-19 09:22
Hej jag är 15 men ska fylla 16 i år. Jag har haft Helix piercing över ett år men jag är sugen på att ta Industrial måste min vårldshavare följa med isåfall tänkte eftersom jag är under 18?

Offer svarar

:

Hej! Har jag gjort helixpiercingen är det inte säkert jag kommer kräva ok från förälder, riskmässigt osv är dom väldigt likvärdiga. Men även om jag vill ha ok från förälder går det ofta att lösa över telefon. Ring/smsboka samma dag för att boka tid!

T

- 2021-03-30 11:37
När man piercar näsvingen, finns det svarta smycken man kan få direkt som läksmycke? Eller måste man vänta tills de läkt och sedan byta?

Offer svarar

:

Hej!
Jag sätter oftast in studs (kula/pärla med pinne in och böj på insidan), och såna har jag svarta läksmycken av. Dock finns dom bara i en längd, så är näsvingen för tjock fungerar det inte. Dock går det oavsett att få labretsmycke (stav med platta på baksidan) med (svart) kula på framsidan, dock minst 3mm, vilket är märkbart större än 2mm som studs:en har. Går även att sätta in ring (som troligen finns i svart), men inte lämpligt ha som läksmycke.

Anonym

- 2021-03-25 23:33
Har löst sig med dermal anchoren så den har minskat i svullnad och så :)

Offer svarar

:

Härligt att höra!

Anonym

- 2021-03-25 03:21
Hej jag har gjort en dermal anchor och undrar om den sväller upp och de kommer vitt var ur den kan den va infekterad då eller går den tvätta tills varit försvinner?

Offer svarar

:

Hej!
Viss svullnad kan absolut ske, jag brukar rekommendera att kyla ned den första dagarna. Är det var så är det infektion, men har du följt mina skötselråd är det väldigt liten risk för att det händer. Men det kan komma annan vätska. Svårt att felsöka över text, så smidigast om du har möjlighet att komma förbi, förslagsvis på drop-in:en idag 17-19.

Anonym

- 2021-03-23 16:16
Hej, Offer. jag har haft septum för några år sen. Samt i ögonbrynet för flera år sedan. Av någon dum anledning, som jag inte vet så tog jag ut dem. Men är nu sugen på att ta om dem. Är det möjligt? man ser vart jag haft hålet i ögonbrynet. Jag känner vart jag haft septumen men troligen helt läkt iaf... mängd rabatt gällde bara samma typ av piercing? inte när man gör två olika? Så 800 kr totalt antar jag.. kan detta tas på drop in? Känns som att man behöver boka för det. Tar ju ändå en stund när det är två piercingar som ska utföras. Tack

Offer svarar

:

Hej!
Sådana brukar gå att ta om utan större problem, även om det är bäst att flytta någon millimeter när det gäller ögonbrynet. 800 kr för båda med standardsmycken och utan rengöring ja. Bäst att boka, men ibland är drop-in lugnt och då kan fungera ändå. Har ofta möjlighet just innan drop-in annars. Ring/smsboka samma dag.

E

- 2021-03-23 09:51
Goddagens! Jag gjorde en septumpiercing hos dig för ca 10 v. sedan. Den har varit läkt i drygt 5 veckor. Om jag skulle behöva ta ut smycket i ungefär 2-3 timmar, hur stor är risken att hålet drar ihop sig och jag inte får in något smycke igen?

Offer svarar

:

Hej!
Det lär inte vara några problem. Du kan ju testa en kortare tid först. Men oavsett så drar det inte ihop sig helt, så går att komma förbi mig (eller annan studio) och leda upp det.

Anonym

- 2021-03-20 23:41
Dum som jag är har jag tagit hål i näsan själv, har haft den över 1 månad nu och de har typ blivit som en finne precis vid hålet. Vad är de för något å är de något jag kan göra något åt själv?

