Non-Swedish? English summary of webpage

.
OBS: Google har hittat på att jag är mitt i stan och/eller stängd — jag är fortfarande aktiv på Mariehem.

Start

Nyhetsbrev
Välkommen till Offer Studio!

Du har kommit till Offer Studio, en piercingstudio i Umeå. Här kan du läsa mina skötselråd, kolla på bilder, fråga mig eller kommentera saker på kontaktsidan etc. Vill du ha ett mail när nyheter läggs upp eller galleriet uppdateras? Skriv in emailadress till höger!


Idag onsdag:
Sovdags! Hör av dig tidigast 11:00 för bokning, har troligen tid idag eller ikväll!
Ring eller be om sms-bokningsmall för att boka tid.

Snart: Troligen borta/otillgänglig ca tors-lör denna vecka.

Visa plan för kommande dagarna

Nyheter

2021-04-13 Uppdaterad prislista och nya smycken

Efter att ha pratat om att jag behöver justera priserna i några år har jag äntligen tagit tag i det. Istället för att höja allt lite så valde jag att ha två prisnivåer - en normal och en rabatterad. Grundpriset är nu 500 kr (med undantag för öron och dermal anchor), medan ungdom/behövande betalar 400 kr. Jag har fortfarande mängdrabatt för normala piercingar (ej öron och dermal anchor). Rabatterade priserna är i princip som tidigare, medan nya grundpriset är lite närmare de flesta andra studios. Kika in på priser/prislista för aktuella priser.

Jag har även fått påfyllning på de flesta smycken, både läksmycken och smycken till senare. Som läksmycken har jag nu fler i guldutförande och fler interngängade labretter med mindre toppar i blank och guld med sten för de som vill ha något diskretare i framförallt öronen. Även tagit hem en del roséguld på prov. I övrigt massa nya clickers, navelsmycken osv till läkta piercingar. Jag har även fler 2,5mm-kulor, samt trippelkulor i lite olika varianter. Kom förbi och kika!

Jag kör drop-in någorlunda som vanligt (normalt två timmar på tisdag och torsdag eftermiddag). Använd gärna munskydd, kom helst 1-2 i taget, och företrädesvis enstaka piercingar och smyckesköp.

2021-01-14 Coronaregler i studion

Jag får många frågor kring vad som gäller i studion under pågående pandemi, så här får ni den korta versionen:

  • Förkylningsymtom? Stanna hemma!
  • Maximalt tre personer per sällskap i studion
  • Maximalt en person utan ärende per sällskap
  • Främst snabbare ärenden vid drop-in — boka gärna istället
  • Läs skyltarna på plats
  • Använd gärna munskydd
  • Tänkt göra näsvinge, helix eller conch piercing och använder munskydd? Läs Läkning under coronasituationen.
Det finns en del undantag samt mycket mer info under nya undersidan Coronasituationen.

I övrigt har situationen gjort det många materialpriser har gått upp, samt stor efterfrågan på hygienrelaterade produkter, så jag kommer troligtvis justera priserna närmaste månaderna. Än så länge kan ni dock åtnjuta de lite för låga priserna!

Jag har även fått en hel del nya smycken, men inte hunnit sortera in dessa. Har ni specialbeställt något senaste året lär det ha kommit, och är ni förbi i studion så säg till så kan jag troligtvis hitta det redan nu.

Även om fler verkar pierca sig under pandemin — troligen för att fler är hemma och kan ta hand om sin piercing samt att folk passar på att smycka sig själv istället för att resa osv — så hoppas självklart även jag att det kan återgå till normala tider snart.

2020-06-25 Coronatider och sommaren 2020

Många lär minnas Coronaåret 2020 med isolering, inställda evenemang och väldigt mycket handtvättande. I studion rullar det på någorlunda normalt. Jag tar inte in lika mycket folk i studion, samt pushar alla att åtminstone köra en vända med alcogel. Jag hade väl tur som just köpt på mig en kartong av just alcogel av min favoritsort, så hos mig råder det ingen brist.

Många frågar ifall det är en dum tid att pierca sig pga viruset. Det är inget som egentligen ökar risken för det, och med tanke på alla hygienuppmaningar som skötselråden innebär kanske det i praktiken sänker risken för det. Men känner du dig sjuk så ska du hålla dig ifrån andra, och såklart inte komma till studion heller, varsesig för piercande eller annat. Men är du frisk är det ingen förändring.

Däremot börjar det bli fuktigare tider, vilket generellt ökar risken för infektion. Olika kroppsdelar är olika drabbade. De som fungerar bäst att göra på sommaren är framförallt piercingar i munnen och många genitala. Läs mer på sidan Piercingar under sommarmånaderna.

Jag fortsätter köra drop-in de flesta tisdagar och torsdagar - men kolla alltid in hemsidan för att vara säker.

.