Non-Swedish? English summary of webpage

OBS: Google fĂ„r ibland för sig att jag flyttat eller stĂ€ngt — jag Ă€r fortfarande aktiv pĂ„ Mariehem.

Info: Bokning

Enbart bokning samma dag

Dom flesta dagar har jag enbart tidsbokning, dÄ jag inte Àr i studion nÄgra fasta tider. Som regel tar jag bara bokning samma dag, sÀllan före 13. Ibland gÄr det att preliminÀrboka innan, ifall en t ex har lÄngt att Äka. Fördelen att boka samma dag Àr att vi bÄda vet att vi har tid och Àr friska.

Jag har frÀmst tid mot kvÀllen, dvs efter 18. Fredagar och lördagar Àr lite speciella, men kan ha tid pÄ eftermiddagen och undantagsvis pÄ kvÀllen. Jag piercar Àven söndagar, sÀllan före 15.

Jag har numera Àven drop-in regelbundet förutom juli-augusti, kolla pÄ förstasidan för att hÄlla koll pÄ nÀr det Àr.

Enklast att ringa

Enklast Àr att ringa mig pÄ . Jag svarar för det mesta mellan 11 och 00, bortsett frÄn dom flesta fredag- och lördagkvÀllar. Svarar jag inte fÄr du ett sms nÀr det gÄr bra att ringa, förutsatt att du ringer frÄn ett oskyddat svenskt mobilnummer.

Sms-bokning

>>Nyhet!<<

Jag tar Àven enklare bokningar över sms. Om ni har frÄgor annat Àn adress eller Àr osÀker pÄ nÄgot Àr det bÀttre att ringa. Vill ni sms-boka sÄ skicka ett sms till att ni vill sms-boka sÄ fÄr ni en mall tillbaka som ni ska svara pÄ. Mallen ser ut sÄ hÀr:

Sms-bokning. Svara pÄ följande frÄgor:
1. Vilken/Vilka piercingar/placeringar gÀller det?
2. Hittar du till studion?
3. Du vet att det enbart tar kontanter?
4. Du Àr tillrÀckligt gammal eller ok frÄn förÀlder?
5. Du vill boka in pÄ numret du smsar frÄn? Annars skriv annat mobilnummer.
6. Mellan vilka tvÄ tider idag har du möjlighet? (ange *sÄ stort intervall som möjligt* för största chans att jag har tid)
Svarar du tillfredstÀllande pÄ alla frÄgor fÄr du ett sms med tidpunkt eller meddelande att jag inte har möjlighet dÄ. Vid oklarheter eller frÄgor annat Àn adress sÄ ring, eller lÀs pÄ hemsidan offerstudio.se.

Det Àr ok att bara skicka svaren, utan att i förvÀg be om en mall. Vill ni endast komma förbi och köpa smycke eller fÄ konsultation om en piercing svara pÄ 2, 3, 5 och 6.

Ett godtagbart svar pÄ detta skulle kunna vara:

1. Jag vill ha tvÄ i underlÀppen, min kompis en i bröstvÄrtan
2. Ja, har varit dÀr förut
3. Ja
4. Jag Àr 16 men förÀlder följer med, min kompis Àr 18
5. Nej det Àr en annan kompis, du nÄr mig pÄ 0701234567
6. Kan tidigast 16:00 och vi mÄste vara klara senast 22:30. Hellre sent Àn tidigt.

Ofta svarar jag först "Fint, jag Äterkommer minst en timme innan om exakt tid sÄ ha koll pÄ mobilen!", och senare svar i stil:

Du har tid ikvÀll 21:15. Se till att vara i tid sÄ hinner jag med er bÄda. Bra att ha med extra kontanter för finare smycke, rengöring osv. Ok?

Se Àven till att bekrÀfta detta, sÄ jag vet att ni uppfattat tiden.

OBS, respektera mallen. Jag mÄste ha tillfredstÀllande svar pÄ alla frÄgor innan jag bokar in, sÄ att frÄga vilka tider jag har Àr lönlöst eftersom saker kan hinna Àndras mellan tvÄ sms.

.