Offer svarar

:

Hej!
Svårt att felsöka över text. Näsvingepiercing är i brosk och det finns väldigt mycket som kan ställa till det, både vid piercingtillfället (hur piercingen görs, placering & riktning, smycke) och eftervård osv, samt hur själva näsvingen ser ut. Ring/smsboka samma dag om du vill komma förbi för konsultation.

Anonym

- 2021-03-20 23:37
Dum som jag är har jag tagit hål i näsan själv, har haft den över 1 månad nu och de har typ blivit som en finne precis vid hålet. Vad är de för något å är de något jag kan göra något åt själv?

Gurka

- 2021-03-16 11:18
Hej, har två frågor :]
Jag undrar om du ändå gör näsving-piercingar om man inte brukar använda mask.
Och på dermal anchors, vilka färger har du på smyckena? Finns de i svart?

Offer svarar

:

Hej!
Jadå absolut gör jag näsvingar, bara att det avrådes från dom som har mask stor del av dygnet.
Helblanka och blanka med vit sten har jag alltid i både 4 och 5 mm. Brukar även ha några i guld med vit sten, samt blanka med andra färger. Dock inga helsvarta eller med svart sten sten som just nu går att få som läksmycke. Det kan gå att ordna med några veckors varsel om det är intressant. Sen går dom ju att byta, men det är inte helt enkelt och alltid risk att dom skadas, så bäst att få det som önskas redan vid utförandetillfället.

Tilda

- 2021-03-15 11:42
hej, har tänkt ta nippelpiercing och undrar ifall man kan bada under läktiden med tanke på att den är 3-9 månader?

Offer svarar

:

Hej!
Ja läktiden kan variera en hel del. Det är viktigast att hålla sig ifrån i början av läktiden. Sen finns det vattentät kompress som går att använda också, om piercingen vätskar fortfarande. Men skippa allt badande första månaden, med tanke på risken att det kan läcka in. Ring/smsboka om du vill boka tid!

Astir Isayas

- 2021-03-15 08:45
Hej jag vill göra en näspreircing jag bor i Lycksele och jag kommer nästa vecka måndag till Umeå jag undrar om du kan passa in på din schema till vecka måndag. Jag vet hur mycket kommer det att kosta.

Offer svarar

:

Hej! Misstänker det var du som ringde nyss. Så vi hörs samma dag, eller möjligen kvällen innan! Beror på vilket smycke vi sätter in, men med rekommenderad rengöring är det bäst att räkna med 550-700 kr.

FAQ

- 2021-03-11 16:49
Kan man betala med kort

Offer svarar

:

Nej, enbart riktiga pengar på Offer Studio: Svenska kontanter och Euro-sedlar.

FAQ

- 2021-03-11 16:28
Kan man betala med kort

Alma

- 2021-03-09 08:54
Tja!
Jag är så otroligt nöjd med min helix som jag tog hos dig i början av september. Bytte nyligen min peircing för första gången till en ring i kirurgiskt stål. Den har börjat utsöndra läkningsvätska igen och gör ont när jag vaknat (misstänker att jag sover en del på det örat). Är det klokast att byta tillbaka till min stav eller ska jag börja om med en rengöringskur? Vad tror du?

Offer svarar

:

Hej!
Härligt att höra att du blev nöjd. Kirurgiskt stål är ett samlingsnamn och betyder inte att det är lämpligt att sätta in i en piercing. Sen säger det inget om ytan på smycket heller, även ett dåligt material kan ha en dålig yta. Köpte du det från en studio?
Broskpiercingar tar ofta många månader, och ringar är vanskliga att ha innan det är helt läkt. Sluta sova på örat och använd gärna prontolind, men att byta till läksmycket (om det inte är grövre än ringen!) vore nog vettigt ja. Går ju även att komma förbi, så kan kika och förhoppningsvis hjälpa.

Maya

- 2021-02-18 13:26
Hej! Jag skulle verkligen vilja ta navelpiercing ! Och vill helst göra detta hos dig då det verkligen känns som att du verkligen kan detta då flera av mina vänner gått till dig. (...)

