Non-Swedish? English summary of webpage

OBS: Google har hittat på att jag är mitt i stan och/eller stängd — jag är fortfarande aktiv på Mariehem.

Info: Öppettider

Tidsbokning dom flesta dagar

Eftersom Offer Studio är en liten piercingstudio så har jag mestadels tidsbokning. Oavsett om ni vill köpa smycken, diskutera framtida piercingar, eller pierca er så måste ni boka tid. Enklast och bäst är att ringa mig på samma dag. Numera kör jag dock drop-in ibland, se nedan!

Drop-in tisdagar & torsdagar (undantag sommaren)

När det inte är sommar kör jag även oftast drop-in tisdagar och torsdagar 16-18, men kolla på förstasidan för att vara säker. Under juli-augusti kan jag ha drop-in, men bestäms ofta dagen före. Vid drop-in: Tänk på att det kan vara någon där innan, så risk att få vänta utanför ett litet tag. Önskar du/ni att göra/pierca mycket kan det finnas poäng att boka tid istället. Om ni kommer på drop-in, glöm inte att jag enbart tar kontanter och att det är bra att ha med sig några hundra extra.

När har du tid då?

Jag har tid ofta, och är flexibel. Framförallt har jag tid på eftermiddagar/kvällar. Även ofta tid på helger/helgdagar osv.

När ska jag boka tid?

Enklast för mig är om ni ringer eller sms:r samma dag ni vill ha tid. På detta sätt minimeras risken att jag (eller ni) får förhinder eller blir sjuk. Ring med fördel efter klockan 12. Har jag inte möjlighet att svara, och ni ringer från en mobilnummer, brukar jag slänga iväg ett sms när jag är tillgänglig.

Men jag måste resa långt, behöver boka tidigare

Vid behov kan jag preliminärboka någon/några dagar längre fram. Till exempel kan jag boka in "en navelpiercing på torsdag någon gång mellan 15 och 19, men jag hör av mig samma dag om exakt tid". Vänta gärna så länge som möjligt då dessa i många fall får strykas/ändras pga sjukdom, förhinder eller annan förändring. Långväga kunder kan såklart även komma på drop-in!

Enklast för mig är om ni ringer någon gång mellan 15 och 01 dagen innan ni vill ha tid en vardag. Ibland kan det fungera tidigare samma dag. Vill ni ha tid en helgdag så ring efter 13 samma dag. I vissa fall kan jag boka in en tid längre i förväg om personen t ex har långt att resa.?>
.