Non-Swedish? English summary of webpage

OBS: Google fĂ„r ibland för sig att jag flyttat eller stĂ€ngt — jag Ă€r fortfarande aktiv pĂ„ Mariehem.

Piercingar: Tongueweb

Andra namn / varianter: TungstrÀngen
LĂ€ktid: 2-4 veckor

AllmÀnt

En vÀldigt lÀttlÀkt och enkel piercing, som dock Àr ganska ovanlig. Att byta en tonguewebpiercing sjÀlv kan vara lurigt, sÄ bra att veta att det gÄr att fÄ hjÀlp vid byte.

Placering

Piercingen sitter i strÀngen under tungan. Hur det ser ut dÀr varierar, men pÄ dom flesta gÄr det att sÀtta en piercing dÀr.

Smycke

Det som ingÄr Àr en vanlig [bcr]BCR eller stav (eventuellt böjd) i 1,6mm. Det gÄr att fÄ hÀstsko eller andra typer av smycken redan i början. Smycket kan vara nÄgot större/lÀngre Àn önskvÀrt i början, men inte sÀrskilt pÄtagligt.

Under lÀktiden

För att hjÀlpa piercingen att lÀka sÄ bra som möjligt sköljs munnen med [koksalt]koksaltlösning efter all mat- och dryckintag (förutom rent vatten). Ny koksaltlösning bör göras varje dag.

Dölja eller ta ur

Vad sÀgs om att inte gapa och lyfta pÄ tungan samtidigt? :) Denna piercing syns annars bara (om ens dÄ) nÀr personen leker med den. Men visst gÄr det att sÀtta in smÄ genomskinliga kulor pÄ en stav om det önsks. TÀnk pÄ att slemhinnor lÀtt vÀxer igen, sÄ ha alltid smycke i om du vill behÄlla hÄlet.

.