Offer svarar

:

Du har redan fått svar på mailen eftersom du valde till "endast Offer" så kommer det inte upp här. Kolla skräpposten ifall du inte sett det. :)

Olivia

- 2021-02-17 18:21
Hej,
jag har piercat tragus och conch hos dig. Jag undrar vad det vanligtvis är för mm på labret som används vid håltagning.

Offer svarar

:

Hej!
Jag gör normalt 1,2mm på tragus och 1,6mm på (inner) conch. Längden varierar från 7 till 11 mm på båda. (Dom flesta som frågar är dom som sen köper skräp på internet osv, så påminner om att det finns en poäng att vända sig till studio, och då får du även hjälp med storlek och eventuellt isättande)

Christina

- 2021-02-10 22:35
Hej är sjukt nöjd med mina piercingar kommer garanterat rekommendera dig till mina vänner om dom är sugen på att pierca sig :)

Offer svarar

:

Så trevligt att höra :) Hoppas allt läker bra!

Jenny

- 2021-01-28 22:25
Hej offer och tack för en superfin Septum piercing som har läkt bättre än någon annan piercing jag ha gjort !
Undrar om du gör snake bite tongue, försökte läsa mig fram på din sida men hitta ej !
Mvh Jenny

Offer svarar

:

Hej!
Härligt att höra :) Jag gör det mesta, men är lite mer högriskpiercingar det där, och olika förutsättningar på olika personer. Slå en signal så kan vi höras om, eller boka tid och kom förbi.

Lexi

- 2021-01-20 15:48
Hej! Är det möjligt att pierca tragus och conch på samma öra vid ett tillfälle eller är det bättre att vänta och låta örat vila mellan piercingarna?

Offer svarar

:

Hej!
Nejdå, det går rätt bra. Värre att göra på olika sidor vid samma tillfälle, sovmässigt framförallt. Sen är det klart att det är mindre bekvämt att göra två vid samma tillfälle, men det går ju snabbt. Ring/Smsboka samma dag för att boka tid.

Ida

- 2021-01-19 19:54
Hej! Vill gärna komma förbi och köpa ett nytt smycke till min piercing i örat. Har du drop in imorgon (onsdag 20/1)? Mellan vilka tider isåfall? :)

Offer svarar

:

Hej!
Nej, drop-in kör jag på tisdagar och torsdag.ar Däremot inte omöjligt att jag får någon bokning imorgon, och kan ha möjlighet före/efter den. Ring/smsboka samma dag för att boka. Annars drop-in torsdag 16-18, då behöver inte höra av dig innan :) Bara du hittar och har kontanter.

Anonym

- 2021-01-17 21:27
Hej! Min piercing har helt plötsligt börja göra aningen ont när jag råkar röra vid den lite hastigt eller när något trycks mot den. Den har aldrig gjort ont i princip sen jag tog den för kanske 2 månader sedan, den började smärta för en vecka sedan. Jag har inte bytt smycke än och varit noga med hålet under läkningen. Utöver smärtan ser det fint ut. Har jag bara råkat irritera hålet eller bör jag vara orolig?

Offer svarar

:

Hej!
Det är väldigt svårt att säga något utan att veta mer. T ex säger du inte vilken piercing det gäller, och inte heller ifall det är jag som gjort den. Bättre om du slår en signal, eller kanske ännu hellre komma förbi förslagsvis på drop-in (normalt tis & tors, se hemsidan).

Louise

- 2021-01-17 19:17
Hej!
har alltid haft bioplast material på min piercing i tungan. Men börjar bli lite less på att man biter på de stup i kvarten, så tänkte prova titan och se om tungan tycker om det. Finns det nå standard storlekar på tungpiercingar?

Offer svarar

:

Hej!
Jo, det är lite förbrukningsvara. Dock skönt att veta att det aldrig går någon tand, så tycker själv det är värt det, och jag säljer ju lösa kulor också och köper du fler får du mängdrabatt. Men absolut, testa köra titan (eller annan snäll metall). Dom flesta har bara 10, 12, 14, 16 mm långa stavar, jag har även udda storlekar (11, 13 och 15). Kom förbi (exempelvis på drop-in tis/tors) så kan vi ordna!

