Non-Swedish? English summary of webpage

OBS: Google fĂ„r ibland för sig att jag flyttat eller stĂ€ngt — jag Ă€r fortfarande aktiv pĂ„ Mariehem.

Info: Offer

Offer?

Det Àr jag som har Offer Studio - det Àr jag som Àr Offer. Jag Àr född och uppvuxen i norrland. Har Àven hÄllit till i Uppsala. Numera Àr jag mest i UmeÄ.

NĂ€r hen inte piercar...

Jag Àr mÄngsysslare, pysslar med fotografering, programmering, arrangerar och hjÀlper till pÄ diverse evenemang. Tidvis pluggar jag pÄ universitet. I övrigt hittas jag festivaler, pÄ parkfester, och andra event.

Egenskaper

Ja, det kan ju vara trevligt att veta lite egenskaper hos den som ska sticka hÄl i en. Jag Àr social, ganska envis (nÀr det gÀller att fÄ saker att fungera, att lyckas med saker osv) och vill veta hur och varför om det mesta. Jag kan beskrivas som paranoid/sÀkerhetsmedveten, och rÀdd över vad som hÀnder i vÀrlden med massövervakning och att de som bestÀmmer kring sÄdant sÀllan har koll pÄ vad deras beslut faktiskt innebÀr. Samt att folk Àr sÄ lÀttpÄverkade, och godtar allting. Trevlig för det allra mesta. Jag Àr Àven dÄlig pÄ att sms:a, för er som undrar.

Erfarenheter

Under drygt Ätta Är har jag piercat mig sjÀlv och andra. Jag Àr i grunden som flera andra piercare sÄ kallat sjÀlvlÀrd, dvs har lÀrt mig det mesta genom att studera, ha kontakt med andra piercare Àven internationellt, samt lÀrt mig frÄn erfarenheter och misstag. Utöver detta Äker jag pÄ kurser, deltar i workshops osv för att hÄlla mig ajour med nya metoder, rÄd och rön. Jag filar stÀndigt pÄ mina tekniker, och tar mig gÀrna an intressanta bodymodprojekt. Jag utför Àven [enpunkt]enpunktspiercing/dermal anchor, och pysslat en del med övriga implantat. Tatuera gör jag dock inte.

.