Non-Swedish? English summary of webpage

OBS: Google f√•r ibland f√∂r sig att jag flyttat eller st√§ngt — jag √§r fortfarande aktiv p√• Mariehem.

Info: Studion

Allmänt

Studion Här ser vi en del av Offer Studio, rent och fint!

Studion har funnits över tio år, och ligger på Mariehem. Studion är godkänd, dvs innehar tillstånd för hygienisk behandling (se sidan om sterilitet). Studion drivs som ett företag (enskild firma), skatteredovisar och är godkänd för f-skatt.

Det är en liten lokal med egen ingång. Väggarna är målade med ljusgrå färg, och är än så länge ganska tomma. I studion finns några stolar och pallar, ett rostfritt piercingbord, lampa osv. Sen finns det såklart piercingsmycken, kataloger, och allt jag behöver för att utföra piercing på ett godkänt, korrekt och hygieniskt sätt.

Filosofi

Jag strävar efter att Offer Studio ska vara en professionell studio, utan att för den skull behöva ta mycket betalt. På detta sätt hoppas jag minska folk som förstör sin kropp (eller än värre, andras kroppar) genom att pierca hemma.

Jag jobbar även för att använda smarta, nya och säkrare lösningar för att piercingar ska ställa till med mindre problem, vara billigare och mindre smärtsamma. Exempelvis är jag en av få som ofta använder bioplast som läksmycke vilket är mycket snällare mot tänder och tandkött vid orala piercingar, samt ger mig möjlighet att justera längd och form på smycket för att passa just dig. Jag köper in steriliseringstjänster och använder engångsprodukter i stor utsträckning vilket gör att jag på ett bättre sätt än dom flesta andra kan garantera sterilitet.

Jag försöker även vara tillgänglig för frågor för det mesta, även helger, sena kvällar, och när helst annars ett akut piercingproblem kan komma upp. Jag har extremt kort väntetid, ofta redan samma dag.

Inbrott

De första åren drabbades jag av två inbrott under kort tid vilket innebar merkostnader, merarbete och nedsatt verksamhet under en tid efter inbrotten. Vid ena tillfället hittades personerna och hanterades av rättsväsendet respektive sociala myndigheter. Efter detta sattes galler upp för fönstret.

Några år senare skedde ett till försök till inbrott (alternativt skadegörelse) då fönster krossades samt en dyr dörr bröts sönderna. Personerna tog sig inte hela vägen in till studion, och nu har även den inbrottsvägen försvårats märkbart med flera skydd.

.