Anonym

- 2021-01-05 17:22
Hej. Jag piercade mina nipples för 3 dagar sedan. Det gjorde såklart ont. Det blödde inget den första dagen, men morgonen efter så hade jag fått rätt stora blåmärken på mina nipples. Nu har blåmärkena blivit ännu större. Mina nipples är rätt svullna och jag är rädd att det är för tight.. jag känner även ett ”tryck” över bröstkorgen som jag fick i samband med att blåmärkena kom, kan det vara kopplat till varandra? Behöver jag söka upp min piercare för att kolla blåmärkena?

Offer svarar

:

Hej!
Eftersom du formulerar dig så gissar jag att det inte är jag som är det. Blåmärkena i sig behöver inte vara ett problem, även om sannolikheten att få det på båda är väldigt liten om piercingarna utfördes på ett normalt sätt (även om ålder och vissa sjukdomar påverkar). Men kan inte säga mer utan att veta mer. Jag brukar berätta för mina kunder om det är stor risk att dom får blåmärken. Men det låter absolut som att du borde höra med din piercare oavsett. Lycka till! Hör av dig om du vill komma förbi mig, men är inte i Umeå denna vecka.

Frågar åt en kompis

- 2021-01-03 00:58
Hej! Undrar om det är möjligt att ta hål i örsnibben hos dig om den sedan tidigare fått en liten knöl av ärrvävnad sen en misslyckad pistolpiercare varit där?

Offer svarar

:

Hej!
Jodå det brukar gå att lösa. Ibland kan det vara nödvändigt att ta bort den gamla vävnaden, jag gör sådant också, och det går att kombinera med att pierca ett nytt hål. Ring/smsboka samma dag för tidsbokning!

Johanna

- 2020-12-16 01:29
Hej! Min dotter på 12 år vill ha ett hål i brosket på övre örat, är det något ni kan utföra på ett barn i den åldern? /Johanna

Offer svarar

:

Hej!
Brosk är betydligt känsligare och högre infektionsrisk (samt värre ifall det blir infektion), så inget jag normalt gör. Men är alla inblandade med på det och tror det kan fungera är det inte helt omöjligt, trots under 14-15 som många studios har som gräns för icke-mjukdelar av öron. Slå en signal så ser vi.

Nathalie

- 2020-11-14 23:26
Hej, rekommenderar du att man efterdrar de piercingar man gjort hos dig? Och isåfall hur ofta?

Offer svarar

:

Efterdrar? Jag förstår inte frågan. Rör inte piercingen under läktiden, mer än enligt skötselråden. Ring om du har några frågor.

Bozena

- 2020-11-10 19:33
Hej! Jag vill göra navelpiercing till min dotter som är 12 år gammal hon ville ha det ganska länga så jag tänkte göra det och undrar vart det ligger för att komma till er och om det kostar 480kr? Mvh Bozena

Offer svarar

:

Det är nästan väl ungt, så skeptisk att jag kan hjälpa till. Men slå en signal så kan vi snacka om det. Fast det lät som att du var boende i Stockholm? Studion är i Umeå. Vi tar adress osv när du bokar isåfall. Ring eller sms:a samma dag för att boka tid.

Veronica

- 2020-11-04 19:10
Hej, jag har tidigare haft hål i ögonbrynet och tungan men har varit utan det i ca 3 år eller mer och vill ta om dem. Undrar vad priset blir sammanlagt. Ps är det fortfarande kontant som gäller? Mvh verra

Offer svarar

:

Hej!
Ok. Ja, det är prislistan som gäller, och just nu är det 400 kr/st, så 800 kr med standardsmycken och utan rengöring. Alltid bra att ha med extra. Japp, riktiga pengar som gäller. :) Ring/smsboka eller kom förbi på drop-in (se förstasidan) dagen det är dags!

Bozena

- 2020-11-01 17:44
Hej! Jag vill göra navelpiercing till min dotter som är 12 år gammal hon ville ha det ganska länga så jag tänkte göra det och undrar vart det ligger för att komma till er och om det kostar 480kr? Mvh Bozena

Offer svarar

:

Det är nästan väl ungt, så skeptisk att jag kan hjälpa till. Men slå en signal så kan vi snacka om det. Fast det lät som att du var boende i Stockholm? Studion är i Umeå. Vi tar adress osv när du bokar isåfall.

Bozena

- 2020-11-01 12:22
Hej! Jag vill boka nån tid men vet inte vart så jag testar här. Och nu har jag läst och så och det står det att det ligger i Umiå eller vart det ligger. Så undrar om offerstudio ligger i Stockholm och vet du om det finns nån piercing ställe i Sundbyberg? Mvh Bozena

Offer svarar

:

Hej!
Studion ligger i Umeå, så antar det inte är aktuellt. Jag har inte koll på så många studios i Stockholm, du får söka runt.

Bozena

- 2020-10-31 23:17
Hej! Undrar om vi kan komma imorgon om det går bra för dig om vi inte kan imorgon kan vi komma nästa vecka på lördag och kan jag få adressen så jag vet vart vi ska komma mvh Bozena

Bozena

- 2020-10-31 21:31
Hej! Jag vill göra navelpiercing till min dotter som är 12 år gammal hon ville ha det ganska länga så jag tänkte göra det och undrar vart det ligger för att komma till er och om det kostar 480kr? Mvh Bozena

Offer svarar

:

Hej!
Normalt gör jag sånt från 14 år, men är båda med på det och har koll brukar det gå att lösa ändå. Ring/smsboka samma dag. Med standardsmycke och rengöring ja, men alltid bra att ha med några hundra extra för finare smycke, kompresser osv. Har växel såklart. Ring/Smsboka samma dag så bör vi kunna fixa.

Anon

- 2020-10-27 07:57
Hej, jag undrar hur man vet om man har en för kort tunga för en tongue piercing? Kollar du det innan man gör en?

Tack i förhand.

Offer svarar

:

Hej!
Tungpiercing, eller menar tongueweb? Men ja, oavsett kollas det på plats :) Gäller det tungpiercing har jag ibland möjlighet att kapa tungbandet antingen i samband med piercing eller separat innan, men den bedömningen gör jag (också) på plats.

Ola

- 2020-10-20 12:45
Hej! Jag tog en nippelpiercing hos dig för nått år sedan, nu senaste året så har den gjort ont och det bildas hela tiden sårskorpor brevid piercingen och det varar. Har fortf kvar läksmycket. Har rengjort med olika medel för piercingar och även testat såna där plastbrickof, men inget verkar hjälpa... Har du något tips eller när jag ta ut den?

Offer svarar

:

Hej!
Lite svårt att säga något utan att veta mer. Har du varit förbi så jag fått kika på den? Smidigast vore (annars) om du kunde göra det, t ex drop-in:en idag 16-18! Svårt att felsöka över mail/gästbok. Men det behöver inte vara kört.

Hej

- 2020-10-19 22:05
Är du kille eller tjej?

Offer svarar

:

Jag har med flit inte skrivit varken det eller ålder på hemsidan, känns irrelevant. :)

Anselica

- 2020-10-13 15:29
[Fråga enbart till mail]

Offer svarar

:

Du har redan fått svar, se din mailbox. Kolla även skräpboxen, lätt att mina mail hamnar där tyvärr.

Lena H

- 2020-10-13 00:11
Hej undrade om du kommer vara tillgänglig under höstlovet (vecka 44)? Jag och några vänner hade nog gärna velat göra några piercingar samtidigt den veckan. Går det att komma cirka 5 personer eller blir det för många för din studio också?

Offer svarar

:

Jag har svarat på det här tidigare - kolla tidigare i gästboken eller i din mail (ev spamkorg).

(tidigare inlägg är borta)
.